heavyrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σημαινει uhd cerificated ή οχι? Και ποια εταιρια ειναι αυτη που θα κρινει αν καποια τηλεοραση ειναι uhd certificated ή οχι? Εν ολιγης δεν εχει πιστοποιηθει σαν 4k απο μια αλλη εταιρια για τον οποιοδηποτε λογο ε και? Αυτο τι σημαινει οτι δεν ειναι 4k? Αν οχι τοτε πως ειναι δυνατον οι μη 4k certificated τηλεορασεις να βγαζουν 4κ αναλύσεις? δεν αρκει να γραφει 3840*2160 οταν πατας το κουμπακι "info" της τηλεορασης σου, για να ειναι ultra HD, υπαρχουν αλλες πολυ συμαντικοτερες προϋποθέσεις για να χαρακτηριστει μια οθονη ultra HD. Το google εχει ολες τις απαντησεις αναλυτικα και επεξηγηματικα για να καταλαβεις ολα αυτα που ρωτας ή δεν γνωριζεις.
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι βλέπω για αγορά 4κ 43ιντες και έχω απορία με ethernet καλώδιο μπορώ να βλέπω ταινίες αμέσως από τον υπολογιστή?
graphist83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι με ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης dlna. Ορίζει τον υπολογιστή ως nas Server και μπορείς να κάνεις κοινόχρηστο τον φάκελο των ταινιών.
vasilissouvlaki Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι με ειδικό πρόγραμμα διαχείρισης dlna. Ορίζει τον υπολογιστή ως nas Server και μπορείς να κάνεις κοινόχρηστο τον φάκελο των ταινιών. εθχαριστω. κατι ακομα 4Κ suhd 43' led ips πιο ειναι πιο καλο samsung ή lg?
JUST-GAMER Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 δεν αρκει να γραφει 3840*2160 οταν πατας το κουμπακι "info" της τηλεορασης σου, για να ειναι ultra HD, υπαρχουν αλλες πολυ συμαντικοτερες προϋποθέσεις για να χαρακτηριστει μια οθονη ultra HD. Το google εχει ολες τις απαντησεις αναλυτικα και επεξηγηματικα για να καταλαβεις ολα αυτα που ρωτας ή δεν γνωριζεις. Ναι αλλα στα αγγλικα και τα αγγλικα μου δεν ειναι στα καλυτερα τους.
graphist83 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σημαινει uhd cerificated ή οχι? Και ποια εταιρια ειναι αυτη που θα κρινει αν καποια τηλεοραση ειναι uhd certificated ή οχι? Εν ολιγης δεν εχει πιστοποιηθει σαν 4k απο μια αλλη εταιρια για τον οποιοδηποτε λογο ε και? Αυτο τι σημαινει οτι δεν ειναι 4k? Αν οχι τοτε πως ειναι δυνατον οι μη 4k certificated τηλεορασεις να βγαζουν 4κ αναλύσεις? H UHD alliance δεν ειναι εταιρία. ΕΙναι μια κοινοπραξία εταιριών, κατασκευαστων και studio παράγωγης ταινιών. Δες αναλυτικά ποια ειναι τα μελη http://www.uhdalliance.org/members/. Πολλά απο αυτά ειναι τεράστια ονόματα. Το 4Κ οταν παρουσιαστηκε ως ανάλυση δεν ειχε καποια συγκεκριμένα πρότυπα ωστε να καθιερωθεί στην βιομηχανία του σινεμα. Ετσι κάποιες εταιρίες ενώθηκαν τα συζήτησαν και ορισαν τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα που θα πρεπει να εχει μια σύγχρονη TV. Ετσι εγένετο το UHD. Το οποιο να τονισω οτι δεν άφορα μονον την ανάλυση, αλλα και ενα σωρο απο χαρακτηριστηκα, τα οποια αλλάζουν τελείως τον τροπο που θα βλέπουμε ταινιες στο μελλον. Μερικές απο αυτές τις προδιαγραφές ειναι: Ανάλυση 3840 x 2160, HDMI 2.0, Codec HEVC (H265) και HDCP 2.2. Οι TV που τα τηρούν παίρνουν την πιστοποίηση απο την UHD Alliance και εχουν επάνω στην συσκευασία τους αυτο το LOGO: Τα Premium μοντέλα UHD TV επιπλέον πρεπει να απεικονίζουν τουλάχιστον το 90% των χρωμάτων του φάσματος DCI P3, καθώς και να διαθέτουν πανελ με χρωματικό βάθος 10 bits. Σε αυτες η πιστοποίηση ερχεται με το παρακάτω LOGO Τα πρότυπα να ξερεις βγαίνουν παντα απο τετοιες κοινοπραξίες. Παρομοίως οταν βγήκε το Blueray και τελικως επικράτησε, Οι προδιαγραφές που θα πρεπει να ειχαν οι tv για να ειναι συμβατές με αυτο καθιερώθηκαν απο αυτούς που το εξέλιξαν: Sony Pictures και η 20th Century Fox (Philips - Pionner). Τωρα εαν εσενα σου φαίνονται λεπτομέρειες τα παραπάνω, θα μπορούσες να καταλάβεις αμα εβλεπες μια νεα ταινια που εχει γυριστεί με αυτα τα πρότυπα και έβλεπες την χαώδη δίαφορα μεταξυ δυο TV. Η μια να τα υποστηρίζει και η αλλη οχι. (πχ μια 4K τετραετίας η κάποια φθηνή σειρα οπως αυτες που συζητάμε.) Και για να σε προλάβω για το εαν θα βγουν ποτε ταινίες με τετοιο τρπο ποτε κτλ.., Πλεον τα νεα blueray εχει καταλήξει οτι θα κατασκευαζονται με τα προτυπα της UHD Alliance. Και εχουν ηδη ξεκινήσει. Αυτα τα ολιγα.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραια εσυ που φαινετε το κατεχεις το θεμα θα αγοραζες αυτην την τηλεοραση? Μην μου απανησεις το κλασικο αν δεν ειναι 50 ιντσες και πανω δεν ειναι πραγματικο 4k κ.τ.λ. απλα θελω να μου πεις αν αυτη ειναι πραγματικη suhd τηλεοραση ή οχι. Και πως μπορω εγω να αναγνωριζω αν μια τηλεοαση ειναι πραγματικη uhd ή suhd? Ειχα διαβασει παλιοτερα καπου οτι τα bluray δισκακι δεν ειναι δυνατον να σηκωσουν 4k αναλυση αλλα ουτε και περιεχομενο. Δηλαδη μου λες οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και οποιος εχει ενα απλο bluray θα μπορει να αναπαραγει και 4k bluray δισκακια ή θα πρεπει να αγορασει νεο bluray player?
graphist83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Στο ξαναλεω SUHD δεν ιφισταται σαν κατηγορία διεθνώς. Ειναι μια ονομασία της Samsung και της LG που ''ακολούθησε''. Δεν σημαίνει κατι κατα πρότυπα που ισχυουν. Αν παμε με τα νερα της Samsung λοιπον οχι δεν ειναι SUHD. (αγνοησε την ανακρίβεια του καταστήματος που το αναφερει) Ουτε premioum UHD ειναι. Ειναι ομως επιτυχως πιστοποιημενη UHD και φερει ολες τις τεχνολογιες που απαιτούνται για να αναπαράγει ικανοποιητικα. Δες στο επισημο site του κατασκευαστη. Τοσο την κατηγορια της οσο και τις πιστοποιησεις της http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-av/tv/uhd/UE43KU6400SXXH SUHD κατα την Samsung ειναι ολες οι KS σειρες της. Δες τις εδω πατωντας φιλτρο SUHD. http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-av/tv Να προσθεσω πολυ σημαντικό αυτο οτι η σειρα που ανεβασες, δεν διατίθεται επισημα στην Ελλαδα. Ειναι προιον παρεισαγωγής για αλλη χωρα. Πιθανόν να μην καλύπτεται απο εγγύηση αντιπροσωπειας. Το αντιστοιχο μοντελο για Ελλαδα ειναι η 43KU6400. Ναι σαν TV ειναι πολυ καλη επιλογή. Ναι μεν μικρη αλλα πολυ καλο πανελ, πολυ καλο up-scaling (βοηθαει και το μεγεθος) και πολυ καλη ποιότητα κατασκευής, Λιγο πρωτόγνωρο για Samsung μεσαίας σειράς. Τελος σχετικα με τα blueray που ρωτας. Ειχα διαβασει παλιοτερα καπου οτι τα bluray δισκακι δεν ειναι δυνατον να σηκωσουν 4k αναλυση αλλα ουτε και περιεχομενο. Δηλαδη μου λες οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και οποιος εχει ενα απλο bluray θα μπορει να αναπαραγει και 4k bluray δισκακια ή θα πρεπει να αγορασει νεο bluray player? Οχι δεν θα μπορεις να αναπαραγεις με τα ηδη υπάρχοντα μηχανήματα - hardware. Εχουν βγει νεα player. πχ Samsung UBD-K8500 http://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/home-theater/blu-ray-dvd-players/4k-ultra-hd-blu-ray-player-ubd-k8500-za/ Panasonic DMP-UB900 Xbox One S Και ενα της OPPO δεν θυμάμαι μοντέλο.
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο αφορα την παραεισαγωγη που λες νομιζω η smartec(Επισημος αντιπροσωπος της samsung στην Ελλαδα) καλυπτει με 2ετη εγγυηση οποιοδηποτε προιον ειναι για Ευρωπη ακομα και ας μην ειναι για την Ελλαδα. Δηλαδη εσυ ποια απο τις δυο θα αγοραζες και γιατι? ue43ku6402 ή ue43ku6400 To hdr προτυπο to υποστηριζουν πληρως και οι δυο τηλεορασεις? Γιατι η ue40ju6000 που εχω τωρα δεν το υποστηριζει εν μεροι τουλαχιστον με βαση αυτο που δειχνει το xbox one s.
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Επειδή βλέπω πολύ ψαγμενα άτομα εδώ μέσα θα ηθελα τα φώτα σας. Θέλω να πάρω μια τηλεόραση για το δωμάτιο μου να έχει τα εξής... 43" 4Κ SUHD ETHERNET SMART τιμή περίπου στα 600.
graphist83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Οσο αφορα την παραεισαγωγη που λες νομιζω η smartec(Επισημος αντιπροσωπος της samsung στην Ελλαδα) καλυπτει με 2ετη εγγυηση οποιοδηποτε προιον ειναι για Ευρωπη ακομα και ας μην ειναι για την Ελλαδα. Δηλαδη εσυ ποια απο τις δυο θα αγοραζες και γιατι? ue43ku6402 ή ue43ku6400 To hdr προτυπο to υποστηριζουν πληρως και οι δυο τηλεορασεις? Γιατι η ue40ju6000 που εχω τωρα δεν το υποστηριζει εν μεροι τουλαχιστον με βαση αυτο που δειχνει το xbox one s. H smartec ΔΕΝ είναι αντιπρόσωπος αλλά κατάστημα. Η αντιπροσοπεια είναι η Samsung Hellas στο Μαρούσι. Παρτους τηλέφωνο να μάθεις εάν την καλύπτουν για σιγουριά. Γιατί εάν είναι να μπλέξεις με το κατάστημα θα βλασφυμας.. Ιδίες είναι ακριβώς. Απλά αλλάζει ο κωδικός ανά την χώρα. Η JU6000 είναι κατώτερη σε κίνηση, scaler και δυναμικά. Αλλά μην φανταστείς χάος. Επειδή βλέπω πολύ ψαγμενα άτομα εδώ μέσα θα ηθελα τα φώτα σας. Θέλω να πάρω μια τηλεόραση για το δωμάτιο μου να έχει τα εξής... 43" 4Κ SUHD ETHERNET SMART τιμή περίπου στα 600. Αυτή που ήδη συζηταμε σε καλύπτει πλήρως. Και θεωρώ δεν έχει και ανταγωνισμό. Το suhd το εξηγώ παραπάνω.... ΔΕΝ ιφισταται.. Τα υπόλοιπα εξηγώ επίσης. Αν ψάξεις λίγο σε αυτό το θέμα αλλά και μερικά αλλά τοπικ που έχουν ανοίξει θα βρεις και άλλες συζητήσεις για αυτήν.
vasilissouvlaki Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 H smartec ΔΕΝ είναι αντιπρόσωπος αλλά κατάστημα. Η αντιπροσοπεια είναι η Samsung Hellas στο Μαρούσι. Παρτους τηλέφωνο να μάθεις εάν την καλύπτουν για σιγουριά. Γιατί εάν είναι να μπλέξεις με το κατάστημα θα βλασφυμας.. Ιδίες είναι ακριβώς. Απλά αλλάζει ο κωδικός ανά την χώρα. Η JU6000 είναι κατώτερη σε κίνηση, scaler και δυναμικά. Αλλά μην φανταστείς χάος. Αυτή που ήδη συζηταμε σε καλύπτει πλήρως. Και θεωρώ δεν έχει και ανταγωνισμό. Το suhd το εξηγώ παραπάνω.... ΔΕΝ ιφισταται.. Τα υπόλοιπα εξηγώ επίσης. Αν ψάξεις λίγο σε αυτό το θέμα αλλά και μερικά αλλά τοπικ που έχουν ανοίξει θα βρεις και άλλες συζητήσεις για αυτήν. Όταν λες δεν ιφισταται? Είναι απλά για μάρκετινγκ?
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) H smartec ΔΕΝ είναι αντιπρόσωπος αλλά κατάστημα. Η αντιπροσοπεια είναι η Samsung Hellas στο Μαρούσι. Παρτους τηλέφωνο να μάθεις εάν την καλύπτουν για σιγουριά. Γιατί εάν είναι να μπλέξεις με το κατάστημα θα βλασφυμας.. Ιδίες είναι ακριβώς. Απλά αλλάζει ο κωδικός ανά την χώρα. Η JU6000 είναι κατώτερη σε κίνηση, scaler και δυναμικά. Αλλά μην φανταστείς χάος. Αυτή που ήδη συζηταμε σε καλύπτει πλήρως. Και θεωρώ δεν έχει και ανταγωνισμό. Το suhd το εξηγώ παραπάνω.... ΔΕΝ ιφισταται.. Τα υπόλοιπα εξηγώ επίσης. Αν ψάξεις λίγο σε αυτό το θέμα αλλά και μερικά αλλά τοπικ που έχουν ανοίξει θα βρεις και άλλες συζητήσεις για αυτήν. Οσο αφορα την smartec εμενα γιατι στο τηλεφωνο η samsung hellas μου προτειναν παω σε αυτο το καταστημα γιατι ειναι οι επισημη αντιπροσωποι για την Ελλαδα και ειναι ποιο κοντα στο σπιτι μου? Εισαι απολυτα σιγουρος οτι η samsung hellas ειναι στο μαρουσι και μονο αυτη ειναι η επισημη αντιπροσωπος? Αν οπως λες δεν ειναι η επισημη αντιπροσωπεια της samsung στην Ελλαδα παιζει να της πηγα ενα κινητο να μου ειπαν ενα αλφα ποσο για την επισκευη του και τελικα να μην ισχυει αυτο να ειναι εντελως διαφορετικο το ποσο επισκευης του απο την samsung hellas? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2016 από JUST-GAMER
graphist83 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Λες να με ρωτάς κάτι και να σου απαντάω χωρίς να είμαι σίγουρος??? Συνεργαζομαι επαγγελματικά με δεκάδες εταιρίες. Με την Samsung από την εποχή του fourlis μάλιστα. Μια είναι η αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Μπες στο site τους στην τελική. Από εκεί και πέρα υπάρχουν καταστήματα μετά πωλητές που πωλούν τα προϊόντα τους. Ο κωδικός που αναφέρεις είναι παραεισαγωγη . Το εάν καλύπτεται από εγγύηση θα στο πουν οι ίδιοι 100%. Από κινητά δεν γνωρίζω καθώς ασχολούμαι επιφανιακα.
warrador Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 καλημερα παιδια θελω να αγορασω μια τηλεοραση για να τη συνδεσω με το Pc και να βλεπω σειρες ταινιες κτλπ. αποσταση περιπου 2 μετρα εχω καταληξη στην samsung 43KU6000 ειναι καλη επιλογη η εχετε να μου προτεινεται κατι αλλο στα ιδια λεφτα ? ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα