Προς το περιεχόμενο

Thor: Ragnarok (2017)

Kostasspil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

http://marvel.com/news/movies/26203/marvel_studios_confirms_stellar_new_cast_members_of_the_highly_anticipated_thor_ragnarok

Cate Blanchett (Hela), Jeff Goldblum (Grandmaster), Tessa Thompson (Valkyrie), Karl Urban (Executioner), & Mark Ruffalo (Hulk)

Επίσης από ότι άκουσα είναι η τελευταία ταινία του MCU που θα εμφανιστεί ο Tom Hiddleston (Loki)

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποιος ο ρολος του hulk εδω? Δεν εχω διαβασει καποιο κομικ, οποτε αναρωτιεμαι που κολλαει σε ταινια του Thor

(Εκτος αν πεταξε μεχρι το Asgard απο το Ultron οταν εφυγε ^^ )

Κατι ακουγεται οτι και καλα ο Λοκι χωρισε τον Μπανερ απο τον Χαλκ και ο 2ος ειναι σε ενα πλανητη ο λεγομενος Πλανετ Χαλκ. Επισης εκει στελνει ο Λοκι σαν βασιλιας ντεμεκ τον ΘΟΡ ως εξοριστο και εκει ο Θορ παλευει με τον ΧΑΛΚ ως μονομαχος κτλ. Μεχρι τωρα μεχρι αυτα εχω καταλαβει. Γενικα το στορυ του Πλανετ Χαλκ θα εχει το τελευταιο ΘΟΡ και οχι το κομικ Ραγκναροκ που ο Θορ εξαφανιζεται και ο Σταρκ φτιαχνει τον μεταλ Θορ. Ο Λοκι θα αποκτησει τις δυναμεις αυτες απο την μαγισσα που θα παιξει η Μπλανσετ. Τωρα το τι παιζει με τους αλλους χαμπαρι δεν εχω...

Κατι ακουγεται οτι και καλα ο Λοκι χωρισε τον Μπανερ απο τον Χαλκ και ο 2ος ειναι σε ενα πλανητη ο λεγομενος Πλανετ Χαλκ. Επισης εκει στελνει ο Λοκι σαν βασιλιας ντεμεκ τον ΘΟΡ ως εξοριστο και εκει ο Θορ παλευει με τον ΧΑΛΚ ως μονομαχος κτλ. Μεχρι τωρα μεχρι αυτα εχω καταλαβει. Γενικα το στορυ του Πλανετ Χαλκ θα εχει το τελευταιο ΘΟΡ και οχι το κομικ Ραγκναροκ που ο Θορ εξαφανιζεται και ο Σταρκ φτιαχνει τον μεταλ Θορ. Ο Λοκι θα αποκτησει τις δυναμεις αυτες απο την μαγισσα που θα παιξει η Μπλανσετ. Τωρα το τι παιζει με τους αλλους χαμπαρι δεν εχω...

Πολυ σωστος

Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι οπως στο  captain america winter soldier, o cap καταστρεφει για να φτιαχτει πιο σωστη μετα την  shield, ετσι και ο θωρ με τον hulk μαζι  θα προσπαθησουν θα ανατρεψουν τον λοκι....

Καμια ταινια Thor δεν μου αρεσε πολυ,επλιζω αυτη να ειναι πιο καλη απτις προηγουμενες,αφου θα υπαρχει και ο Hulk μεσα :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ελπιζω να μην στεκει αυτο, διαφορετικα κανουν χοντρη μαμακια. το Planet Hulk ειναι μια ιστορια αρρηκτα δεμενη με τον Χουλκ. τωρα την μπασταρδευουν ενω ταυτοχρονα κοροιδευουν τους φανς με τον τιτλο Rangnarok αφου περιμενουν να δουν αλλη ιστορια.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...