Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Προσπάθησα όσο μπορούσα αλλά δεν κατάφερα κάτι. Δεν μου δουλεύει το πρώτο pci slot και η θέσεις 3 4 των μνημών. Επειδή δεν έχω και χρόνο μάλλον με βλέπω για καινούργια μητρική. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. πάνω στα πιν σου έπεσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δεν έχω ιδέα. Αν δεν έπεσε μέσα στα Pin του socket δύσκολα για τέτοιο πρόβλημα, κοίτα μήπως έχεις στις επαφές από κάρτα γραφικών /μνήμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τις επαφές κάρτας γραφικών/μνήμες τις καθάρισα. Τα pin όσο και να προσπάθησα για χειρότερα τα έκανα και το παράτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 μην παιδεύεστε ρε σεις, σιγά την διαφορά που θα δεις από την μια πάστα στην άλλη.πάρτε μια πάστα να απλώνει εύκολα και σιγά το πράγμα.έχω δοκιμάσει ένα σωρό, μέχρι και κινέζικες, αν εξαιρέσεις το άπλωμα που μερικές είναι τραγικές, δεν έχει και τρελή διαφορά.μεγαλύτερο ρόλο παίζει το airflow πχ παρά η πάστα. μερικές δεν απλώνουν με καμία παναγία, θέλει ολόκληρη ιστορία.άσε πόσες φορές έχω πασαλείψει τον τόπο με τις κωλοπάστες. συνήθως δεν κάθομαι να τις απλώσω καν, βάζω λίγο την κουμπώνω και τέρμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 μην παιδεύεστε ρε σεις, σιγά την διαφορά που θα δεις από την μια πάστα στην άλλη.πάρτε μια πάστα να απλώνει εύκολα και σιγά το πράγμα.έχω δοκιμάσει ένα σωρό, μέχρι και κινέζικες, αν εξαιρέσεις το άπλωμα που μερικές είναι τραγικές, δεν έχει και τρελή διαφορά.μεγαλύτερο ρόλο παίζει το airflow πχ παρά η πάστα. μερικές δεν απλώνουν με καμία παναγία, θέλει ολόκληρη ιστορία.άσε πόσες φορές έχω πασαλείψει τον τόπο με τις κωλοπάστες. συνήθως δεν κάθομαι να τις απλώσω καν, βάζω λίγο την κουμπώνω και τέρμα. Εχω γράψει πολλές φορές η διαφορά μεταξύ thermal paste δεν φενεται σε στοκ κατάσταση εκεί το 1-3 βαθμούς τι θεωρώ στα όρια του λάθους Διάφορες φενονται σε oc Σε στοκ κατάσταση και ειδικότερα σε επεξεργαστές χωρίς μεγάλες θερμικες απαιτήσεις η διάφορες είτε βάλεις την πιο απλή άσπρη θερμοσιλικονη(αυτό που αναφέρουμε τζατζικι) είτε ακόμα και luquid metal η διαφορά δεν πρόκειται να είναι εμφανής Από την άλλη όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία η ψαλίδα με την διαφορά ανοίγει Αν πχ στο σύστημα της υπογραφής βάλω τζατζικι για πλάκα θα πιάσω 100 αρια , από την άλλη με luquid metal κάτω από το IHS και thermal grizzly kryonaut πάνω παίζω με θερμοκρασίες 60-62 βαθμούς σε load αυτό το καιρό με ζέστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 στο load σε μένα που έχω amd και πολύ ζεστό δωμάτιο το καλοκαίρι, φαίνεται μια μικρή διαφορά αν και τώρα δεν θυμάμαι καν τι έχω βάλει.από τις πολλές δοκιμές βάλε βγάλε ξέχασα.ουσιαστική διαφορά είδα με το κουτί που είχα αλλάξει και την υδρόψυξη που είχα κάποτε.μετά βαρέθηκα και τα παράτησα όπως είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν μιλαμε για απλα full load μιλαμε για ΟC σε στοκ καταστασεις η διαφορες ειναι αρκετα μικρες πολλες φορες μη παρατηρισιμες γιατι παιζεις στα ορια του λαθους, Το κουτι παιζει ρολο αλλα τις περισσοτερες φορες και με τους βασικους ανεμηστηρες να παιξεις μπροστα και πισω σου παρεχουν το βασικο airflow θα εχει μια διαφορα Αυτο που θελω να πω το 90% του κοσμου δεν προκειται να καταλαβει διαφορα ειτε του βαλω liquid metal ειτε βαλω απλο τζατζικι , επισης απο αυτο το ποσοστο το 60% τουλαχιστον αν οχι παραπανω ποτε δεν προκειται να ασχοληθει με θερμοκρασιες Οσοι ομως κανουν OC (και μιλαω για μεγαλες διαφορες στα ρολογια πχ 3,5 σε 4,8 η και 5) εκει η διαφορες μπορει να ειναι 5-7 βαθμους και με liquid metal να φτασουν και πανω απο 10 βαθμους διαφορα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Εχασα την παστα που ειχα (MX-4) και ψαχνω αντικαταστατη εχω 8320 @ 4,8Ghz σε καστομ υδροψυξη, και ψαχνω ο,τι καλυτερο υπαρχει. Επειδη ακομα και 1 βαθμος κανει τη διαφορα, διοτι οταν κανω render με το premiere ανεβαινει στους 79-80 και πολλες φορες κλεινει το Pc! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ένας βαθμός δεν θα σε σώσει. Η παίρνεις πολύ καλύτερη υδρόψηξη ή χαμηλώνεις το κλοκάρισμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 ^Αφου εχει ηδη custom υδροψυξη ρε συ blueblood,γιατι του λες να παρει καλυτερη?και επισης γιατι να χαμηλωσει το κλοκαρισμα απο την στιγμη που χρειαζεται το pc για premiere οποτε φανταζομαι οτι ξερει τι κανει.οποτε ως προς απαντηση του ntinaras προτεινω prolimatech pk3 η thermal grizzly hydronaut 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Ένας βαθμός δεν θα σε σώσει. Η παίρνεις πολύ καλύτερη υδρόψηξη ή χαμηλώνεις το κλοκάρισμα. Βασικα και ενας βαθμος κανει τη διαφορα, γιατι στους 79 κανω δουλεια, και στους 80 κλεινει καθαρισμα θελει για αρχη γιατι εχει πιασει μακα, και λεω ευκαιρια ειναι να αλλαξω και παστα Σκεφτομαι για την CONDUCTONAUT, τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 ^Αφου εχει ηδη custom υδροψυξη ρε συ blueblood,γιατι του λες να παρει καλυτερη?και επισης γιατι να χαμηλωσει το κλοκαρισμα απο την στιγμη που χρειαζεται το pc για premiere οποτε φανταζομαι οτι ξερει τι κανει.οποτε ως προς απαντηση του ntinaras προτεινω prolimatech pk3 η thermal grizzly hydronaut Γιατί από υδρόψυξη σε υδρόψυξη υπάρχει διαφορά. Ή μήπως δεν είναι έτσι? Ή μήπως όλες οι υδροψύξεις είναι ίδιες? Ήμουν ξεκάθαρος. Για να κατεβάσεις την θερμοκρασία ή χαμηλώσεις το κλοκάρισμα ή παίρνεις υδρόψυξη κατάλληλη για υψηλότερο κλοκάρισμα. Ή μήπως πάλι δεν είναι έτσι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Grizzly Kryonaut και εισαι 2-3 κατω απο την PK-3 MX-4 συμφωνα με μετρησεις που εχουν αναφερθει εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Γιατί από υδρόψυξη σε υδρόψυξη υπάρχει διαφορά. Ή μήπως δεν είναι έτσι? Ή μήπως όλες οι υδροψύξεις είναι ίδιες? Ήμουν ξεκάθαρος. Για να κατεβάσεις την θερμοκρασία ή χαμηλώσεις το κλοκάρισμα ή παίρνεις υδρόψυξη κατάλληλη για υψηλότερο κλοκάρισμα. Ή μήπως πάλι δεν είναι έτσι? επειδη σε βλεπω λιγο επιθετικο φιλε μου να σε ρωτησω κατι? τι σχεση εχουν ολα αυτα με το ερωτημα οτι χαθηκε η MX-4 και ψαχνει να βρει μια καλυτερη εστω και εναν βαθμο?φανταζομαι καταλαβαινεις οτι εαν ο ntinaras δεν ελεγε ''γιατι δουλευει premiere και ο ενας βαθμος ειναι σημαντικος γιατι πιανει μεγαλες θερμοκρασιες και κλεινει ο υπολογιστης'' θα ειχες ηδη προτεινει παστα ετσι δεν ειναι? φανταζομαι οτι ο ntinaras θα ειχε ηδη σκεφτει το οτι ισως χρειαζεται να αλλαξει υδροψυξη η να κατεβασει το overclock αλλα λεει κατσε να αλλαξω πρωτα μια παστα και να καθαρισω το pc και βλεπουμε.γιατι αλλο να δωσεις 5 euros και αλλο να δωσεις το ποσο μια καινουργιας custom υδροψυξης. τεσπα κουβεντα να γινεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα