Tzini_Gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Προσωρινό ''fix'' για το downgrade: Open battlefield 1 in My Documents Open Settings folder Delete everything, EXCEPT PROFSAVE and PROSAVE_backup, these files is your campaign gameplay and has nothing to do. Enter the game Set the quality to Ultra, or whatever you had before επειδη δεν ειδα τι εγινε...εγινε downgrade? και στο high να ταχαουμε παλι downgraded ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 καποιο bug ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 τελικα και στο high να τοχουμε ειναι downgrade? τι προυποθεσεις υπαρχυν για να το καταλαβουμε? η απλα τα γραφικα επανηλθα ξανα στο auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 και τσουπ εμφανίστηκε και άλλος τσίτερ. medvedek07 134-22 Monde Grappa Operations. και κλασσικά ρώσος. μήπως η βλαμένη dice να ρίξει ένα μπαν σε όλες τις ρώσικες ip? στο ΒF4 θυμάμαι σέρβερ που έριχνε αυτόματο μπαν όποιος έμπαινε από ρωσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος το παρακάτω bug? Αν πάρεις sniper με 10Χ ζουμ και πας και ζουμαρεις πάνω σε κοντινά αντικείμενα γίνεται το παρακάτω ( drivers τελευταιοι - κάρτα gtx 1070). Κανονικά αν το δεις δεν υπάρχουν αυτές οι παράλληλες γραμμές. Οταν ζουμάρω εμφανίζονται και μονο με 10Χ ζουμ. Αυτές οι παράλληλες γραμμές. Σε bench κλπ δεν έχω δει κάποιο κουλό με την κάρτα οπότε υποθέτω bug του παιχνιδιού; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2016 από 7nisiotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος το παρακάτω bug? Αν πάρεις sniper με 10Χ ζουμ και πας και ζουμαρεις πάνω σε κοντινά αντικείμενα γίνεται το παρακάτω ( drivers τελευταιοι - κάρτα gtx 1070) Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Και με το 8x ακόμη, θολώνουν/ πέφτει η ποιότητα των textures. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. Και το έχω παρατηρήσει από την Alpha ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Το έχω παρατηρήσει και εγώ. Και με το 8x ακόμη, θολώνουν/ πέφτει η ποιότητα των textures. Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό. Και το έχω παρατηρήσει από την Alpha ήδη. Σου έχει εμφανιστεί κάτι σαν αυτό στις φώτο ( παρατήρησε τις γραμμές - τις τονίζω και με κόκκινα βελάκια )? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σου έχει εμφανιστεί κάτι σαν αυτό στις φώτο ( παρατήρησε τις γραμμές - τις τονίζω και με κόκκινα βελάκια )? Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Όταν ξαναμπώ θα το δω και θα σε ενημερώσω. Ίσως βέβαια να λέμε το ίδιο πράγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σβήσιμο τα αποθηκευμένα όπως παραπάνω υποδείχθηκε, έναρξη@11, όλα αρκετά καλά...ειδικά smoothιλα. Το γυρίζω σε 12, επανεκκίνηση κλπ, 30% κάτω τα fps και ταρακούνημα του κερατά. Ε-ΛΕ-ΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αφήστε το DX12, δεν είναι αρκετά ώριμο το API για να χρησιμοποιηθεί. Μόνο στο GoW 4 δουλεύει σωστά, εξού και το άψογο performance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Σε εμένα με το dx11 έχει μεγαλύτερο usage ο επεξεργαστής και ειδικά στα φορτωματα αργεί περισσότερο. Το κακό με το 12 είναι ότι μετά το update πέσαν τα fps αλλά λόγω freesync δεν είναι αισθητο, και παρόλο που δεν έχει crossfire profile στο 12 μου φαίνεται πιο smooth και ας έχω τα διπλά fps και παραπάνω στο 11 με cf. 120+- έναντι 40-50 σε 1440p. Ότι να ναι είναι το game, και από όσα διαβάζω εδώ στον καθένα μας έχει άλλη συμπεριφορά. Αυτό που είπε ο psycho το έκανα και αποτέλεσμα μηδέν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που είπε ο psycho το έκανα και αποτέλεσμα μηδέν Και εγώ. Το μόνο "αποτέλεσμα" που είχα ήταν να χαλάσει το scheme που είχα για τα κουμπιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Παιδες με το συστημα μου για να χω καλα fps σε multiplayer,τι ρυθμισεις να βαλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ξεκίνα με High τα πάντα και ανάλογα "παίζεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Ξεκίνα με High τα πάντα και ανάλογα "παίζεις".dx11 ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα