volleyball Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Καλησπέρα. Δέχτηκα μια προσφορά από επίσημο συνεργάτη της vodafone, για να κάνω φορητότητα από τον Οτε. Στο συμβόλαιο που έστειλαν, ενώ μου είχαν πει για δωρεάν τέλη ενεργοποίησης, αναγραφόταν ξεκάθαρα το ποσό των τελών και έτσι δεν υπέγραψα. Στη συνέχεια είχα επικοινωνία μαζί τους και μου είπαν ότι δε γίνεται να μην αναγράφονται στο συμβόλαιο και ότι η προσφορά μου έχει καταγραφεί στις κλήσεις και δε θα υπάρξει πρόβλημα. Μου έκαναν καλύτερη τιμή για το μηνιαίο πάγιο, αλλά δεν έχουν στείλει νέο συμβόλαιο με τη νέα τιμή και θα πρέπει να υπογράψω το αρχικό με τη παλιά τιμή. Ξέρετε τι γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις ; Τι συμβουλεύετε να κάνω ; Έτσι όπως το σκέφτομαι δε θα υπογράψω, αλλά αν αυτό γίνεται συνέχεια σε αντίστοιχες τηλεφωνικές προσφορές, που δεν γνωρίζω καθόλου, και δε θα υπάρξει πρόβλημα με τα ποσά θα υπογράψω.
paronio Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πρώτον, μην υπογράφεις με κανέναν εξωτερικό συνεργάτη παρά ΜΟΝΟ με εκπροσώπους της ίδιας της εταιρίας, και μην σου πω όταν μιλάμε για vodafone μόνο από κατάστημα. Δεύτερον, μην υπογράφεις συμβόλαιο που δεν γράφει ότι συμφωνήθηκε σε καμία περίπτωση. Την πάτησα με εξωτερικό συνεργάτη της vodafone πριν χρόνια σε συμβόλαιο κινητής, και φαντάσου υπέγραψα το συμβόλαιο που είχε το πρόγραμμα και ξεχωριστό χαρτί για την προσφορά..Μου το έφερε εκπρόσωπος του συνεργάτη μέσα στο σπίτι μου και εν τέλει με κορόϊδεψαν και δεν μπορούσα να βρω το δίκιο μου..το μόνο που κατάφερα ήταν να πάω σε άλλο πρόγραμμα πιο οικονομικό..! Μόνο το συμβόλαιο κυνηγάνε δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο.Μετά θα στο παίξουν τρελίτσα.. οπότε πρόσεχε τι υπογράφεις..! Αν είναι τόσο καλή η προσφορά, πάνε σε ένα κατάστημα vodafone κ ζήτα την από εκεί, μπορεί να στην δώσουν. Μεγάλη προσοχή σε τέτοιες περιπτώσεις..
volleyball Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 θα υπογραψεις για οτι βλεπεις και οχι οτι σε ειπαν. Είχα πάλι επικοινωνία μαζί τους και μου είπαν ότι θα στείλουν νέο συμβόλαιο, οπότε περιμένω. Βέβαια μίλησα με τα κεντρικά της vodafone που δεν μπορούσαν να μου επιβεβαιώσουν τη βελτιωμένη τιμή και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτημα για να ακούσουν τα ηχογραφημένα και να επιβεβαιώσουν με αυτό το τρόπο, οπότε περιμένω και από εκεί απάντηση. Πιστεύω αν πάρω θετική απάντηση από τα κεντρικά να είμαι καλυμμένος τελικά. Πρώτον, μην υπογράφεις με κανέναν εξωτερικό συνεργάτη παρά ΜΟΝΟ με εκπροσώπους της ίδιας της εταιρίας, και μην σου πω όταν μιλάμε για vodafone μόνο από κατάστημα. Δεύτερον, μην υπογράφεις συμβόλαιο που δεν γράφει ότι συμφωνήθηκε σε καμία περίπτωση. Την πάτησα με εξωτερικό συνεργάτη της vodafone πριν χρόνια σε συμβόλαιο κινητής, και φαντάσου υπέγραψα το συμβόλαιο που είχε το πρόγραμμα και ξεχωριστό χαρτί για την προσφορά..Μου το έφερε εκπρόσωπος του συνεργάτη μέσα στο σπίτι μου και εν τέλει με κορόϊδεψαν και δεν μπορούσα να βρω το δίκιο μου..το μόνο που κατάφερα ήταν να πάω σε άλλο πρόγραμμα πιο οικονομικό..! Μόνο το συμβόλαιο κυνηγάνε δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο.Μετά θα στο παίξουν τρελίτσα.. οπότε πρόσεχε τι υπογράφεις..! Αν είναι τόσο καλή η προσφορά, πάνε σε ένα κατάστημα vodafone κ ζήτα την από εκεί, μπορεί να στην δώσουν. Μεγάλη προσοχή σε τέτοιες περιπτώσεις.. Είχα πάλι επικοινωνία μαζί τους και μου είπαν ότι θα στείλουν νέο συμβόλαιο, οπότε περιμένω. Βέβαια μίλησα με τα κεντρικά της vodafone που δεν μπορούσαν να μου επιβεβαιώσουν τη βελτιωμένη τιμή και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω αίτημα για να ακούσουν τα ηχογραφημένα και να επιβεβαιώσουν με αυτό το τρόπο, οπότε περιμένω και από εκεί απάντηση. Πιστεύω αν πάρω θετική απάντηση από τα κεντρικά να είμαι καλυμμένος τελικά. Από κατάστημα που ζήτησα τη προσφορά δε μπορούσαν να μου τη δώσουν. τι προσφορα σ εχουν κανει? Η αρχική προσφορά ήταν το κλασσικό πρόγραμμα double play + 300 στα 21€ με δώρο τα τέλη ενεργοποίησης και ένα tablet. Μετά η τιμή έπεσε κι άλλο στα 19€ τελική.
paronio Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Φίλε μου, να ξέρεις ότι ρισκάρεις επειδή δεν μιλάμε για την ίδια τη vodafone αλλά για εξωτερικό συνεργάτη. Εγώ έτσι την πάτησα όπως προανέφερα.Τα συμβόλαια του παρόχου νομίζω περιγράφουν το πρόγραμμα κ όχι το μηνιαίο πάγιο κτλ. που θα πληρώνεις.Να ξέρεις, ότι αν υπογράψεις απλά μια προσφορά, που αποτελεί ένα χαρτί που γράφει το μηνιαίο πάγιο και ότι θα έχεις δωρεάν τέλη ενεργοποίησης δεν είσαι καλυμμένος!Πρόσεχε τι θα υπογράψεις, το χαρτί της προσφοράς δεν αποτελεί συμβόλαιο..! Αν βέβαια στο επιβεβαιώσει κάπως και η vodafone ok, πράγμα που δεν νομίζω και πάλι να σου εξασφαλίζει κάτι..! Σου έχει και δωρεάν τον 1ο μήνα ή κάποιους μήνες?Αν ναι, μπορεί να είναι παγίδα για να εξασφαλίσει τη δέσμευση. Καλή τύχη κ προσοχή.
volleyball Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Όχι δεν έχει δωρεάν κανένα πάγιο. Θα δω από βδομάδα τι θα μου πουν από τα κεντρικά και βλέπω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα