Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι πολλά τα λεφτά ρε παιδιά για πληκτρολόγιο μεμβράνης.. Στα ίδια λεφτά παίζει μηχανικό RGB από εξωτερικό και παίζει και το hybrid cougar από Ελλάδα. 45€ για μεμβράνη δεν ξέρω, τα θεωρώ πολλά!

• Like 2
Δημοσ.

Θα βγω off topic λίγο άλλα... Τα μηχανικά δεν είναι για όλους. Είναι το hype και η μόδα της εποχής. Ακόμη και κόσμος που δεν βολεύεται, βλέπω να αγοράζει μηχανικό πληκτρολόγιο. Θυμάμαι πριν 20 χρόνια που είχαμε μηχανικά, γιατί αυτά υπήρχαν και μας την έδινε αυτό το τακα τακα όλη την ώρα. Τέλος πάντων, υπάρχει κόσμος που θα έδινε και παραπάνω για ένα καλό πληκτρολόγιο μεμβράνης, όπως κι εγώ που δεν θα έδινα ούτε 50 ευρώ για μηχανικό. Κοινώς, μην "ψαρώνεται".

Αναμένουμε την γνώμη του ts λοιπόν.

• Like 2
Δημοσ.

Μια κουβέντα σου περίμενω για να κλικάρω "Αγορά" και με σκότωσες. Τελικά με βλέπω να σου λέω εγώ γνώμη. :-)

Έχω το Sharkoon Skiller εδώ και 2 χρόνια + και είμαι πραγματικα υπερευχαριστημένος. Το software του μου φάνηκε τραγικό και δεν το χρησιμοποιώ (το συγκρίνω με της Razer, ίσως άδικη σύγκριση) μιας και στην τελική, μετά την "Lineage" εποχή, δεν χρειάστηκα ποτέ macros.

Το μόνο πράγμα που με κρατάει κ δεν το έχω πάρει ακόμη είναι το ύψος του και το ύψος των πλήκτρων του. Μου φαίνεται περίεργο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την αποφαση μου την πηρα κ μεσα στον επομενο μηνα θα το αγορασω οποτε αν το βιαζεσαι χτυπα το.

Oσο για τα πληκτρα που λες δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα γτ θα το χαν αναφερει καπου,παντως αν εισαι Αθηνα πηγαινε να το δεις απο κοντα. :)

Δημοσ.

Εγω την αποφαση μου την πηρα κ μεσα στον επομενο μηνα θα το αγορασω οποτε αν το βιαζεσαι χτυπα το.

Oσο για τα πληκτρα που λες δεν πιστευω να υπαρχει προβλημα γτ θα το χαν αναφερει καπου,παντως αν εισαι Αθηνα πηγαινε να το δεις απο κοντα. :)

Το έχεις δει κάπου από κοντά;

Δημοσ.

Το έχεις δει κάπου από κοντά;

οχι απλα στο πα γτ αν εχεις αμφιβολιες κ μενεις Αθηνα να πεταγοσουν να το εβλεπες σε ενα απ τα 2 σκρουτζομαγαζα που το εχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι στη Αθήνα και ο μόνος λόγος που δεν το έχω πάρει ακόμη είναι ότι ψάχνω και κάτι άλλο και περιμένω μήπως τα πάρω άλλο το ίδιο κατάστημα. ( ένα CPU cooler για HTPC ψάχνω και είμαι σε έρευνα αγοράς)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικα δεν θα το αγορασω γτ θεωρω κοροιδια να δωδω ενα 50αρικο μαζι με μεταφορικα ενω στην υπολοιπη ευρωπη το πληρωνουν 35 ευρο!Θα μεινω με αυτο που εχω προς το παρων κ αν πεσει η τιμη του θα το παρω!Τελικα τεο20νετ  το αγορασες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...