Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω θα ελεγα να αλλαξεις πρωτα οθονη.

Ερωτηση: βρε παλικαρια εσεις που αγοραζετε απο εξωτερικο ποια θα ειναι η τελικη τιμη αν παρω αυτη απο Αμαζον

https://www.amazon.com/MSI-GAMING-GTX-1070-8G/dp/B01GXOX3SW

Είναι amazon Αμερικής, νομίζω σιγουράκι το τελωνείο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μια χαρα αξιζει ειδικα στην 480 και ειδικα στους μελλοντικους τιτλους.  θα δεις τουλαχιστον ενα 60 % πανω σε επιδοσεις . 

θα πρεπει να δωσει οπως ειναι αυτην την στιγμη τα πραγματα ενα 180αρι παραπανω.(με βαση αν πουλησει την 960 που εχει)

Εκανα μια  μινι ερευνα αγοαρας και ψιλοκατεληξα εδω 

https://www.computeruniverse.net/en/products/90664071/xfx-radeon-rx-470-rs-black-edition-hard-swap.asp

νομιζω οτι ειναι αρκετα καλη επιλογη για τα χρηματα που ζηταει (περιπου 240 με τα μεταφορικα).

Θα περιμενω βεβαια μηπως και πεσει λιγο ακομη η τιμη στο επομενο διαστημα...

η τιμη καλη ειναι νομιζω στα λεφτα που ψαχνεις ειναι μια καλη αγορα..

το μονο θεμα οπως λεω και παραπανω κατι ακουσα για της καινουργιες που ειναι με 6πινα οτι πεζει να εχουν θεμα

δε τραβανε αρκετο ρευμα κατι τετοιο.....

μπορει και να μην ισχυει αλλα ας το ψαξουμε λιγο ακομα το θεμα και βλεπουμε...

κατα τα αλλα οκ...

ειναι σαν να πας απο 960 σε 970.Ουτε σε 480 κατα την γνωμη μου.Απλα την πηδας αυτην την γενια

γιατι λιγο διαφορα εχει η 960 με την 970 ?

και στα 240ε περιπου με λιγο λιγοτερη καταναλωση και με 4 γιγα μνημη...

μια χαρα τι βρισκω την 470 ...

οσο για 480 και 1060 ειναι διπλη καρτα σε σχεση με 960....

αλλα φυσικα προς το παρον ειναι και σχεδον διπλη τιμη...

• Like 1

η τιμη καλη ειναι νομιζω στα λεφτα που ψαχνεις ειναι μια καλη αγορα..

το μονο θεμα οπως λεω και παραπανω κατι ακουσα για της καινουργιες που ειναι με 6πινα οτι πεζει να εχουν θεμα

δε τραβανε αρκετο ρευμα κατι τετοιο.....

μπορει και να μην ισχυει αλλα ας το ψαξουμε λιγο ακομα το θεμα και βλεπουμε...

κατα τα αλλα οκ...

αφου καταληξαμε καπου κατι ειναι κι αυτο :-D

μενει τωρα η επιβεβαιωση!

• Like 1

Εγω θα ελεγα να αλλαξεις πρωτα οθονη.

Ερωτηση: βρε παλικαρια εσεις που αγοραζετε απο εξωτερικο ποια θα ειναι η τελικη τιμη αν παρω αυτη απο Αμαζον

https://www.amazon.com/MSI-GAMING-GTX-1070-8G/dp/B01GXOX3SW

Για μένα τσιμπάς από εδώ αυτήν

http://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1158916

και είσαι jet και σε θέμα τιμής και δεν μπλέκεσαι και με εξωτερικό...

Καλημέρα στην παρέα,

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα....

Έχω i7-4770 ,16GB RAM και GTX680.

Αντιμετοπιζω θεματα με το GUILDWARS 2(online mmo),σε γενικές γραμμές παίζει στα 40fps αλλά όταν έχει world events και μαζεύονται καμία 200 παίχτες στον ίδιο χώρο τα fps πάνε περίπατο 8-10fps.

Ξέρω ότι τα mmo ζητάνε επεξεργαστη αλλά θεωρώ ότι αυτός που έχω είναι ΟΚ , και γι'αυτό κοιτάω για άλλη κάρτα γραφικών.

Να επισημανω ότι παίζω σε 2 x 27" monitors (1920x1080 το καθένα).

Θα προτιμούσα λύσεις σε nvidia μιας και απόπειρες που είχα κάνει στο παρελθόν με ATI δεν με άφησαν ικανοποιημένο(πριν 3 χρόνια)

Το budget μου είναι κοντά στα 300€.

Ευχαριστώ!!

Καλημέρα στην παρέα,

Αντιμετοπιζω θεματα με το GUILDWARS 2(online mmo),σε γενικές γραμμές παίζει στα 40fps αλλά όταν έχει world events και μαζεύονται καμία 200 παίχτες στον ίδιο χώρο τα fps πάνε περίπατο 8-10fps.

Ξέρω ότι τα mmo ζητάνε επεξεργαστη αλλά θεωρώ ότι αυτός που έχω είναι ΟΚ , και γι'αυτό κοιτάω για άλλη κάρτα γραφικών.

Θα προτιμούσα λύσεις σε nvidia μιας και απόπειρες που είχα κάνει στο παρελθόν με ATI δεν με άφησαν ικανοποιημένο(πριν 3 χρόνια)

Ευχαριστώ!!

χμ...δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι εχει να κανει με την καρτα γραφικων αυτο...

μηπως ειναι θεμα ιντερνετ ? εχεις vdsl ?

απο εκει και περα στα 300+ ευρω προς το παρον πεζουν οι 1060 σε nvidia και οι 480 σε ati αλλα ειναι τσιμπημενες αρκετα οι τιμες...

θα πρεπει να κανεις λιγο υπομονη οπως ολοι να πεσουν καπως οι τιμες η αλλιως ισως βρεις απο εξωτερικο με κανα 320-330 κατι τετοιο..

αν και παντως εχω την εντυπωση αν κρινω απο το lineage παλαιοτερα που επεζα οτι το ιδιο γινοταν οταν 

μαζευεται πολυ κοσμος μαζι και δεν εχει να κανει με το pc...

Καλημέρα στην παρέα,

Ευχαριστώ!!

Ότι κάρτα να βάλεις το ίδιο πρόβλημα θα έχεις, άντε τα 10 frame να γίνουν 20. Δεν έχω παίξει το συγκεκριμένο αλλά τα mmo έχουν θέμα εκεί, σε μάχες με πολύ λαό κλπ. Κάποια έχουν πχ shortcut που κάνει τους υπόλοιπους αόρατους και βλέπεις μόνο ονόματα κλπ. Ρώτα μέσα στο game.

Βλέπω ότι προτείνεται συχνά caseking και mindfactory.

Πόσο αξιόπιστα είναι σε θέματα εγγυήσεων? Έχει χρειαστεί κάνεις να μας ενημερώσει αν και πόσο ταλαιπωρήθηκε?

• Like 1

Καλησπερίζω!

Μιας και η 660ti (MSI, OC version) μου ψήθηκε, είμαι σε άμεση αναζήτηση νέας κάρτας. Προκαταβολικά συγγνώμη αν πετάξω «μαργαριτάρια» αλλά έχω να ασχοληθώ με την επικαιρότητα σε hardware πάνω από 3 χρόνια.

Θα μπει σε σύστημα με i5 3570k (χωρίς OC, ακόμα), 16GB DDR3 800mhz, και Corsair AX860. Τη θέλω για χρήση για gaming (κάποια από τα πιο «δυνατά»: GTAV, ArmA3, DayZ, στο μέλλον Tarkov, Star Citizen) και προβολή 1080p (αν και με τον επεξεργαστή μου μάλλον εκεί η κάρτα δεν είναι τόσο αναγκαία). Δεν θέλω να είναι Η κορυφαία κάρτα, ούτε καν στην κατηγορία της, με απασχολεί μόνο να αποδίδει καλά στα σύγχρονα παιχνίδια και να μου κρατήσει κάποιο λογικό χρονικό διάστημα (12 μήνες;!). Το μπάτζετ μου είναι στα ~250.

Με τη βοήθεια φίλου κατέληξα σε δύο επιλογές.

Η πρώτη είναι η r380x. Καινούρια τη βρίσκω στην τιμή που θέλω (ακριβώς 250 η Sapphire). Με μια ματιά σε performance τα πάει μια χαρά, αυτό που με ανησυχεί είναι πως διαβάζω για τις θερμοκρασίες που αναπτύσσει καθώς και για τα watt που πίνει σα να μην υπάρχει αύριο. Υπάρχει κάποιος που τη χρησιμοποιεί για να αναφέρει σχετικά με τα παραπάνω;

Η δεύτερη είναι η gtx970. Δεύτερη καθαρά λόγω τιμής αφού με τα όσα έχω δει είναι αισθητά καλύτερη της 380x, χωρίς όμως να έχω πειστεί ακόμα πως η διαφορά στην πράξη θα είναι αισθητή ή και σημαντική για εμένα (αυτό δεδομένου πως και με την 660 μια χαρά έπαιζα και το ευχαριστιόμουν). Μεταχειρισμένη τη βρίσκω εντός του μπάτζετ μου, για καινούρια όμως (που για προσωπικούς λόγους το προτιμώ) το ξεπερνάω κατά 50 ή και 80 ευρώ στις υλοποιήσεις που εμπιστεύομαι (ASUS, Gigabyte, MSI). Βέβαια βρίσκω την Galax με 273 αλλά δεν την ξέρω καν τη μάρκα. Στα μείον να προσθέσω την πιθανότητα coil whine (?!).

Αρχικά, θα προτείνατε κάποια άλλη στο συγκεκριμένο μπάτζετ και πάνω-κάτω στα ίδια επίπεδα με αυτές; 

Στη συνέχεια, για πιο συγκεκριμένα από αυτές τις δύο, εκτός από την υπεροχή της 970 στην απόδοση η οποία όπως εξήγησα δεν είναι πρωτεύον ζήτημα αυτή τη στιγμή, υπάρχει άλλος λόγος να επιλέξω τη δεύτερη; 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...