Vapir Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Το tree of savior είναι ένα f2p mmorpg με κύριο gameplay κομμάτι του το grinding και το loot. Είναι αρκετά εθιστικό αρκεί να είσαι λάτρης του είδους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως απευθύνεται μόνο σε αυτούς. Μοιάζει απίστευτα με το ragnarok online Εκτός απο αυτά έχει Team Battle League (PVP arena) -Guild Wars (GvG) , world bosses κλπ. Απο αισθητικής άποψης το παιχνίδι είναι πανέμορφο αλλα όπως είπα και για το gameplay όλα είναι θέμα γούστου. Δεν χάνεται τίποτα όμως να το δοκιμάσετε αφού είναι free to play για όλους μας.Πρόκειται να κυκλοφορίσει νωρίτερα απ ότι προοριζόταν αρχικά σε εμάς τους f2p, αρχικά θα κυκλοφορούσε Ιούνιο αλλα πρόσφατα βγήκε ανακοίνωση πως ανοίγει για όλους στις 28/4 . Προτείνω όποιος θέλει να το δοκιμάσει να το κατεβάσει απο τώρα , υπάρχει στο steam και το μέγεθος του είναι το επίσημο site του παιχνιδιού : linkH σελίδα του στο steam : linkένα review : linkΔοκίμασα πριν μήνες την beta και μου φάνηκε τρομερά εθιστικό ,όπως θα δείτε παρακάτω ανάμεσα στα classes είναι κ αυτό του necromancer , μόνο κ μόνο αυτό είναι ένας λόγος για εμένα να παίξω . όσοι πιστοί προσέλθετε 1
Bigi444444 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 To ΄χω σταμπάρει κι εγώ από μέρες και μου φαίνεται εμδιαφέρον.Παντού διαβάζω για το ενδιαφέρον σύστημα μάχης του.Το θέμα είναι μόνο κατά πόσο έχει νόημα να το ξεκινήσεις εάν δε μπορείς να καείς.
Vapir Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 για εμένα αξίζει πάντως, το είχα δοκιμάσει και μ άρεσε τρελά ,.απλά είναι αυτό που λες , αν δεν έχεις πχ χρόνο θα σου φεύγουν οι ώρες για πλάκα
Vapir Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) αν και δεν βλέπω ενδιαφέρων να ενημερώσω πως το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό για όλους απο 10 Μαΐου τελικά λόγο διαφόρων θεμάτων , ένα απο αυτά η μεταφορά των server (αρχικά όλοι ήταν NA κλπ , απο τώρα θα έχουμε eu ο οποίος θα βρίσκεται στην Γερμανία , άρα μικρό ping για εμάς ). προσωπικά τσίμπησα την προσφορά 22 euro απο 45 στο steam γιατι είχε καλά πραγματάκια μαζί και 2 μήνες premium αλλα πάνω απόλα επειδή δεν κρατιόμουν να παίξω edit : το game γ@μ@ει , έχει να πέσει τρελό κάψιμο , πήγα να φάω όταν με πόνεσε το στομάχι μ απο την πείνα , τόσο με σκάλωσε αχχα Επεξ/σία 28 Απριλίου 2016 από Vapir
Vapir Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) update -όπως βλέπετε έπαιξα λίγοοπότε να σας πω τη γνώμη μου για το παιχνίδιΤο θεωρώ εθιστικό και πολύ ωραίο σαν ιδέα αλλα είναι fucked up απο bugs και γενικά θέλει σουλούπομα πριν θεωρηθεί έτοιμο για full release εκτός αν είστε μαζόχες.Επίσης κάτι που δεν γνώριζα πριν παίξω και το έμαθα με το δύσκολο τρόπο είναι πως τουλάχιστον για τώρα δεν γίνεται να κάνεις reset τα stat points που χρησιμοποιείς , οπότε αν τα βάζεις όπως νάνε θα πρέπει να κάνεις reroll νέο χαρακτήρα ή να περιμένεις κάποιο θαύμα (event που θα δωθούν reset potions etc). Ακόμα δεν είναι σίγουρο οτι θα υπάρξει η δυνατότητα καθώς υπήρχε αλλα την αφαίρεσαν.Τα skills γίνονται reset και το κόστος δεν είναι μεγάλο αλλα το βασικότερο fail που μπορείς να κάνεις είναι το class pick , μετά απο 15 class levels σε ρωτάει να επιλέξεις ένα άλλο class (είναι multiclass) αν επιλέξεις λάθος class την έκατσες , απλά reroll καθως δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει η δυνατότητα για undo της επιλογής σου.Αυτά τα λίγα απλά για να γλυτώσω κανέναν που δεν έχει όρεξη να σπάσει τα νεύρα του. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από Vapir 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα