Προς το περιεχόμενο

Το PlayStation 4.5 θα διαθέτει AMD Polaris GPU με 2304 stream processors


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θες να μην πάει μπροστά η εξέλιξη χωρίς λόγο ? και δεν πουλάω τσαμπουκάδες αλλά όταν βλέπω ανθρώπους να λένε για πίσσα και πούπουλα θυμάμαι κάτι τύπους στον μεσαίωνα που κατηγορούσαν γριές για μάγια όταν δεν υπάρχουν καν,τότε απλά τους απεικονίζω με λόγια.

το ότι βγήκε η νέα κοσνόλα εσένα δεν θα σε επιρρεάσει και αν νομίζεις ότι θα γίνει περίμενε πρώτα να μην σε υποστηρίξει η εταιρία για την αγορά σου και μετά πέτα τους και πέτρες

 

ρε φιλος σχημα λογου ητανε, δλδ εγω που  πηρα ps4 πριν 2 μηνες πως θες να νιωθω χαρούμενος ?? που επεσε η αξια μεταπώλησης και ειναι πλεον (κατώτερης) κατηγορίας , μην περιμένεις να την χειροκροτησουμε κιολας, να βλεπουμε και τις δυο πλευρες λογικό ειναι εμεις που το πήραμε προσφατα να νιώθουμε αδικιμενοι γιατι αν το ηξερα θα κρατουσα τα χρηματα για το νεο 300 ευρο εσκασα , να πως οτι ειχε ενημερωση οτι στα 3 χρονια θα εχουμε αλλαγη να πω ενταξη, 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 250
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μπούρδες πετάς εσύ που θεωρείς ότι έπαιξε και φουστιά,η κονσολίτσα μια χαρά θα βγάλει και τα 7-8 χρονια της,δεν αλλάζει κάτι απλά βγάζει και κάτι πιο δυνατό για τους απαιτητικούς και για το VR,δεν σταματάει η υποστήριξη στο ps4,οι ίδιοι τίτλοι θα βγαίνουν και στα δύο τουλάχιστον για την πλειοψηφία,τα controller ίδια θα είναι όλα μέλι γάλα δηλαδή 

 

 

Και ποιος μας πληροφορησε εμας τους απαιτητικους στην αρχη του λανσαρισματος, πως το ps4 δεν θα ειναι για μας και οτι θα πρεπει να τα ξανα σκασουμε 3 χρονια μετα?

Προφανως και παιζει π@@στια εις βαρος μας, για να αγορασουμε και μονο...

Ιδιοι τιτλοι αλλα οχι ιδια fps!! 

Σα να εχεις μια γενια πισω δηλαδη απλα με ιδια περιφερειακα για να σου γλυκανουν το χαπι...

 

Τωρα αν εσυ αυτο δε το βλεπεις δε σου φταιει κανεις φιλε..

Και σου ειπα.. Μπορει και να το παρω τελικα, αλλα το κραξιμο δε θα το γλυτωσουν ειτε εδω ειτε σε ξενα τεχνολογικα sites.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα παντως μαγκες τους φοβήθηκε το μάτι μου πλεον,ποιος μου λέει εμένα οτι σε 2 χρόνια δε βγει κάνα καινουριο μοντελο.smartphone την έκαναν τη κονσόλα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το PS4.5 δεν βγαίνει για το 4Κ. Το 4Κ είναι marketing trick.

 

To 4.5 βγαίνει γιατί το original PS4 όπως και το XBOX One δεν τραβάνε. Είναι πολύ αδύναμα μηχανάκια. Με το ζόρι 1080p στο PS4 με μή σταθερό framerate και στο XBOX One εν έτη 2016 βγαίνουν παιχνίδια στα 720p/30fps.

 

Τα λέγαμε ξανά και ξανά τότε όταν πρωτοβγήκαν οι κονσόλες ότι ήταν εξαιρετικά αδύναμες.

 

Τώρα βλέπουμε την φυσική εξέλιξη.

 

Αναμένετε να βλέπετε στο PS4.5 τα παιχνίδια να παίζουν με ομάλα 30fps στα 1080p, πιθανώς ορισμένους τίτλους και με 60fps, ενώ το PS4 δεν θα τραβάει καθόλου, με το framerate all over the place.

Ναι πολυ αδυναμο μηχανημα που βγαζει uncharted 4 ή μηπως δεν σου κανει...

Αυτο που θα βγαλει τωρα τι θα ειναι δηλαδη υπερσυστημα, παλι σε 1,5 χρονο ξεπερασμενο θα ειναι, αλλου ηταν το νοημα της κονσολας που οπως ολα δειχνουν χαθηκε.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσοι σπευσετε να παρετε το PS4k, ποιος σας εξασφαλιζει οτι δε θα βγει το 8κ σε 2 χρονια?

 

Κανεις.

 

Το ps3 που εμεινε στην αγορα 7 χρονια επαιζε σε 720ρ 30fps. Δεν ηταν κανα θηριο κι αυτο.

Το ps4 παιζει 1080ρ 30fps.

 

Οσο για το ps4k σιγα την αναβαθμιση. Γελανε και τα τσιμεντα.

 

Sony μονο η κονσολα σε κραταει ζωντανη. Τι μαρκετιστηκα κολπα ειναι αυτα? Τι πειραματα με την ισχυ του ονοματος σου? Αυτο-ξεφτιλιζεσαι. Γιατι αυτο το "πραμα" δεν ειναι αναβαθμιση.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η νέα GPU θα είναι σχεδόν Titan level και δεν το θεωρείτε σοβαρό upgrade; Ήθελα να ήξερα τι πίνετε ορισμένοι εδώ μέσα. Μάλλον κάναν υπερυπολογιστή της IBM περιμένατε και στα 400 ευρώ πάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με 400 ευρώ που ειχε το ps4 θέλετε κα next gen για πενταετία??? εγώ που κάθε 3 χρόνια δίνω 300-350 για νέα κάρτα γραφικών και μνήμες και παλι δεν προλαβενω την τεχνολογία,τον επεξεργαστη που τον αλλαζω το πολύ στην πενταετία δεν τον έβαλα στον προϋπολογισμό,δυστηχως η τεχνολογία τα τελευταια χρόνια τρέχει πολύ γρήγορα,πάνε οι εποχές που κραταγες 5-8 χρόνια την κονσόλα.

Και το ps4.5 να αντέξει το πολύ 3 χρονια μετα την κυκλοφορία του.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποτε δεν θα μπορεσει καμια κονσολα να τρεξει 1080p 60fps γτ με τα χρονια τα παιχνιδια γινονται ολο και πιο βαρια και οι νεες κονσολες που θα βγουνε πρεπει να εχουν χαμηλη τιμη αλλιως δεν θα πουλησουν τπτ. Το νεο ps4 θα κοιταξει να κραταει σταθερα τα 30fps στα 1080p και να παιζει σε 4Κ mediako υλικο. Ολοι εσεις που επιλεγετε κονσολες, δεν θα δειτε ποτε στη ζωη σας 60fps

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προχτές έπαιζα GTA 5 σε 360 φίλου μου και ήμουν υπέρ ευχαριστημένος είχα μπει στο παιχνίδι- πιο καλά γραφικά και από το PC μου και smooth, τώρα τι λέμε όλοι βλακείες είναι μάλλον απλά να λέμε κάτι και εμείς

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και το PS4.5 πάλι θα είναι πολύ πίσω σε σχέση με την υπάρχουσα τεχνολογία του Οκτωβρίου αν δεν αυξηθεί η τιμή του. Μια αρχική τιμή τουλάχιστον στα 600€ και αυτή 20-30% κάτω του κόστους για τον πρώτο χρόνο θα ήταν πιο λογική.

 

Διαφορετικά 8GB shared memory ότι bandwidth και να έχουν, σαπάκι CPU και GPU επιπέδου GTX960 μπορεί τον πρώτο χρόνο να βγάλουν 1080p/60, αλλά τα μελλοντικά παιχνίδια πάλι κουτσουρεμένα θα τα τρέχουν...  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παλι σαν μ@#$κ&ς το πηρα day one, το πουλησα, το ξαναπηρα στη βελτιωμενη εκδοση (και δε θελω με ΤΙΠΟΤΑ να την αποχωριστω γιατι ειναι η star wars). Για να το ΞΑΝΑπαρω δεν υπαρχει περιπτωση μα σιγα τα παιχνιδια που εχει βγαλει ως τωρα για να εχω και 2.

Περιμενω το ΝΧ καλυτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...