moutsa Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλύτερη τιμή στην standard εκδοση απο το cdkeys.com βγαίνει στα 37.70 ευρώ μαζί με το κουπόνι που δίνει στη σελιδα απο το facebook. Αν ηταν σαν το bf4 θα το επαιρνα με κλειστά ματια προτίμησα το infinite warfare μονο και μονο για το cod modern warfare remastered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Οτι βρεις στο allkeyshop δν ηξερα οτι υπαρχει κ "skroutz" για cd keys..LMAO...xaxa..ευχαριστω για τον λινκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Καλύτερη τιμή στην standard εκδοση απο το cdkeys.com βγαίνει στα 37.70 ευρώ μαζί με το κουπόνι που δίνει στη σελιδα απο το facebook. Αν ηταν σαν το bf4 θα το επαιρνα με κλειστά ματια προτίμησα το infinite warfare μονο και μονο για το cod modern warfare remastered. Να γιατί θα πουλήσει πάλι φέτος το CoD, και θα συνεχιστεί το αίσχος. Και εγώ θέλω το remastered αλλά περιμένω standalone. Είτε από cdkeys ή κουτάτο, που το προτιμώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Είναι απο σήμερα playable!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Battlefield™ 1 (Trial)PLAYABLE AT 33% 3%4h 36m 58s1.51 GB / 40.39 GB2.40 MB / SEC άντε να δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PolonosJ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το 4 ειχε τα προβληματακια του γιατι κυκλοφορησε και 1χρονο μετα το 3!!! Η δε dice ειχε ζητησει απο την ΕΑ 2 χρονια για καθε παιχνιδι!!!Γιαυτο και το BF1 βγαινει μετα απο 3 χρονια !!! Το hardline μην το μπερδευεται γιατι απο πισω ηταν η visceral και οχι η Dice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 το 4 κυκλοφόρησε το 2013. το 3 το 2011. στο θέμα μας, πάλι του cheater το κάγκελο γίνεται. έπαιξα σήμερα και ο άλλος είχε 155-3 k/d. και στο τέλος πετάει και στο chat, σας άρεσε το cheat μου? μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ. ως και διαφήμιση. όμαγκαντ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ωραιο το intro παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos agrafiotis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Καλύτερη τιμή στην standard εκδοση απο το cdkeys.com βγαίνει στα 37.70 ευρώ μαζί με το κουπόνι που δίνει στη σελιδα απο το facebook. Αν ηταν σαν το bf4 θα το επαιρνα με κλειστά ματια προτίμησα το infinite warfare μονο και μονο για το cod modern warfare remastered. 39.49 το εχει το ειδα τωρα απο το cdkeys.com εντωμεταξυ και στο instant-gaming.com to εχει 39.59€ παιζει κανεις την beta να μας πει εντυπωσεις? γιατι βλεπω στο youtube και εχω χαζεψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Ωραίο multi (τώρα που φτιάξανε το conquest) meh campaign. Όπως και κάθε άλλο DICE BF. Απλά φαίνεται πως το BF1 δουλεύει day 1 (ή day -7), σε αντίθεση με το BF4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πάλι μάπα τo campaign ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Και μαπα να ειναι εγω θα το αγορασω για το campgain και μετα τελος δεν αχολουμαι αλλο μαζι του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πάλι μάπα τo campaign ; Λοιπόν, θα την πω την αμαρτία μου, το προ παράγγειλα. Αν και είχα κάνει post μια ωραία φωτογραφία στο PC Gaming θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Λοιπόν, θα την πω την αμαρτία μου, το προ παράγγειλα. Αν και είχα κάνει post μια ωραία φωτογραφία στο PC Gaming θέμα. Τοσο γρηγορες κωλοτουμπες ουτε οι πολιτικοι μας δεν κανουν.. http://www.insomnia.gr/topic/525092-pc-gaming-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/page-181? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 εγώ το βρήκα 39,89 στο instant-gaming. παίζει να το έχει κάπου πιο φθηνά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα