eirini-mp Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Γεια σας !Πριν απο καμια εβδομαδα περιπου εγκατεστησα στον υπολογιστη τα windows 10 ενω αρχικα ειχα τα 7. Ο υπολογιστης μου λειτουργει κανονικα χωρις κανενα προβλημα, χωρις να κολλαει και πηγαινει πιο γρηγορα απο πριν .. ΑΛΛΑ οταν θελω να τον κλεισω παταω τερματισμο λειτουργιας κλεινει ολες τις διεργασιες αλλα η οθονη μπορει να δειχνει για κανενα 6 ωρο τερματισμο λειτουργιας αλλα ο υπολογιστης να μην κλεινει ποτε αλλα να μην κλεινει ουτε απο το κουμπι power που βρισκεται πανω στην κεντρικη μοναδα με αποτελεσμα να τον κλεινω απο το πολυμπριζο. Με φοβο να μην τον καψω θα ηθελα σας παρακαλω να μου πειτε αν γνωριζετε κατι επι του θεματος γιατι οπως καταλαβατε εγω ειμαι λιγακι ασχετη απο υπολογιστες .! Σας ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2016 Δοκίμασε να βγάλεις ότι συσκευές έχεις συνδεδεμένες με usb και πάτα τερματισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eirini-mp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε να βγάλεις ότι συσκευές έχεις συνδεδεμένες με usb και πάτα τερματισμό. To δοκιμασα αλλα δεν ειχε κανενα αποτελεσμα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εφόσον βεβαιωθείς οτι έχεις περασμένα σωστά drivers και έχεις κάνει updates δοκίμασε το εξής. Πήγαινε στην αναζήτηση και πληκτρολόγησε ''Προβολή συμβάντων''. Αφού την ανοίξεις στην αριστερή πλευρά διπλό κλικ στο ''Αρχεία καταγραφής εφαρμογών και υπηρεσιών'' Στη συνέχεια διπλό κλικ στο ''Microsoft'' και έπειτα στο ''Windows'' Μένεις στην αριστερή λίστα και κατεβαίνεις μέχρι να βρεις το ''Diagnostics-Performance'' Διπλό κλικ ξανά και θα σου εμφανιστεί το ''Σε λειτουργία'' Πάτα δεξί κλικ και ''φιλτράρισμα τρέχοντος αρχείου καταγραφής..'' Μόλις ανοίξει ακριβώς στη μέση του παραθύρου κάτω απο μια περιγραφή θα γράψεις 200-299 και θα πατήσεις ok. Αφού το κάνεις θα σου εμφανιστούν οι ένοχοι για το πρόβλημά σου. Είναι μανουρατζίδικο μέχρι να τα βρείς αλλα δέν θα σου πάρει πάνω απο δύο λεπτά. Ξαναπόσταρε εδώ τι σου έβγαλε αλλα σιγουρέψου για drivers και updates που σου ξαναείπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα