lambros Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Καλησπερα σας,Ασχετος ξερολας εχει ενα κινητο doogee δεν το ειχε συνδεσει ποτε με gmail για να σωνει επαφες με αποτελεσμα εσπασε η οθονη και εκανε και τον τεχνικο και ηθελε να την αλλαξει μονος του και η καινουργια οθονη δεν αναβει.Υπαρχει τροπος χωρις οθονη μεσω usb να σωσουμε τηλεφωνα???
soteras Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Σε π΄ρωτη φάση μπορεί να μην έχει κουμπόσει καλά το καλώδιο της οθόνς λύστε το κινητό και δείτε
lambros Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 τα εχουμε κανει, του ζητησα σπασμενη οθονη να την βαλω να δω αν αναψει εστω και σπασμενη , γιατι αυτη δειχνει μονο φωτισμο. ψαχνω 2 βημα , αν εχει καταστρεψει το lcd pinoun , ή απο την πτωση εχει ζημια και δεν δειχνει η οθονη , πως μπορω να κανω ανακτηση τηλεφωνων κατα κυριο λογο ευχαριστω
dancer_69 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Αν μπορεί η συσκευή να συνδεθεί με το pc, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το adb. Επίσης υπάρχει στο xda και αυτή η εφαρμογή που πιθανότατα θα διευκολύνει την πλοήγηση στη συσκευή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2786395
dancer_69 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Το adb(android debug bridge) είναι η γέφυρα επικοινωνίας της συσκευής με το pc. Και το πρόγραμμα που ανέφερα παραπάνω το χρησιμοποιεί, οπότε μάλλον το περιλαμβάνει.
lambros Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δυστυχώς δεν έκανα δουλειά ακομα, δοκιμασα και το easus mobisaver αλλα δυστυχώς δεν ειναι ενεργοποιημενο το usb debugging. Σε αλλο τηλέφωνο που είναι ενεργοποιημενο δουλεύει το easus και το αλλο αλλα δεν βγαζει screenshot την οθονη του τηλεφώνου
dancer_69 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τότε δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι με αυτόν τον τρόπο. Ίσως βέβαια μπορείς να πάρεις ένα backup του διαμερίσματος /data και από εκεί να αποκτήσεις πρόσβαση στη βάση δεδομένων με τα τηλέφωνα. Στο παρακάτω link εξηγεί πως μπορεί να γίνει αυτό: https://forum.hovatek.com/thread-526.html Καλύτερα νομίζω είναι να χρησιμοποιήσεις το αρχείο scatter από μία επίσημη ρομ και να μην χρησιμοποιήσεις το MTK Tools καθόλου(δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δε γνωρίζω αν λειτουργεί σωστά για το doogee). Επίσης καλύτερα να κατεβάσεις οδηγούς και flash tool από το site της doogee, εδώ πρέπει να έχει link: http://www.doogeemobile.com/blog/doogee-x5-phone-root-guide/ Δεν είναι τόσο απλό βέβαια και χρειάζεται αρκετό ψάξιμο, αλλά ίσως είναι η μόνη λύση. Αν το καταφέρεις λογικά θα πάρεις ένα αρχείο με όνομα data.img, το οποίο υπάρχουν τρόποι να αποσυμπιεστεί και να πάρεις τη βάση δεδομένων.
dancer_69 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Τότε δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι με αυτόν τον τρόπο. Ίσως βέβαια μπορείς να πάρεις ένα backup του διαμερίσματος /data και από εκεί να αποκτήσεις πρόσβαση στη βάση δεδομένων με τα τηλέφωνα. Στο παρακάτω link εξηγεί πως μπορεί να γίνει αυτό: https://forum.hovatek.com/thread-526.html Καλύτερα νομίζω είναι να χρησιμοποιήσεις το αρχείο scatter από μία επίσημη ρομ και να μην χρησιμοποιήσεις το MTK Tools καθόλου(δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και δε γνωρίζω αν λειτουργεί σωστά για το doogee). Επίσης καλύτερα να κατεβάσεις οδηγούς και flash tool από το site της doogee, εδώ πρέπει να έχει link: http://www.doogeemobile.com/blog/doogee-x5-phone-root-guide/ Δεν είναι τόσο απλό βέβαια και χρειάζεται αρκετό ψάξιμο, αλλά ίσως είναι η μόνη λύση. Αν το καταφέρεις λογικά θα πάρεις ένα αρχείο με όνομα data.img, το οποίο υπάρχουν τρόποι να αποσυμπιεστεί και να πάρεις τη βάση δεδομένων. EDIT: Το δοκίμασα με τη δική μου συσκευή αλλά μάλλον δεν υπάρχει επιλογή για αυτό το διαμέρισμα. Εγώ πήρα backup το userdata που θεώρησα ότι μπορεί να είναι αυτό, αλλά βλέπω ότι έχει το ίδιο μέγεθος με αυτό που έχει η επίσημη ρομ, οπότε μάλλον δεν περιέχει τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις του χρήστη. Δεν κατάφερα βέβαια να το ανοίξω οπότε δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα τι έχει μέσα. Κάτι άλλο που σκέφτομαι ότι μπορεί να γίνει είναι να φλασάρεις την TWRP recovery(νομίζω περιέχεται στο link που παρέθεσα παραπάνω), ώστε να χρησιμοποιήσεις το adb από recovery mode. Βέβαια θα χρειαστεί να δώσεις τις εντολές χειροκίνητα, αλλά λογικά θα μπορέσεις να προσαρτήσεις το διαμέρισμα και να αντιγράψεις τον φάκελο /data/data(εκεί βρίσκονται οι ρυθμίσεις και οι βάσεις δεδομένων των εφαρμογών), στην εξωτερική κάρτα και μετά στο pc.
lambros Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 σε ευχαριστώ για την βοηθεια αλλα δεν ξερω τιποτα για adb.
stratos15 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γειά σου φίλε,μπορώ εγώ να σου επαναφέρω τα αρχεία.Είχα ίδια περίπτωση με ένα κινητό μου που είχε σπάσει εντελώς η οθόνη και κατάφερα να επανακτήσω όλα μου τα αρχεία.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Γειά σου φίλε, μπορώ εγώ να σου επαναφέρω τα αρχεία. Είχα ίδια περίπτωση με ένα κινητό μου που είχε σπάσει εντελώς η οθόνη και κατάφερα να επανακτήσω όλα μου τα αρχεία. Γραψε φιλτατε εδω τον τροπο και οχι σε ΠΜ για να φαινεται και σε μελλοντικους χρηστες που ενδεχομενως να ψαχνουν κατι τετοιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα