Agathoklis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) προσοχη με $36 off κουπονι : cc577c Laptop με Ζ8300 και 4 gb ram + 64 gb rom 14.1 " οθονη... Αν δεν ειχα ενδιασμους για το οτι θα ειναι το πακετο μεγαλο... θα ειχα παραγγηλει ηδη ... μεγαλο διλημμα http://www.banggood.com/PIPO-W9S-64GB-Cherry-Trail-Z8300-Quad-Core-1_84-GHz-14_1-Inch-Windows-10-Tablet-PC-p-1030651.html Model PIPO W9S CPU Cherry trail Z8300 Quad-Core 1.84 GHz GPU Intel HD Gen8 System Windows 10 RAM 4GB Capacity 64GB Screen 14.1 Inch Resolution 1366*768 Extend Card Support Micro SD Card Camera Front: 0.3 MP WIFI WIFI 802.11b/g/n Bluetooth Support Gravity review https://www.youtube.com/watch?v=1ZT_w8-5E9Y σε αλλα μαγαζια παει στα 195 ευρω Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από Agathoklis 2
Agathoklis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 πλακα κανεις..το ψηνω πολυ ασχημα απο το μεσημερι που το ειδα... το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι... αλλα φοβαμαι το τελωνειο θα ειναι κουμουτσα το κουτι του 1
drdedus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 μια χαρά ειναι αλλά τωρα που το λέτε για τελωνείο ίσως ...
Billator Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Τελωνείο δύσκολα... Πολύ δύσκολα... Όσο ογκώδες κ αν είναι όταν είσαι κάτω από τα 2Kg είσαι κομπλε. Απλά παιδιά πιστεύω ότι είναι για βασική χρήση. Σε αυτά τα laptop/tablet το πιο αργό κομμάτι είναι ο αποθηκευτικός χώρος. Είναι αυτό που με πειράζει περισσότερο στο δικό μου (με λίγο καλύτερα χαρακτηριστικά από αυτό). Αν είχε ssd έστω και 64gb θα πέταγε. Πάντως σε αυτή την τιμή πετά ούτως η άλλως 1
Agathoklis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 με επεισες... πηρα 2... ενα για γονεις φιλου που το θελουν για πολυ βασικα πραματακια... email skype αντε και κανα chrome γα συνταγες.. και ενα για μενα για δευτερο-τριτο-τεταρτο, αναμεσα στο ταμπλετ και τα media centers... αλλα νομιζω οτι θα ειναι παρα πολυ αξιοπρεπες με τα χαρακτηριστικα αυτα... αλλα προβληματα να μην βγαλει... αν και η pipo γενικα κανει καλες υλοποιησεις 2
kosath Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2016 Νομίζω πως το παρακάτω αξίζει περισσότερο: πιο ελαφρύ, καλύτερο σχεδιο, τιμή* και FullHD... http://www.banggood.com/Jumper-EZbook-2-14_1-Laptop-Intel-Z8300-Quad-Core-4GB-RAM-64GB-EMMC-1080P-WiFi-Bluetooth-4_0-p-1057226.html *(δεν είδα το κουπόνι)
Agathoklis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 @ kosath... ειναι noname.... η pipo ειναι γνωστη μαρκα τι αυτονομιες έχουν αυτά ? 10 ωρες λεει η μπροσουρα... 7 ωρες στα ρεβιου
vgiozo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Νομίζω πως το παρακάτω αξίζει περισσότερο: πιο ελαφρύ, καλύτερο σχεδιο, τιμή* και FullHD... http://www.banggood.com/Jumper-EZbook-2-14_1-Laptop-Intel-Z8300-Quad-Core-4GB-RAM-64GB-EMMC-1080P-WiFi-Bluetooth-4_0-p-1057226.html *(δεν είδα το κουπόνι) @ kosath... ειναι noname.... η pipo ειναι γνωστη μαρκα 10 ωρες λεει η μπροσουρα... 7 ωρες στα ρεβιου Η Jumper έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, δεν είναι διόλου noname... Αν κάποιος δεν θέλει οθόνη αφής, θέλει όμως μεγαλύτερη διαγώνιο και πληκτρολόγιο...θα έλεγα πως αξίζει πολύ. Αθόρυβο εργαλείο για βασικές εργασίες.
drdedus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Του τίτλου είναι touch? dual boot υπάρχει σε κάτι παρόμοιο?
glalas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αυτη η τιμή πέζει εδώ και καιρό στο site,το έχω το laptop εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Δεν είναι πολυ μεγάλο το μέγεθος του δέματος,στην συνηθησμένη μαύρη σακούλα το στέλνουν. Το βασικό του πρόβλημα ειναι αυτό που αναφέρει και το πρώτο review,έχει πρόβλημα με τις μεγάλης χωρητικότητας κάρτες micro sd,δοκίμασα 2 64αρες kingston και κόλαγε το σύστημα,με μια 16αρα δούλεψε,οπότε δεν επεκτείνετε πολύ ο αποθηκευτικός του χώρος. Η οθόνη του είναι μέτρια. Στα συν του η πολύ καλή αυτονομία της μπαταρίας του.
mertaghon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτη η τιμή πέζει εδώ και καιρό στο site,το έχω το laptop εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Δεν είναι πολυ μεγάλο το μέγεθος του δέματος,στην συνηθησμένη μαύρη σακούλα το στέλνουν. Το βασικό του πρόβλημα ειναι αυτό που αναφέρει και το πρώτο review,έχει πρόβλημα με τις μεγάλης χωρητικότητας κάρτες micro sd,δοκίμασα 2 64αρες kingston και κόλαγε το σύστημα,με μια 16αρα δούλεψε,οπότε δεν επεκτείνετε πολύ ο αποθηκευτικός του χώρος. Η οθόνη του είναι μέτρια. Στα συν του η πολύ καλή αυτονομία της μπαταρίας του. φίλε μου για χρηση ενα autocad 2d έστω παλιο και εναν browser και να υποστηριζει μια fhd οθονη με hdmi , να μην κουβαλαω μονιμως το βαρυ gaming laptop μου ειναι λες λυση? εγκαθιστανται στην sd oλα ε? αλλες απαιτησεις δεν εχω..για φορητοτητα δλδ οθονη κλασσικη 14αριου αυτης της αναλυσης ε? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2016 από mertaghon
Προτεινόμενες αναρτήσεις