Giannis316 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, επειδή reviews δεν βρήκα είναι κανείς κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου να μας πει εντυπώσεις; Σκέφτομαι να αλλάξω την 55lb730v που έχω με αυτό το μοντέλο τι νομίζετε; Οι εναλλακτικές επιλογές είναι : (Κυπριακές Τιμές) 0) LG 65UH600V --> 1300 1) LG 55UF8507 --> 1400 2) LG TV 55EG910V (OLED) --> 2200 Ουσιαστικά είναι μέγεθος vs ποιότητα εικόνας. Η OLED είναι FULL HD αλλά η εικόνα της δεν συγκρίνεται με τις άλλες δύο, όπως και η τιμή της. Η απόσταση στο σαλόνι μου είναι 4.5 μέτρα για αυτό και προσωπικά θεώρω την 65UH600V καλύτερη επιλόγη από τις άλλες δύο, αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς τα σχόλια σας. @graphist83 --> Αν έχεις το χρόνο θα ήθελα να ακούσω την άποψη σου. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2016 από Giannis316
graphist83 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Καλημέρα, Η HU600 είναι μοντέλο 2016 είναι uhd, έχει καλύτερο SMART αλλά δυστυχώς edge lit (αν και αυτό τώρα τελευταία το έχουν βελτιώσει όλοι) . Τα καλά σταματούν εδώ καθώς η δικιά σου έχει λίγο καλύτερη ποιότητα κατασκευής καθώς χρησιμοποιεί περισσότερο μέταλλο από πλαστικό, και είναι direct Led. Overall αν εξαιρέσουμε το design όπου η δικιά σου υπερτερεί, σε εικόνα η HU600 έχει κάνει κάποιες προόδους σε ομοιομορφια λευκού. Σε αντίθεση είναι τυπικό IPS με ότι συνεπάγεται αυτό. Εγώ προσωπικά δέν είμαι φαν αυτού του είδους πάνελ καθώς για κινηματογραφικη χρηση έχουν την χειρότερη απόδοση. Εφόσον είχες LG tv και έχεις ζήσει με αυτό το τύπο πάνελ δεν νομίζω να σε ξενισει κάτι. Απεναντίας το μέγεθος θα σε εντυπώσιασει. Τέλος η τιμή είναι δελεαστική καθώς είναι σε προσφορά. Αν ήσουν ικανοποιημενος με την προηγούμενη, παρτην. Αν ψάχνεσαι για καλύτερη απόδοση ανέβασε το budget.
Giannis316 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Σε ευχαριστώ για την άποψή σου. Ουσιαστικά ο προβληματισμος μου είναι στα εξής : 1) 100hz vs 200hz (55lb730v) 2) Αν η 65αρα θα έχει τουλάχιστο την ίδια ποιότητα στην εικόνα με αυτή που έχω ήδη. Με βάση τα όσα έχεις πει λογικά θα είναι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο η ποιότητα της εικόνας σωστά; Πάντως το local dimming της δικής μου δεν είναι καλό και το απενεργοποιησα από την αρχή.
Giannis316 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Κανενάς που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο παιδιά ;;;;
Giannis316 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Ψάχνοντας το θέμα, βρήκα ότι η συγκεκριμένη και αρκετά άλλα μοντελά από την LG ( και όχι μόνο ;;; ) χρησιμοποιεί RGBW στα subpixels της, το οποίο αναπόφευτκα οδηγεί στην ''μείωση'' της ανάλυσης σε 3k ( όπως υποστηρίζει η Samsung) και σε χειρότερη ποιότητα εικόνας. Graphist έχεις άποψη για το συγκεκρίμένο θέμα ; Ενδιαφέρον έχουν οι marketing απόψεις και από τις δύο πλευρές : Αλλαγή στον τίτλο του θέματος πως γίνεται ; Πήγα edit->full editor αλλά δεν βρίσκω πουθενά επιλογή. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2016 από Giannis316
heros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ειδα και τα δυο video και βέβαια όπως πάντα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση... Η RGBW Θα έχει με την ίδια <<φωτεινότητα>> μικρότερη κατανάλωση ρεύματος (λόγω των λευκών πίξελ) αλλά μειωμένη χρωματική απόδοση αφού τα RGW/RWB/WGB δεν θα μπορούν να αποδώσουν το σωστό χρώμα.... Διαλέγεται και πέρνετε... δειτε και εδω.. http://www.hdtvtest.co.uk/news/rgbw-201510084189.htm
graphist83 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Ναι αλλα αυτη η τεχνολογια δεν εχει πιστοποιηση 4K Ultra HD απο την (CEA). Καθως δεν εχει αναλυση UHD. Για να θεωρηθει μια TV UHD πρεπει να τηρει καποιες προδοαγραφες. 3840Χ2160 Πιχελς HDMI 2.0 CODEC HEVC (H625) HDCP 2.1. Για εμενα ομως το κυριοτερο ειναι η αποδοση του IPS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα