Billar4s Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλησπερα! με ζητησε ο αδερφος να του κανω ενα gaming build στα ~900 ευρα και αφου κατεληξα σε καποια κομματια θα ηθελα τη γνωμη των ειδικων Site: CPU Site: GPU Site: Motherboard Site: RAM Site: PSU Site: SSD Site: CASE Οθονη εχει μια 21" 1920χ1080.Η χρηση θα ειναι κυριως gaming και δεν ενδιαφερεται να ασχοληθει καθολου με overclocking (εξου και οι συγκεκριμενες επιλογες μητρικης και επεξεργαστη) Ευχαριστω!
Whitefanged Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Για cpu μπορείς να πας στον 6500 (γλυτώνεις 20 ευρώ, χάνεις 100mhz) https://www.skroutz.gr/s/7327618/Intel-Core-i5-6500-Box.html Gpu σε αυτή την τιμή (270) είναι super. Αν δεν καταφέρεις να τη πάρεις στα 270 όμως και αναγκαστείς να ανέβεις στα 320+ συμφέρει καλύτερα η 390. Κουτί φτηνότερο, που αξίζει μια ματιά https://www.skroutz.gr/s/7528322/Aerocool-Aero-800.html?from=most-popular&keyphrase=aerocool+aero+800 ή στα μισά λεφτά https://www.skroutz.gr/s/7720285/Aerocool-Aero-500-Window.html 2
cpttony Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Συμφωνώ με το @Whitefanged. Με τον 6500 δεν θα δεις ουσιαστική διαφορά σε σχέση με τον 6600, και ειδικά με τον κλειδωμένο. Στην αγορά ο ι3 6100 και ο ι5 6500 είναι VFM για gaming συστήματα! Αν δεν πάρεις την 970, πας σε Sapphire R9 390. Εγώ θα σου έλεγα να πας επι τόπου σ 'αυτή. Τελευταία δείχνει να αποδίδει καλύτερα σε αρκετούς τίτλους Τροφοδοτικό στα ίδια λεφτά βάζεις 80+ Gold και 50W παραπάνω (650W στο σύνολο). Στα ~60 ευρώ παίζει μόνο του σ' αυτή την κατηγορία χρημάτων, και μοιάζει με κουτιά που κοστίζουν 80 και 100 ευρώ, ρίξε μια ματιά σ' αυτό + πρόσφατο review. Και, αν δεν έχεις κάποιο μηχανικό, καλό θα ήταν να προσθέσεις έναν, θα χρειαστεί σαν αποθηκευτικός χώρος! Αλλιώς ο SSD θα γεμίσει αρκετά γρήγορα, πίστεψέ με! 1
Billar4s Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, οι αλλαγες που θα κανω ειναι στον επεξεργαστη θα παω στον 6500 μιας και οντως ειναι ποιο vfm, και στο κουτακι το zalman Z9 απλα το αγαπησα στο review. Η καρτα γραφικων 970 ακυρο τελικα γιατι στα 270 ευρω βγηκε εκτος αποθεματος οποτε η θα παω για R9 η αλλιως σκεφτηκα το αλλο. Μιας και ειδα οτι σε λιγους μηνες βγαινουν οι next gen gpu και απο nvidia και απο amd σκεφτομουν μηπως τον βολεψω τον μπρο με μια προσωρινη 670 που εχω και παρει το υπολοιπο συστημα τωρα. και οταν βγουν τα pascal και polaris σε 4-5 μηνες παιρνει τοτε. 'Η αυτο η αν δεν συμφερει να περιμενω (δηλαδη οι next gen να κοστιζουν πανω απο 500αρα ευρω) θα παω τωρα σε μια R9 στα ~300+. Τι λετε; 1
SpirosZ68 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, οι αλλαγες που θα κανω ειναι στον επεξεργαστη θα παω στον 6500 μιας και οντως ειναι ποιο vfm, και στο κουτακι το zalman Z9 απλα το αγαπησα στο review. Η καρτα γραφικων 970 ακυρο τελικα γιατι στα 270 ευρω βγηκε εκτος αποθεματος οποτε η θα παω για R9 η αλλιως σκεφτηκα το αλλο. Μιας και ειδα οτι σε λιγους μηνες βγαινουν οι next gen gpu και απο nvidia και απο amd σκεφτομουν μηπως τον βολεψω τον μπρο με μια προσωρινη 670 που εχω και παρει το υπολοιπο συστημα τωρα. και οταν βγουν τα pascal και polaris σε 4-5 μηνες παιρνει τοτε. 'Η αυτο η αν δεν συμφερει να περιμενω (δηλαδη οι next gen να κοστιζουν πανω απο 500αρα ευρω) θα παω τωρα σε μια R9 στα ~300+. Τι λετε; Αφου εχεις την 670 (μια χαρα θα ειναι για προσωρινη λυση) καλυτερα περιμενε. Και στα 500 ευρω να ειναι θα επηρεαστει και η απο κατω κατηγορια. 3
Billar4s Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ενταξει η αγορα εγινε. δεν εβαλα καρτα γραφικων τελικα θα περιμενω τις νεες gen gpu. Ευχαριστω για τη βοηθεια!
alimentas Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το zalman το πηρα εγω για το μηχανημα που θελω να στησω.Κουταρα και απιστευτα ομορφο.Σε μαυρο βεβαια,δυστηχως σε ασπρο δεν παιζει καπου.
cpttony Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Το zalman το πηρα εγω για το μηχανημα που θελω να στησω.Κουταρα και απιστευτα ομορφο.Σε μαυρο βεβαια,δυστηχως σε ασπρο δεν παιζει καπου. Νομίζω VisionStudio έχει μόνο το λευκό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα