Agathoklis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 ηρθε και μενα το δευτερο θα το ανοιξω το απογευμα να δω αν ειναι αυτο ok! χτες που το δουλεψα ηταν ακριβως οπως το περιεγραψες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Κάποιες ερωήσεις στους κατόχους - Το σασί ανοίγει σχετικά εύκολα; Σε περίπτωση που χρειαστεί να μπει χέρι. - Ποιά κομμάτια του ακριβώς είναι αλουμίνιο και ποιά πλαστικό; - Η έξοδος hdmi λειτουργεί ΟΚ; Αν μπορούσε κάποιος να το δοκιμάσει και με αντάπτορα hdmi -> vga θα ήταν τέλεια. - Πόσος ακριβώς είναι ο ελεύθερος χώρος; - Έχει bluetooth (για ποντίκι); - Πόσο ακριβώς ζυγίζει μαζί και χώρίς τον φορτιστή; - Πόση αυτονομία δίνει περίπου με λογική χρήση για την κατηγορία του (ιντερνετ/office); Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το σασί έχει 8 βίδες από την κάτω μεριά. Κλασικές σταυρωτές. Φαντάζομαι θα ανοίγει εύκολα. Το πιπο w9s είναι όλο πλαστικό, δεν έχει μεταλλικά μέρη. Παρόλα αυτά η εμφάνισή του είναι άψογη. Αν δεν το ακουμπήσεις δείχνει απόλυτα αλουμινένιο. Και να το ακουμπήσεις πάλι έχει ωραία αίσθηση. Το hdmi ίσως να το δοκιμάσω το απόγευμα. Έχω και αντάπτορα hdmi-->vga. Αν και κατεβάζει και εγκαθιστά updates κλπ έχει τώρα 40 απο 57.3GB free. Bluetooth έχει, σύνδεσα το magic mouse από το Imac μου... Δεν έχω ζυγαριά εδώ. Αυτονομία δείνχει να έχει μεγάλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις φίλε μου. Εάν μπορέσεις ρίξε κι ένα ποστ για το hdm>vga όταν μπορέσεις να το δοκιμάσεις. Για το υλικό δεν με πειράζει (αν και φυσικά θα προτιμούσα alu εννοείται) απλά φοβάμαι μην αρχίζει να ξεφτίζει το χρώμα πολύ σύντομα και φαίνεται χάλια. Αλλά σε αυτά τα λ7 δεν περιμένεις θαύματα. Όσο για το βάρος, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα καθώς ό,τι και να πάρω σε αυτήν τη λογική (mini laptop, hybrid, κλπ) θα είναι για φορητότητα. Εάν μαζί με τον φορτιστή ζυγίζει τα 3/4 από το λάπτοπ μου, που λέει ο λόγος, δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 να το ανοιξεις δεν νομιζω να εχει καποια χρησιμοτητα.... την μητρικη θα εχει που θα ειναι ολα κολλημενα πανω και την μπαταρια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Λοιπόν, όλο το μεσημέρι και το απόγευμα έπαιζα με αυτό. Συνέχεια εντυπώσεων: Καλό είναι. Σε νορμάλ χρήση δεν καταλαβαίνεις κανένα θέμα ταχύτητας. Η οθόνη αν την πιέσεις λιγο απο πίσω φαίνονται τα σημεία που την πατάς. Δεν υπάρχει βέβαια κανένας λόγος να το κάνει κανείς αυτό. Μέχρι να βάλω το update 1511 των windows μου έβγαλε το λάδι. Το κατέβαζε (είναι και τεράστιο) και μετά δεν μπορούσε για κάποιο λόγο να το εγκαταστήσει και ξανα το κατέβαζε απο την αρχή. Τελικά κατέβασα το iso των windows και έκανα εγκατασταση απο πάνω και το πήρε. Το πιο σημαντικό πρόβλημα που είχα είναι πως όταν κουνούσα τον υπολογιστή ή τον γύριζα κάθετα έσβηνε στεγνά! Φαντάστηκα ότι καπως κουνιόταν η μπαταρία μέσα! Έτσι όπως είπε ο φίλος που ρωτούσε πήρα κατσαβίδι και το άνοιξα. Η μπαταρία έχει 2 tabs που την κρατανε με βίδες. Το ένα είχε σπάσει και η μπαταρία και το φισάκι της κουνιόταν! Με λίγη ταινία διπλής όψης έγινε καλύτερο απο καινούριο! έχω βγάλει και 2-3 φώτο με το κινητό, κάποια στιγμή θα τις περάσω... 115γρ ο φορτιστής , 1490 ο υπολογιστής. Α, φαίνεται να κάνει πολλές ώρες να φορτίσει αλλά και να ξεφορτίσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Πήγα να το συνδέσω με τον adaptor hdmi to vga που έχω αλλά το πιπο έχει mini hdmi τελικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Όπως καταλαβατε... έχω ξενερωσει... Το ένα ήρθε με καμμένο πίξελ και το δεύτερο ήρθε κακό βαμμένο Ήδη έχω ξεκινήσει διαδικασίες για refund _-------------------- Δεν μεν θελει... σε κάτι χαζομαρες από gearbet στα 3 το ένα δεν λειτουργεί... Δεν έχω κουράγιο να δοκίμασε και το δεμα το ever buying και να απογοητευσω και από εκεί... αυριο Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2016 από Agathoklis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ... έχω ξενερωσει... Το ένα ήρθε με καμμένο πίξελ και το δεύτερο ήρθε κακό βαμμένο ... Δεν έχω κουράγιο να δοκίμασε και το δεμα το ever buying και να απογοητευσω και από εκεί... Τα προιόντα της PiPO είναι γενικά ποιοτικά αρκετά ως πολύ προσεγμένα, προφανώς αυτά της προσφοράς είναι κομμάτια διαλογής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω, γενικά όσο διάβαζα τα τελευταία 1-2 χρόνια τα προϊόντα της Pipο φαίνεται να έχουν πέσει σε ποιότητα... ...από τα δύο προϊόντα που αναφέρθηκαν στο νήμα, προσωπικά θα προτιμούσα της Jumper, κρίνοντας από πρόσφατα reviews... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Το δικό μας ευτυχώς μια χαρά είναι. Τώρα κάθομαι στην βεράντα και γράφω. Έχω βάλει την φωτεινότητα 100% και έχω 7 ώρες μπαταρία ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kek Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 ...από τα δύο προϊόντα που αναφέρθηκαν στο νήμα, προσωπικά θα προτιμούσα της Jumper, κρίνοντας από πρόσφατα reviews...Έχω την ίδια γνώμη, γι' αυτό και παρήγγειλα το Jumper απ' το gearbe(s)t (πήγαν να μου κάνουν κάτι χαζά με τιμή και παράδοση, τους τα έχωσα και υποτίθεται ότι μου το έστειλαν κι όταν το πάρω θα μου πιστώσουν τη διαφορά των 7-8 $). Ιδού αρχικό και πλήρες review:- http://techtablets.com/2016/06/jumper-ezbook-2-laptop-unboxing-first-impressions/ - http://techtablets.com/jumper-ezbook-2/jumper-ezbook-2-review/ Στο τέλος του πλήρους review έχει σημείωση ότι το deal-breaker πρόβλημα που είχα επισημάνει (αδυναμία usb ports να τροφοδοτούν εξωτερικό σκληρό) δεν εμφανίζεται σε άλλα EZbook 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 το unboxing σε video... αντε να δουμε αν θα κανω και το αναλυτικο review... https://www.youtube.com/watch?v=KzAnxRvR1zU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Το δικό μας ευτυχώς μια χαρά είναι.... ... Το πιο σημαντικό πρόβλημα που είχα είναι πως όταν κουνούσα τον υπολογιστή ή τον γύριζα κάθετα έσβηνε στεγνά! Φαντάστηκα ότι καπως κουνιόταν η μπαταρία μέσα! Έτσι όπως είπε ο φίλος που ρωτούσε πήρα κατσαβίδι και το άνοιξα. Η μπαταρία έχει 2 tabs που την κρατανε με βίδες. Το ένα είχε σπάσει και η μπαταρία και το φισάκι της κουνιόταν! Με λίγη ταινία διπλής όψης έγινε καλύτερο απο καινούριο! έχω βγάλει και 2-3 φώτο με το κινητό, κάποια στιγμή θα τις περάσω... ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις