Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλος έχει πάρει καιρό τώρα την 55αρα και η τηλεόραση είναι άψογη για τα χρήματα της.

Στα 449 ευρώ απορώ πως υπάρχει κουβέντα για μη αγορά.

Δημοσ.

Αν σ ενδιαφερει ποσοτητα αντι ποιοτητας ναι ισως ειναι αψογη. Σ αυτα τα λεφτα 4κ ειναι απλα για να λες εχω τηλεοραση 4κ, οι σοβαρες εχουν πανω απο 1000. Η j6200 ειναι οτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα για καποιον που θελει ΚΑΛΗ τηλεοραση και πολλες ιντσες.

Δημοσ.

Την έχεις δει να παίζει ή απλά διάβασες σχόλια άλλων;

Γιατί εγώ έχοντας και από plasma εμπειρία θεωρώ ότι μέχρι τα 1000 ευρώ η συγκεκριμένη είναι στην πρώτη τριάδα σε εικόνα.

Μέτρο σύγκρισης ασφαλώς δεν είναι για εμένα η εικόνα του Αντ1 μέσω κεραίας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πανελ ειναι πραγματι 50hz?

Προφανώς δεν έχει το ίδιο πάνελ με την 680Ε ε; Γιατί αυτήνα βλέπω την εκθειάζουν αρκετά σε reviews κτλ

edit: Αν εξαιρέσεις κάτι πολωνικά site για τον υπόλοιπο κόσμο είναι σα να μην υπάρχει ο κωδικός. Αναρωτιέμαι ποια είναι η αντίστοιχη της για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες.

Μόνη της χρήση θα είναι σύνδεση με ps4 και εννίοτε με το pc και καθαρά και μόνο για gaming. Τηλεοπτικό σήμα δε θα δεί ποτέ. Media player δε με νοιάζει και αν μπορούσα να βλέπω άνετα twitch μέσω του firefox os δε θα έλεγα όχι.

edit2: Κάπου στο ατελείωτο googlάρισμα είδα οτι 670/680/650 είναι το ίδιο πράγμα αλλα για διαφορετικά regions. Κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία;

Επεξ/σία από klainmaingr
Δημοσ.

Την έχεις δει να παίζει ή απλά διάβασες σχόλια άλλων;

Γιατί εγώ έχοντας και από plasma εμπειρία θεωρώ ότι μέχρι τα 1000 ευρώ η συγκεκριμένη είναι στην πρώτη τριάδα σε εικόνα.

Μέτρο σύγκρισης ασφαλώς δεν είναι για εμένα η εικόνα του Αντ1 μέσω κεραίας.

Οχι γιατι δεν υπαρχει πουθενα αυτο το μοντελο. Μονο τα mediamakrt φερνουν αυτες τις "panasonic"... Οπους ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι λενε...

Klainmaigr αν παρεις μια τηλεοραση με android εχει twich και kodi και παρα πολλα αλλα. 50hz λενε οπου καταφερα να την βρω με va panel.

• Like 1
Δημοσ.

Τσιμπήθηκε. Δεν είμαι σίγουρος πώς δεν έχει γίνει μπατιρντί για 50" 4κ σε αυτά τα $$ αλλα ΟΚ. Ειμαι διατεθειμένος να μάθω με τον δύσκολο τρόπο. 55" δυστυχώς δε χωράνε σε μένα και το 3d μου είναι αδιάφορο οπότε νομίζω ήταν ότι πιο vfm έχω δεί τελευταία για τη χρήση που την θέλω και για λίίίγο future proof λόγω του 4k. Περιμένει υπομονετικά στο αυτοκίνητο για να τελειώσω απ'τη δουλειά. 

pscMlUi.jpg

Είναι 200 ευρώ κάτω απο το ιστορικό χαμηλό. Αν ισχύει οτι Link.png Site: 670/680 είναι πανομοιότυπα μοντέλα για άλλες region (scroll down) είμαι ήδη πολύ θετικός μιας και όλα τα reviews για την 680 είναι ιδιαίτερα ενθαρυντικά. Πήγα στα mm πυλαίας και την είδα ζωντανα. Αρκετά ικανοποιητικό αποτέλεσμα για το μηδενικό calibration που κάνουν τα mm στα demo τους. 

Επιτόπου η tv είχε 650 και θεωρητικά δεν είχε κανένα κομμάτι των 450. Πρακτικά η κοπέλα άλλαξε επιτόπου κωδικό και την πήρα (βοήθησε οτι την είχα ηδη παραγγείλει απο το site με παραλαβή απο το κατάστημα). Κυρίως πήγα για να μη μπλέκω με καταθέσεις και για να πληρώσω επιτόπου. Πολύ εξυπηρετικοί και είχαν αρκετά κομμάτια ακόμα διαθέσιμα. Εντυπώσεις το βραδάκι αν όλα πάνε καλά.

• Like 3
Δημοσ.

Αν μπορείς να μας πεις εντυπώσεις γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ και θα ήθελα να ακούσω μια γνώμη! Την θέλω κυρίως για ταινίες,λίγη μπάλα και λιγότερο gaming.

• Moderators
Δημοσ.

Νεο:

"Χατ τρικ" το λενε στο διαφημιστικο mail.

36 ατοκες (δεν ξερω αν το ειχε αυτο νωριτερα), δωρεαν παραδοση (ισως αυθημερόν -σε επιλεγμενες κεντρικες περιοχες- αφου σε αυτό εστιαζει στο παραθυρο που ανοιγουν οι "οροι και προϋποθέσεις" και δεν γραφει για τιποτα αλλο) και 5 χρονια εγγυηση.

(για ολες τις UHD είναι τα παραπανω, αλλα δεν είναι μονα τους λογος να κανει κατι προσφορα. Εδώ που υπαρχει ηδη προσφορα, αξιζει να αναφερθεί αφου την κανει δυνατοτερη)

• Like 1
Δημοσ.

Νεο:

"Χατ τρικ" το λενε στο διαφημιστικο mail.

36 ατοκες (δεν ξερω αν το ειχε αυτο νωριτερα), δωρεαν παραδοση (ισως αυθημερόν -σε επιλεγμενες κεντρικες περιοχες- αφου σε αυτό εστιαζει στο παραθυρο που ανοιγουν οι "οροι και προϋποθέσεις" και δεν γραφει για τιποτα αλλο) και 5 χρονια εγγυηση.

(για ολες τις UHD είναι τα παραπανω, αλλα δεν είναι μονα τους λογος να κανει κατι προσφορα. Εδώ που υπαρχει ηδη προσφορα, αξιζει να αναφερθεί αφου την κανει δυνατοτερη)

Απο πότε ισχύει αυτό; Παίζει να μπορω να πάω να το απαιτήσω για σημερινή αγορά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...