Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες είμαι σίγουρος πως το πρόβλημα δε το έχω δει μόνο εγώ εδώ μέσα. Όποιος έχει σε μήκος μεγάλη κάρτα σίγουρα θα έχει παρατηρήσει ότι η κάρτα λόγω βάρους και μήκους γέρνει ανεπαίσθητα. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος και αν ναι τι κάνουμε;

Δημοσ.

Υπαρχει κινδυνος να στραβωσει η pci express,αν και εφοσον υπαρχει κλιση.Αν ειναι ανεπαισθητη δεν θα εκανα κατι.Αν ομως θες μπορεις να βαλεις καποιο στηριγμα.Σε συστημα φιλου εκανα πατεντα με σιδερακι του κουτιου για την καρτα γραφικων και το στηριξα δεξια της καρτας και κατω απο το drive.;-)

Δημοσ.

Είναι γενικό το φαινόμενο αλλά σπάνια έως ποτέ γίνεται κάποια ζημιά είτε στο pcb είτε στην pci express. Είναι γενικά μικρή η πιθανότητα. Έχει backplate η κάρτα καταρχήν; Αυτό θα βοηθούσε να μην έχει θέμα το pcb της gpu.

Κάποια πατέντα θα μπορούσε να γίνει εφόσον αυτό που θα σου πει ο καθένας εδώ δεν είναι κάτι το απόλυτο, η πιθανότητα είναι πάντα πιθανότητα να γίνει η ζημιά.

Δημοσ.

Οι περισσότερες έχουν το ίδιο πρόβλημα ακόμα και με backplate όπως είδες και δεν υπάρχει λόγος να σε ανησυχεί καθόλου.

Άν όμως δεν σου αρέσει και πέφτει το μάτι σου συνέχεια εκεί, ένας τρόπος είναι με ένα αυτοσχέδιο στήριγμα απο κάτω σάν αυτό

http://www.legitreviews.com/images/reviews/1355/powercolor_support.jpg

Ένας άλλος κάτι τέτοιο https://www.pugetsystems.com/store/item.php?cat=Case+Mods&id=10588&com=d41d8cd9

Παλιότερα που αντιμετώπισα το ίδιο, έβαλα τα καλώδια της τροφοδοσίας να φεύγουν προς τα πάνω και με πολύ προσοχή για να μην κάνω ζημιά την έφερα στο ιδανικό ύψος και τα τα συγκράτησα με ένα tire up στο πίσω μέρος του κουτιού. Κρατούσε το βάρος της ουσιαστικά το καλώδιο.

Επειδή όμως αυτή η κάρτα δεν είναι για πειράματα, θα πήγαινα σε μία απο τις δύο πρώτες ή σ'αυτό που πρότεινε ο noobowarrior.

Δημοσ.

Δεν είναι ανησυχητικό αλλά το μάτι μου πάει εκεί, μάλλον θα παραγγείλω αυτό που πρότεινε και ο radiohead από το amazon. Το μάτι πάει συνέχεια εκεί και γενικότερα δε θα ήθελα να τρώει ζόρια. Έχει backplate η κάρτα αυτή είναι:

Source.png Πηγή: 980Ti

Δημοσ.

Πετονιά.

Για ghetto λύση, που δεν φαίνεται.

Τα καλώδια τροφοδοσίας που είπε ο radiohead είναι η άλλη ghetto λύση

και φυσικά οι σωλήνες του νερού αν έχει υδρόψυξη.

Δοκίμασε πάντως την πετονιά και θα με θυμηθείς.

Πάρε την πιο λεπτή (μη πάρεις κάνα κορδόνι για καρχαρίες) και διάφανη.

• Like 4
Δημοσ.

Τίποτα μεμπτό στην εφευρετικότητα για να λυθεί οποιοδήποτε θέμα. Στην χειρότερη απλώνεις και μπουγάδα...... :P

• Like 3
Δημοσ.

Ενα κουτι που εχω,για το δευτερο μου PC, που ειναι τρομερο vfm, το Zalman Z3 plus εχει vga holder ,μηπως πουλανε κατι τετοιο σαν αξεσουαρ και για το δικο σου κουτι? (Στειλε ενα email στην Corsair,μπορει να εχουν να σου δωσουν κατι η να σου προτεινουν κατι.)

post-73690-0-95696400-1461065878_thumb.jpg

Δημοσ.

αφου πεφτει το ματι σου εκει αρα εννοειται οτι εχεις παραθυρι! Ακου λοιπον κατι καλο που σκεφτηκα!!! παρε τα μετρα απο τον πατο του κουτιου μεχρι εκει που θα ειναι στα ισια η καρτα και φτιαξε πατεντα με κανα πλαστικο κατι σαν σκαλοσια και πανω της ορθιο ενα playmobil με τα χερια ορθια να κραταει την καρτα!!!στην ουσια να σφηνωνει ακριβως και να κραταει την καρτα στα ισια της!καλο???

• Like 1
Δημοσ.

Καλό μόνο που αν φύγει το playmobil από κάτω έχω ανεμιστήρα και θα ψάχνω και τον ανεμιστήρα αλλά και τα κομμάτια που θα διαλυθούν. :-) Ευχαριστώ πάντως θα δοκιμάσω για αρχή αυτό με τη πετονιά να δω αν θα είναι οκ αλλιώς με βλέπω να παίρνω απο εξωτερικό κανένα gpu holder.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα, μωρέ, τώρα... :-D Πόσο να γέρνει, δηλαδή; Σαν τα υποβρύχια του Άκη;! ^_^

Επεξ/σία από Occultist
  • Like 3
Δημοσ.

μα εννοειται οτι θα ηταν κολλημενα μεταξυ τους και οχι χυμα απλα να κοντραρονται μεταξυ τους!!Οκ μεταξυ σοβαρου κι αστειου γουστα ειναι αυτα. Γενικα επειδη εχω πολυ καλη σχεση με το χιουμορ εγω μαλλον θα το εκανα αληθεια ετσι για πρωτοτυπια και ψυχαγωγια!Θελει και φαντασια.. Κι εννοειται οτι σε αλλους  θα φαινοταν καραγκιοζιλικι..Αναλογως στον ανθρωπο λοιπον και πως το βλεπει ο καθεις.. Παντως αυτο με την πετονια μαλλον ειναι η πιο νορμαλ σοβαρη-ανεξοδη λυση..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...