Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τις νέες κάρτες γραφικών. Θα ήθελα να σας πω πόσα λεφτά πρέπει να διαθέσω για να παίζω παιχνίδια Ultra Settings με καλά Fps και να βγάλω και αρκετό μελλόν για νέους τίτλους. Πείτε μου τι γνώμη σας σχετικά με αυτό το θέμα (Η κάρτα να κοστίζει γύρω στα 250 και αν μπορείτε να μου πείτε και μια κάρτα γύρω στα 150 εβρώ για να παίζω αξιοπρεπός παιχνίδια και νέους τίτλους σε καλά Fps, και επίσης να προτείνεται και υλοποιήσεις και μάρκες και στις δύο περιπτώσεις που σας ρώτησα)

Ευχαριστώ!

To υπόλοιπο σύστημα, ανάλυση οθόνης και παιχνίδια.

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

* Case (Κουτί): Zalman Z9 Neo
* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair TX750
* Motherboard (Μητρική): Gigabyte Z77X-D3H
* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Core i5 3570K @ 4.4Ghz
* RAM (Μνήμη συστήματος): 16GB ddr3 1600Mhz
* GPU (Κάρτα γραφικών): Asus GTX670-DC2-2GD5 
* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Ειχα μια 1080p,πλεον μου δωσανε μια μτχ Asus MG279q (1440p,144hz)
* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10

Ημουν μια χαρα με την 670 αλλα πλεον δεν σηκωνει την νεα οθονη.

Απο cpu καταρχας ειμαι οκ για 1070 και πανω;

Δευτερον να παω σε AMD για να εχω και freesync ή δεν θα την παλεψει σε 1440p;

Τριτον ειναι αρκετη μια 1070 ή πρεπει να ανεβω και αλλο για σταθερα 60fps ακομα και στα τελευταια games;

Μεχρι 450,βαρια 500 εχω budget

Δημοσ.

* Case (Κουτί): Zalman Z9 Neo

* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair TX750

* Motherboard (Μητρική): Gigabyte Z77X-D3H

* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Core i5 3570K @ 4.4Ghz

* RAM (Μνήμη συστήματος): 16GB ddr3 1600Mhz

* GPU (Κάρτα γραφικών): Asus GTX670-DC2-2GD5 

* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Ειχα μια 1080p,πλεον μου δωσανε μια μτχ Asus MG279q (1440p,144hz)

* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10

Ημουν μια χαρα με την 670 αλλα πλεον δεν σηκωνει την νεα οθονη.

Απο cpu καταρχας ειμαι οκ για 1070 και πανω;

Δευτερον να παω σε AMD για να εχω και freesync ή δεν θα την παλεψει σε 1440p;

Τριτον ειναι αρκετη μια 1070 ή πρεπει να ανεβω και αλλο για σταθερα 60fps ακομα και στα τελευταια games;

Μεχρι 450,βαρια 500 εχω budget

Στην παρούσα φάση με το budget που έχεις η λογική λέει 1070 ή αναμονή για vega όπως είπε ο φίλος.

Σε περίπτωση που ήθελα να εκμεταλλευτώ πλήρως το monitor και άμεσα εγώ (και όχι η λογική), εφόσον έχεις μητρική και τροφ που το επιτρέπουν, θα πήγαινα σε rx580 crossfire. Ακόμα καλύτερα άν έβρισκα μεταχειρισμένες 480 (λέμε τώρα)

εδώ συγκριτικό απο συμφορουμίτες http://www.insomnia.gr/topic/634767-rx480-crossfire-vs-gtx1080-gaming-showdown/?do=findComment&comment=55426802

Δημοσ.

psu: corsair vs 550

motherboard: gigabyte 970a-ud3p

cpu:amd fx6300

ram:corsair 2x4gb

gpu:radeon hd 6570

Καλημέρα,θα ήθελα τη βοηθειά σας για κάρτα γραφικών το πολύ μέχρι 200 ευρώ. Απο το υπόλοιπο σύστημα είμαι οκ για παιχνίδια βαριά που κυκλοφορούν αυτή τη περίοδο?

Δημοσ.

Καλημέρα, είσαι αρκετά καλά.

Κοντα στα 200 ευρώ βρίσκεις κάποια 470-570 ή και την 3αρα 1060. Η επιλογή εταιρίας είναι δίκη σου, αν και εγώ θα απέφευγα gigabyte γιατί υπάρχουν αναφορες για χαλασμένους/θορυβώδεις ανεμιστήρες.

Δημοσ.

ψάξε για μεταχειρισμένο τότε,δεν υπάρχει λόγος να πας στην συγκεκριμένη 960(αν και νομίζω δεν υπάρχει λόγος να πάς σε καινουρια 960 γενικότερα)

Αναφέρεις νεα και βαριά παιχνίδια,ούτε ο επεξεργαστής ειναι ικανός να πουσάρει καλά κάρτες,εδώ εγω έχω θέμα με την 760

Δημοσ.

Γι αυτό προβληματίζομαι και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω πάνω απο 200. Αν δεν μπορώ να τρέξω αξιοπρεπώς  καινούργια παιχνίδια δεν αξίζει να επενδύσω σε κάρτα γραφικων.

Δημοσ.

αν δεν έχεις σκοπό να αλλάξεις σύστημα μαζί με την κάρτα η σε σύντομο χρονικό διάστημα ναι.

προσωπικά στο σύστημα μου,δεν βλέπω τον FX να τερματίζει ποτέ και η 760 τον περισσότερο καιρό είναι κάτω απο 90% χρήση(μιλάω σε παιχνίδια όπως GTA V,BF4 για online που έχω δοκιμάσει σε 1080p,στα αντίστοιχα campaign τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα.Το τελευταιο που δοκίμασα ηταν το mafia 3 στο οποιο εμενα απο Vram αλλα και παλι 60αρι δεν μπορουσα να κρατήσω)

Δημοσ.

Δεν θα αλλάξω κατι αλλο συντομα,οποτε να ψαξω για καμια μεταχειρισμένη gtx 960..? Με προβλημάτισες λίγο μηπως δεν αξίζει ουτε καν αυτο να κανω :mellow:

Δημοσ.

^^ Αν κοιτάς για μεταχειρισμένη 960 4GB (τα 2GB δεν αξίζουν) καλύτερα πιστεύω μια καινούργια 1050 Ti (κατά μέσο όρο ~9-10% καλύτερη από την 960)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...