Προς το περιεχόμενο

Xiaomi smart Yeelight II RGB LED Light Bulb (geekbuying) 20$ with free tracking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω την 1 και ειναι πολυ φωτεινη αλλα λιγο κρυο το χρωμα θα το προτιμουσα ενα τονο πιο ζεστο

Δημοσ.

να φανταστω δεν δεχονται κατευθειαν χρεωστικες απο ελλαδα ακομα  ε;

δεν γνωριζω για το Geekbuying αλλα για το gearbest σιγουρα δεν δεχονται χρεωστικες απο Ελλαδα....

• Like 1
Δημοσ.

Πιστευετε ειναι καλη η τιμη της?Ωρες ωρες βαριεμαι να σηκωθω ακομα και το φως να κλεισω.Κλεινει κανονικα μεσω κινητου?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστευετε ειναι καλη η τιμη της?Ωρες ωρες βαριεμαι να σηκωθω ακομα και το φως να κλεισω.Κλεινει κανονικα μεσω κινητου?

Σε παραπεμπω στο προηγουμενο μοντελο , δες εδω review απο τον @sotosgl   :)

Επεξ/σία από afairesths
  • Like 2
Δημοσ.

και φαντάσου κοίταξα εκεί πριν το ποστάρω.

Μάλλον θα είδα την παλιά η κάτι άλλο.

Το σίγουρο είναι οτι θα την έπαιρνα από εκεί για να συμπληρώσω 40.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα πριν από λίγες μέρες την αντίστοιχη μη-RGB έκδοση της λάμπας. Αν και γενικά μου αρέσουν τα προϊόντα της Xiaomi, ψιλό απογοητεύτηκα από το συγκεκριμένο προϊόν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εφαρμογή που διαθέτει.

Αρχικά με δυσκόλεψε αρκετά η σύνδεση σου με το κινητό μου (Moto G), μιας και όσες φορές και αν δοκίμασα δεν έλεγε να συνδεθεί. Σε ένα Moto E πάντως συνδέθηκε με την πρώτη. Τελικά κατάφερα να το συνδέσω και με το Moto G.

Η εφαρμογή Yeelight σου επιτρέπει να ανάβεις και να σβήνεις την λάμπα, να την ντιμάρεις, να ρυθμίζεις σε πόση ώρα θα σβήσει και να την προγραμματίζεις. Τον προγραμματισμό δεν τον έχω πετύχει ακόμη, μιας και δεν συγχρονίζει η ώρα της εφαρμογής με την κανονική ώρα.

Το κακό είναι ότι κάποιες φορές χάνεται η σύνδεση με το κινητό ή τα στοιχεία που έχεις κάνει login και χρειάζεται να ξανά συνδέσεις την λάμπα με το κινητό.

Ψιλό απάτη δηλαδή...

Δημοσ.

μην νομίζεις και να μπεις στο κινητό να σβήσεις την λάμπα καθε μερα ειναι "κούραση".

Σκέψου οτι για να φτάσεις να την σβήσεις είσαι ήδη κομμάτια.

Υπομονή μέχρι να βγει και το gadget με φωνητική...

Η εκτός αν φτιάξεις κανένα smart scenario που σε βολεύει..

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον θα είδα την παλιά η κάτι άλλο.

Το σίγουρο είναι οτι θα την έπαιρνα από εκεί για να συμπληρώσω 40.

το 40 τι ειναι ;;; ειναι για δωρεαν standard shipping(δλδ με tracking number ) ? (Y)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...