Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ''αξίζει'' εξαρτάται από δύο πράγματα κυρίως.

Από την τιμή που βρίσκεις τον i3 και τη χρήση που κάνεις.

Γενικά κι αόριστα όχι δεν αξίζει.

Θα σου πρότεινα αν μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις επεξεργαστή και

εφόσον θα σου είναι χρήσιμος να πάρεις i5.

• Like 8
Δημοσ.

λοιπόν έχω ένα pentium g3260 και λέω να κάνω αναβάθμιση σε i3 4170 αξίζει άραγε όμως θα δω καμία διαφορά η όχι 

σιγουρα αξιζει οπως λεει whitefanged ομως αναλογως τη τιμη που μιλαμε γιατι καινουργιος χμμμ...

καλυτερα να βρεις ενα μεταχειρισμενο ειτε ι3 ειτε ι5 ....

φυσικα αναλογως την χρηση αλλα φανταζομαι τα πεζεις τα παιχνιδακια σου αλλιως δε θα ειχες 570... ;)

αλλα να ξερεις ο ι3 χρειαζεται και ψυχτρα δεν ειναι πεντιουμ...

ο ι5 δεν χρειαζεται τοσο σε χαμηλες συχνοτητες κατι 4460 κλπ μονο αμα πας σε καλυτερο...

• Like 1
Δημοσ.

Kαλητερα να πας σε i5 και κατα πρωτιμηση καποιον K για overclock.

καλα αυτο εννοειτε απλα λογικα για να σκεφτεται για ι3 μιλαμε για κανα 100αρι budget..

γιαυτο λεω η καλυτερη περιπτωση ειναι η κανα ι5 4460 π.χ μεταχειρισμενο στα 130-140ε περιπου αναλογως

η κανα ι3 με κανα 80-90 .....

δινει και το δικο του κανα 30αρι και ερχεται αρκετα οικονομικα το ολο θεμα...

απο εκει και περα φυσικα αμα σε περνει οικονομικα πας σε κατι καλυτερο...

Δημοσ.

Καινούργιο παιχνίδια θέλω να βάλω κάποια βαριά

Μήπως να γινόσουν πιο συγκεκριμένος ; Βασικά όπως σου είπαν τα παιδιά, με i5 θα είσαι υπέρ καλυμμένος για πολλά χρόνια και θα έχεις το περιθώριο να βάλεις μέχρι όποια κάρτα θες.

• Like 3
Δημοσ.

Καινούργιο παιχνίδια θέλω να βάλω κάποια βαριά

Τον επεξεργαστη εννοω... καινουριο η μεταχειρισμενο? Και ποια μητρικη εχεις?

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε το quantum break και δοκίμασέ το να δεις πως πάει στον pentium, εμείς πως θα σου πούμε πως πάει όταν τα μισά αν όχι όλα τα reviews του διαδικτύου είναι παπάς και λένε ό,τι θέλουν ; Αν δεν αποδίδει καλά αναβαθμίζεις επεξεργαστή, απλό, προϋπόθεση να έχεις όμως και καλή κάρτα. Ποια gpu έχεις συγκεκριμένα ; Ένα ξερό 7700 series δεν λέει κάτι, μπορεί να έχεις είτε 7730 είτε 7750 είτε 7770 αλλά είτε 7790 και επίσης πες μας ποια μητρική και τροφοδοτικό έχεις.

Δημοσ.

Το quantum break όπως και το ashes παίζουν σχεδόν μόνο με την κάρτα γραφικών είναι καρά κάργα compute τίτλοι.

Το qb θέλει avx,ή κάποιο άλλο Instruction set δεν θυμάμαι τώρα, και δεν ξεκινάει καν χωρίς αυτό,τουλάχιστον προς το παρών,ελπίζουμε σε κάνα patch οπότε με τον pentium μάλλον δεν θα ξεκινήσει καν. 

Δημοσ.

έχω την 7750 της asus υλοποίηση στο 1gb τροφοδοτικό έχω 400w τώρα μάρκα είναι από hp μηχάνημα βγαλμένο και μητρική μια b85 gigabyte 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...