electrostatic Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δεν εχει σημασια αν ειναι απο σειρα ή ταινια ή παιχνιδι, αρκει να σας εκανε να φαντασιωθειτε οτι ειστε σουπερ ηρωας ή εστω να σας εκανε να το ακουτε συνεχεια.... ναι σε εσενα μιλαω, εσενα που οταν εμπαινε στο ραδιο το θεμα απο τον Knight Rider μιλαγες μονος σου στο αμαξι!!!! εσενα που οταν εβαζες στου γιουτουμπι το soundtrack απο το Assasins Creed 3 φοραγες κουκουλα, γιατι κωλοτουμπα δεν σε κοβω να μπορεις να κανεις!!!!!!!
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Από παιχνίδια, το theme του Skyrim αλλά και όλο το soundtrack του Riven όταν απλά θέλω να χαθώ στις αναμνήσεις. Τα Silent Hill soundtracks επίσης υπέροχα, όταν είμαι σε πιο dark mood. Από ταινίες ξεχωρίζω τα soundtracks των: LOTR (ειδικά όταν νιώθω σαν ξωτικοπριγκίπισσα), The Piano, The Fountain, Requiem for a Dream, Starship Troopers (ιδανικό όταν θέλω να παίξω π.χ. Starcraft), Nausicaa of the Valley of the Wind... 4
Geosim79 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) υπεραγαπημένο anime... movie... videogame... Επεξ/σία 19 Μαΐου 2016 από Geosim79 5
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 ^ Ωραίο, ναι! Και μιας που τα θυμήθηκα κι αυτά: Elfen Lied https://www.youtube.com/watch?v=TTXr9RzXE_U Rurouni Kenshin Hunter X Hunter https://www.youtube.com/watch?v=I0la-_WQBOg Διαφορετικά συναισθήματα με το κάθε τραγούδι... 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Lord Of The Rings Bravely Default Child Of Light The Legend Of Zelda: Skyward Sword Μερικά από τα αγαπημένα μου
Alastor192 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Shadow of the Colossus, μακραν το καλυτερο ορχηστρικο soundtrack που εχει γραφτει σε video game. Παραθετω μερικα και Bonus το φοβερο Time's Scar απο Chrono Cross 1
Ψιτ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 1.Dances with Wolves 2.Braveheart 3.the last of the Mohicans (έχω πάνω από 10 remixes) 4.the good, the bad and the ugly 2
Gtr34 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Tαινία : Once Upon A Time In The West. Ennio Morricone - Man with harmonica. Tαινία : Rocky IV Robert Tepper - No Easy Way out. Tαινία : 28 Weeks Later John Murphy - In the House, In a Heartbeat Game: Doom 3 Game: Diablo ttps://www.youtube.com/watch?v=fVtMtHxg2x8 2
astrosunnefo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Τόσο για την ομορφιά του, όσο και για τον ποιον και τι θυμάμαι ακούγοντάς το. 1
Valky Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Δημοσ. 30 Μαΐου 2016 Θα ξεκινήσω από παιχνίδια και μετά θα περάσω σε ταινίες / σειρές. World Of Warcraft... A Call To Arms (ειδικά απο το 1:10 ...πςςς) Arthas My Son Empire Earth... Balance Of Power Battle Battlefield 1942 God Of War II 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα