Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τιμές στο περίπου ξέρουμε και πότε έρχονται;

Ναι αλλά μέχρι τότε; Την 370 που μου είπε το παιδί πιο πάνω;

Εχει σχετικο θεμα εδω στο forum σχετικα με αυτες τις καρτες: http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/nvidia/%CE%BD%CE%AD%CE%B1-nvidia-geforce-gtx-1080-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-gtx-9-r11676

και 

http://www.insomnia.gr/_/articles/hardware/nvidia/%CE%B7-nvidia-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-geforce-gtx-1070-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CE%BC-r11675

• Like 1
  • Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι τιμές φαντάζομαι θα κυμαίνονται γύρω στα 450-500 ευρώ (give or take 50) για την 1070 και γύρω στα 650-700 ευρώ (give or take 50) για τη 1080. Κάπως μεγάλο το εύρος της μαντεψιάς, αλλά προκειμένου να καλύψω τα διάφορα είδη των Founders Editions, καθώς και τα διάφορα είδη των υλοποιήσεων από Asus, MSI, EVGA, Gigabyte και τα λοιπά... :)

Δημοσ.

ενταξει οχι και μιση αποδοση...ισως ενα 25-30% κατω...επισης για λολ που την θελει ειναι υπεραρκετη...γτ να χαλασει εστω και 30 ευρο?

Σε τιποτα ποιο οικονομικο μονο για LOL υπάρχει

Δημοσ.

Σε τιποτα ποιο οικονομικο μονο για LOL υπάρχει

κατω απο 100ε πας σε μεταχειρισμενα μονο ..οτιδηποτε αλλο δεν αξιζει καινουργιο...αντε στην χειροτερη να παρεις την 360 που ελεγες...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο ώστε να βρω την καλύτερη κάρτα γραφικών στην χαμηλότερη δυνατή τιμή κατέληξα σ' αυτές τις τρεις

Gigabyte GeForce GTX950

EVGA GeForce GTX960

Sapphire Radeon R9 380

Αν τα οικονομικά δεν είναι και τόσο καλά στις επόμενες μέρες, θα καταλήξω στη πρώτη (GTX 950), λόγω χαμηλότερης τιμής, αν και είναι αρκετά αξιοπρεπέστατη και καλή κάρτα, ειδικά για αυτή τη τιμή. Θα την κάνει καλά τη δουλειά της.

Αλλιώς αν υπάρχει λίγο παραπάνω χρήμα θα καταλήξω στη 2η (GTX 960) ή τη 3η (R9 380). Ποια από τις δύο τελευταίες, λοιπόν, λέτε να συμφέρει; Ποια θεωρείτε καλύτερη σε specs κλπ. και γιατί; 

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από αρκετό ψάξιμο ώστε να βρω την καλύτερη κάρτα γραφικών στην χαμηλότερη δυνατή τιμή κατέληξα σ' αυτές τις τρεις

Gigabyte GeForce GTX950

EVGA GeForce GTX960

Sapphire Radeon R9 380

Αν τα οικονομικά δεν είναι και τόσο καλά στις επόμενες μέρες, θα καταλήξω στη πρώτη (GTX 950), λόγω χαμηλότερης τιμής, αν και είναι αρκετά αξιοπρεπέστατη και καλή κάρτα, ειδικά για αυτή τη τιμή. Θα την κάνει καλά τη δουλειά της.

Αλλιώς αν υπάρχει λίγο παραπάνω χρήμα θα καταλήξω στη 2η (GTX 960) ή τη 3η (R9 380). Ποια από τις δύο τελευταίες, λοιπόν, λέτε να συμφέρει; Ποια θεωρείτε καλύτερη σε specs κλπ. και γιατί; 

Προσωπικα πιστευω η r9 380.Λογο μεγαλητερης δυναμης και καλυτερης αποδοσης.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικα πιστευω η r9 380.Λογο μεγαλητερης δυναμης και καλυτερης αποδοσης.

Κι εμένα μου φαίνεται καλύτερη αλλά απ' ότι βλέπω η gtx 960 καλύτερη ταχύτητα μνήμης και base clock. Αλλά λιγότερα gb μνήμη. Παίζει μεγάλο ρόλο η διαφορά αυτή;

Δημοσ.

Gigabyte GeForce GTX950

EVGA GeForce GTX960

Sapphire Radeon R9 380

Δεν γνωρίζω να σου προτείνω από τις 3 ποια να επιλέξεις, πάντως αν πας για 960 με 10€ παραπάνω πας σε 4GB μοντέλο. Τα 2gb επιπλέον μπορούν να βοηθήσουν πολύ σε καινούργια παιχνίδια.

https://www.skroutz.gr/s/7512987/EVGA-GeForce-GTX960-4GB-04G-P4-3967-KR.html#specs-container

Από και και πέρα με την 950 μιλάς για ~50€ κάτω από τις άλλες 2. Αν επιλέξεις να πας στα 210-220€ η R9 380 με την GTX 960 δεν έχουν τρομερές διαφορές σε θέμα επίδοσης από όσο γνωρίζω, με την 380 ίσως να είναι ελάχιστα καλύτερη.

Καθαρα από θέμα προτίμησης πάντως, πάντα προτιμούσα την Nvidia χωρίς να ξέρω το γιατί  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Κι εμένα μου φαίνεται καλύτερη αλλά απ' ότι βλέπω η gtx 960 καλύτερη ταχύτητα μνήμης και base clock. Αλλά λιγότερα gb μνήμη. Παίζει μεγάλο ρόλο η διαφορά αυτή;

Απο GB ειναι ιδιες,βγαινουν σε 2 εκδωσεις των 2 και 4αρων GB αντιστοιχα.Γενικα ομως η 380 ειναι λιγο καλητερη απο την 960 (ψαξε σε benchmark's)

Δημοσ.

Gigabyte GeForce GTX950

EVGA GeForce GTX960

Sapphire Radeon R9 380

παρε οποια θες αρκει να εχει 4γιγα μνημη αλλιως μη δωσεις τοσα λεφτα για καρτα..δε πας πουθενα πλεον σχεδον...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Gigabyte GeForce GTX950

EVGA GeForce GTX960

Sapphire Radeon R9 380

Θα μπορούσες βέβαια και να κάνεις υπομονή ένα μήνα να δείς μήπως με την άφιξη τον νέων καρτών υπάρξει έστω και κάποια μικρή μείωση στις τιμές τον καρτών που θές.

Tην χαρίζει το παιδί αν είναι οκ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/674659-gigabyte-geforce-gtx970-4gb-g1-gaming/

Επεξ/σία από Albilosha
  • Like 3
Δημοσ.
Ghost007

Senior Member

• photo-thumb-338868.jpg?_r=1428560606
  • Members
  • 877 μηνύματα
  • Locationdafni

Δημοσίευση σήμερα, 11:36

κανε την ερωτηση σου εδω....

http://www.insomnia....αφικων/page-19?

οκ ευχαριστω Φαντασμα δεν το ειχα δει!! 

παιδια να ρωτησω και γω με τη σειρα μου το pc μου φαινεται και στην υπογραφη μου αλλα για ευκολια το μεταφερω και εδω...

DeskTop:
CASE:CoolerMaster HAF X
CPU:Intel Pentium G3258
MOBO:Asrock H97M Pro4
RAM:G.Skill RipjawsX 16GB 1600MHz (F3-12800CL7D-8GBXM)
GPU:OnBoard
HDDs:Samsung EVO 850 250gb
Displays:HP 27xw

και στη συνεχεια ρωταω...

Καλησπερα και παλι στην παρεα!! παιδια να ρωτησω εχεις κανεις να προτινει καμια καρτουλα κοντα στα 100€; το μηχανακι που θα πεσει θα ειναι το παρακατω, δεν την θελω για gaming αλλα για να μπορω να τρεχω πιο ανετα κανενα autocad αν χρειαστει photoshop κτλ και ισως μπει και κανενα παιχνιδι... ευχαριστω!!
  • Like 1
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω και γω με τη σειρα μου το pc μου φαινεται και στην υπογραφη μου αλλα για ευκολια το μεταφερω και εδω...

DeskTop:

Καλησπερα και παλι στην παρεα!! παιδια να ρωτησω εχεις κανεις να προτινει καμια καρτουλα κοντα στα 100€; το μηχανακι που θα πεσει θα ειναι το παρακατω, δεν την θελω για gaming αλλα για να μπορω να τρεχω πιο ανετα κανενα autocad αν χρειαστει photoshop κτλ και ισως μπει και κανενα παιχνιδι... ευχαριστω!!

Gtx 750ti 2gb ή αν μπορεις να πας λιγο παραπανω πας για radeon r7 370.

http://www.skroutz.gr/s/8368090/Palit-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Ti-StormX-OC-NE5X75TSHD41F.html   

http://www.skroutz.gr/s/7097176/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2DF5.html   η 370 ειναι καλητερη.

• Like 1
Δημοσ.

Ghost007

Senior Member

• photo-thumb-338868.jpg?_r=1428560606
  • Members
  • 877 μηνύματα
  • Locationdafni

Δημοσίευση σήμερα, 11:36

κανε την ερωτηση σου εδω....

http://www.insomnia....αφικων/page-19?

οκ ευχαριστω Φαντασμα δεν το ειχα δει!! 

DeskTop:

οτι ειπε ο νυσταγμενος...δεν ξερω ομως κατα ποσο ειναι καλυτερο  ati η nvidia για αυτα τα προγραμματα αν θες ψαχτο λιγο

στα 100ε δε πεζει καμια αξιολογη προταση δεν αξιζουν τα λεφτα τους ...στα 130 ειναι η καλυτερη δυνατη...

και αν πας σε 750τι παρε αυτη

https://www.skroutz.gr/s/7529283/Gigabyte-GeForce-GTX750-Ti-2GB-Windforce-2X-GV-N75TOC2-2GI.html

και 370 εισαι εδω

https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=370

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...