Προς το περιεχόμενο

[Camera] SONY CYBERSHOT DSC-HX60 - 195€ crazysundays

k_dinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολύ δυνατή μηχανή, σίγουρα κάτι παραπάνω από τις απλές compact..

Εχει και manual mode για όποιον θέλει να πειραματιστεί.

http://www.e-shop.gr/sony-cybershot-dsc-hx60-black-p-PER.605238

Skroutz από 225€ στο αδερφικό κατάστημα, από 245 οι υπόλοιποι

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω την DSC-HX50V από την περσινή προσφορά. Το (V)= GPS

Αναφέρω εδώ αρνητικά και θετικά και όποιος θέλει μπορεί να ρωτήσει οτιδήποτε.

+1 Ελαφριά και εύχρηστη

+1 Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Δεν ξεμένεις σχεδόν ποτέ.
+1 Αρκετά φωτεινή οθόνη (ρυθμίζεται) ορατή και σε πολύ ήλιο.

-1 Το φλάς δεν βγαίνει μόνο του όταν χρειάζεται
-1  Ο μηχανισμός του φλάς είναι τόσο λεπτεπίλεπτος που φοβάσαι ότι θα στραβώσει με το παραμικρό χτύπημα
-1  Αρκετή καθυστέρηση για εγγραφή των φωτογραφιών όταν επιλέγεις να βγάλεις πολλά καρέ
-1 Πολύ δύσκολη έως και ακατόρθωτη σύνδεση μέσω wifi με κινητό.
-1 Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού οι φωτογραφίες είναι μέτριες.

Για το τέλος θέλω να αναφέρω ότι ενώ έχω και dslr με αυτήν βγάζω τις περισσότερες φωτογραφίες πια γιατί ευκολότερα μπορώ να την πάρω μαζί μου σε ένα ταξίδι (βάρος) αλλά και να την έχω στη ζώνη μου καθημερινά.
Η καλύτερη τιμή που θα τη βρείτε καινούρια.

βλέποντας μερικά δείγματα εύκολα διαπιστώνεις πως πρόκειται για πολύ μέτρια μηχανή στο θέμα ποιότητας εικόνας. Χρειάζεται να έχεις το iso εξαιρετικά χαμηλά (iso 80) για να είναι αποδεκτό το αποτέλεσμα και από το 160 κιόλας το επιθετικό noise reduction και κακό sharpening που είναι.. ενοχλητικό (παράγει ας πούμε ελαιογραφίες). Δυστυχώς ούτε ο φακός βοηθάει να κρατηθεί χαμηλά το iso καθώς είναι τυπικής φωτεινότητας για compact superzoom (f3.5-6.5). To εύρος του φακό είναι πολύ ικανοποιητικό 24-720 Χ30 (!).

Προσωπικά δε θα την συνιστούσα χωρίς να σημαίνει ότι κάποιος δεν θα την ευχαριστηθεί αμα την πάρει. Καλά είναι να τεθεί η ανάλυσή της σε κάτι μικρότερο (πχ 6mp) μπας και το παραγόμενο αρχείο δείχνει λίγο οξύτερο (λόγω του supershampling) χωρίς να χρειάζεται να έχεις μεγάλα αρχεία. Αυτές οι μηχανές να πούμε είναι και εξαιρετικές βιντεοκάμερες (με περιορισμό στο χρόνο που νομίζω είναι 20-30') που εκεί νομίζω οι sony τα καταφέρνουν καλύτερα. 

Υ.Γ. Αν θυμάμαι καλά οι canon superzoom σειράς SX με αισθητήρα στα ίδια mp είναι αρκετά καλύτερες (αν θυμάμαι). 

• Like 1

υπάρχει η παρεμφερές αυτή, αλλά με Gps  (δε ξέρω αν έχουν σε κάτι άλλο διαφορές)

http://www.e-shop.gr/sony-cybershot-dsc-hx60v-black-p-PER.605239

Bρήκα ότι έχουν διαφορά και στο iso? (80-3200 γράφει εδώ) πέρα από το Gps

http://www.sony.co.uk/electronics/cyber-shot-compact-cameras/dsc-hx60-hx60v/specifications

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...