Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους . 

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο pc , απλά θα το κάνω σταδιακά , θέλω την βοήθεια σας για το τι να αγοράσω πρώτα και θα θελα την βοήθεια σας όσον αφορά τα συγκεκριμένα μοντέλα . 

Τα χαρακτηριστά του υπολογιστή είναι αυτά :

ΚΟΥΤΙ :  CASE COOLERMASTER RC-K280-KKN1 K280 BLACK

ΜΗΤΡΙΚΗ:  ASROCK FM2A88M EXTREME4+ RETAIL

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ:  CPU AMD A10 6800K 4.10GHZ BOX

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ : (ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΗ ΤΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΉ - Radeon HD 8670D)

ΜΝΗΜΗ :  RAM HYPERX HX318C10FK2/8 8GB (2X4GB) DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLUE SERIES DUAL CHANNEL KIT

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ : PSU CORSAIR VS SERIES VS550 - 550W

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ : HDD SEAGATE ST1000DM003 1TB BARRACUDA 7200.14 SATA3

ΣΚΛΗΡΟΣ SSD:  SSD SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3

FAN: COOLERMASTER R4-S2S-12AK-GP SILENT FAN 120MM SI1

ΟΘΌΝΗ:  Samsung T24D390EW  

Προς το παρόν θέλω να του προσθέσω τα εξής (η σειρά που τα γράφω είναι τυχαία) :

• Ψύκτρα επεξεργαστή (γύρω στα 50ευρω max.)

• Κάρτα γραφικών (<180ευρω)

• Επιπλέον μνήμη ram 

• Οθόνη 27' , (είτε για αλλαγή της υπάρχουσας , είτε να τις χρησιμοποιώ και τις 2 ) (όχι πολύ ακριβή , αν μπορέσω μέχρι 250-300ευρω)

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι ακριβώς χρειάζομαι άμεσα από αυτά , γιατί δεν σκοπεύω να τα πάρω όλα μαζί . Σκέφτομαι ότι ίσως πάρω πρώτα την κάρτα γραφικών και μετά ένα ένα τα υπόλοιπα . 

Έψαξα λίγο μόνος μου και βρήκα αυτά :

Κάρτα γραφικών : VGA ASUS GEFORCE GTX950 GTX950-OC-2GD5 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL

Ψήκτρα : ZALMAN CNPS10X PERFORMA+

Μνήμη : Σκεφτόμουν να προσθέσω άλλες 2 4gb , ίδιες σαν αυτές που έχω ήδη . Και να έχω σύνολο 4x4gb . - 

Οθόνη : ?

Θα ήθελα να μου πείτε αν συμφωνείτε στις προτάσεις , η να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό . Δεν ξέρω κιόλας αν αυτά που θέλω θα ταιριάζουν με την μητρική - επεξεργαστή ... κτλ . 

Η χρηση του υπολογιστή είναι κυρίως Photoshop - Illustrator - Corel Draw, κτλ . Ελάχιστα παιχνίδια , κυρίως multistasking . 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

GTX950 αξιζει μονο αν δωσεις το πολυ μεχρι 160-165 ευρω. Διαφορετικα πας σε R9 380 η GTX960.
Εγω θα σου προτεινα την 960 της προσφορας του eshop http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-160512_52897.html?&utm_campaign=newsletter160512&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other
Επειδη δεν γνωριζω πολυ καλα τους AMD δεν ξερω να σου πω αν ο επεξεργαστης θα εχει bottleneck με την 960, θελω να πιστευω οτι ακομα κι αν εχει, ολο και κατι θα υπαρχει σαν εναλλακτικη (overclock η αλλος επεξεργαστης? i don't know).
Δεν ξερω και μηπως σε συμφερε καλυτερα να πουλησεις τον Α10 και να βαλεις εναν Athlon χωρις γραφικα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Σπύρο . 

Δεν θέλω να αλλάξω επεξεργαστή ακόμα , προς το παρών να βρω μια καλή κάρτα γραφικών .

Αυτη που μου πρότεινες είναι λίγο ακριβότερη από όσα σκοπεύω να δώσω , αλλά θα την έχω υπόψιν. 

Δημοσ.

Αν το μπατζετ σου δεν φτανει για την 960 στα 205ευρω τοτε η επομενη συμφερουσα αγορα ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/7388178/Gigabyte-GeForce-GTX950-2GB-GV-N950WF2OC-2GD.html?from=account_favorites

Εκτος του οτι ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις σε GTX950 ειναι και σε πολυ καλη τιμη.
Αν θες πολυ καλο Value for money και εχεις περιορισμενο μπατζετ με ελαφρα χειροτερες επιδοσεις αλλα αρκετα χαμηλοτερη τιμη μπορεις να παρεις αυτην εδω https://www.skroutz.gr/s/7097176/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2DF5.html

Δημοσ.

Φιλε μου μολις τωρα προσεξα οτι τον υπολογιστη τον χρησημοποιεις μονο για Photoshop Corel Illustrator etc.
Η καρτα γραφικων θα βελτιωσει μονο το Illustrator (ισως και το Corel αλλα δεν το γνωριζω). 
Επισης για αυτα τα προγραμματα πας σε nVidia οποτε ακυρο η R7 370, μιλαμε μονο για την 950.
Ωστοσο κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει να επενδυσεις σε αναβαθμιση σε αυτο το συστημα εκτος απο την αγορα εξαρτηματων που μπορουν να χρησημοποιηθουν και σε μελλοντικα συστηματα, πχ Link.png Site: ψυκτρα.
Ειναι προτιμοτερο να πουλησεις μητρικη επεξεργαστη μνημες και να πας σε ενα συστημα σε Intel με i5 6500 (περιπου 320ευρω - οσα χρηματα πουλησεις τα παλια)
H να μεινεις οπως εισαι και να περιμενεις την νεα πλατφορμα της AMD (σε αυτην την περιπτωση μην παρεις ουτε ψυκτρα αφου κατα 99% δεν θα ειναι συμβατες)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...