Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια;

Τι επεξεργαστή θα βάλεις;

Ποιες και πόσες θύρες θέλεις να έχει;

Πόσους σκληρούς θα συνδέσεις;

Για νέο σύστημα;

Θα αναβαθμίσεις;

Πόσα ραμ σλοτ;

Για τι χρήση;

Θα κάνεις sli/cross;

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ φιλέ απλός αμφινταλαντευομαι ποια μιτρικη ν βάλω στον φίλο μ γ cpu θα βάλω ένα g3258 απλός το pc προορίζεται γ ιnternet ,Microsoft office adobe reader ,PDF ταινίες μουσική κ κατέβασμα αρχείων και παιχνίδια από ραμ λέω ν βάλω στο παιδί 8 gb αλλά αυτό π θέλω γ αρχή είναι cpu κ μιτρικη

Δημοσ.

Εκτιμώ το μοίρασμα του πόνου σου,αλλά απάντησε και σε αυτά που ρώτησα,μπας και σταματήσουμε να ασχολούμαστε όλοι, για μια μητρική.

Προφανώς θέλει να παίζει [τι;;;;] και δεν έχει και πολλά χρήματα.

Επίσης κάτι μου λέει,πως δεν ξέρετε να κλοκάρετε,οπότε άχρηστος ο 3258.

Οπότε...θες μητρική με τα απολύτως βασικά...hdmi θύρα θες;

Να πάρει μητρική χωρίς μία θύρα pci;

Ειδικά όταν δεν ξέρει και τι θα βάλει επάνω;

Δημοσ.

απο καρτα γραφικων θα του βαλω μια 750 τι απο δισκο θα του βαλω εναν Barracuda 1terra απο κουτι θα του βαλω το αεροcool to 500 σε λευκο απο ραμ θα του βλω δυο corsair vengiance low profile στα 1600 συνολο 8 απο τροφοδοτικο ειμαι αναμεσα σε cx 600 η coolermaster g650m ενα drive μερικα φανακια π θα μπουνε  στο κουτι και απο ψυκτρα μια hyper212 evo και επεξεργαστη αυτον π ανεφερα  γ αυτο και κοιταζω και στης αγγελιες απλος τα δυο πρωτα με νοιαζουν γτ τα πραγματα θα τα παρουμε σιγα σιγα  BabisTs

Δημοσ.

Αντί να πάρεις τον δίσκο ή το τροφοδοτικό ή το κουτί π.χ.,που έτσι και αλλιώς παραμένουν τα ίδια,λες να κοιτάξεις για μητρική πρώτα,που έχεις νέες προτάσεις κάθε λίγο.

Αν πραγματικά θες να βοηθήσεις τον φίλο σου,γιατί ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το θέμα θυμίζει μάστορα για παπάκια στην επαρχία,το 90',πες του είτε να κάνει ένα λογαριασμό εδώ,να μας πει ακριβώς τι θέλει και πόσα λεφτά διαθέτει,ή πες του να περιμένει όταν θα έχει όλο το ποσό στα χέρια του.

Δημοσ.

Δεν την έχω δουλέψει, έχω δουλέψει παρόμοια, την z97 pro 3 και είναι εξαιρετική στα λεφτά της. Προχωράς άφοβα, έχουν επίσης ακουστεί θετικότατα λόγια για την συγκεκριμένη.

Δημοσ.

Έχεις ανοίξει τόσα θέματα, αποφασίστε το εσείς αυτό το αν θα πάτε σε amd ή intel, δεν θα το πούμε εμείς. Εμείς μια γνώμη θα πούμε επειδή μας ρωτάς, από εκεί και έπειτα η απόφαση είναι καθαρά δική σας. Δεν έχει ούτε το τι θα παίρναμε εμείς, μένει να δεις τι χρήση θέλει ο φίλος σου και να ξεκαθαρίσεις αφότου ψάξεις τα θετικά της κάθε πλατφόρμας το που να πας.

Δημοσ.

καταλαβα σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σ και για της απαντησεις π μ εδωσες υπαρχει ομως καποια ποστ π εχω ανοιξει να κλειδοθουν 

Mult1C0r3Cpu

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...