Προς το περιεχόμενο

CPU i3 overheating?

KINGLUCAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Xeon σχεδον παντα βρισκονται λιγο πιο φθηνα καθως ειχαν κινηθει αρκετα σε server
http://www.servethehome.com/intel-xeon-x3460-review-home-small-business-server/

After the Intel Xeon X3440 review, I wanted to see the difference between the X3440 and the Intel Core i7-860.
Of course, I could have just purchased a Core i7-860, but instead I decided to get an Intel Xeon X3460 because
it is essentially the same CPU, just with ECC support. For all intents and purposes, the Intel Xeon X3460’s
performance should be identical to the Core i7-860
.

Ο i7 860 - Xeon 860 [ :devil: ] νομιζω ειναι για τη περιπτωση, που καποιος δεν θελει να
ασχοληθει με overclocking, απλως να εχει ικανοποιητικη επεξεργαστικη ισχυ εξαρχης

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

παιδιά τελικά  να αλλάξω να πάω σε νέα cpu και motherboard????

λόγοι?

1- σατα 3 υποστηρίξει για ssd 550 mpbs

2- 1600 mhz αντί για 1333 

3- i5 1156 δεν έχει νόημα είναι πολύ πίσω από μια καινούργια cpu i5

4. λέω να τα δώσω και να το κρατήσω αλλα 7-10 χρονια 

5- θέλω να αλλάξω και κουτί ευκαιρία είναι

6- εκτος και μου πείτε ότι κάνω λάθος για τα ανωτερα, με 50 euro έχω ένα PC λίγο πιο γρήγορο i5 δεν έχει μεγάλη διαφορα από ιξ είδα 

παιδιά τελικά  να αλλάξω να πάω σε νέα cpu και motherboard????

λόγοι?

1- σατα 3 υποστηρίξει για ssd 550 mpbs

2- 1600 mhz αντί για 1333 

3- i5 1156 δεν έχει νόημα είναι πολύ πίσω από μια καινούργια cpu i5

4. λέω να τα δώσω και να το κρατήσω αλλα 7-10 χρονια 

5- θέλω να αλλάξω και κουτί ευκαιρία είναι

6- εκτος και μου πείτε ότι κάνω λάθος για τα ανωτερα, με 50 euro έχω ένα PC λίγο πιο γρήγορο i5 δεν έχει μεγάλη διαφορα από ιξ είδα 

αμα εχεις λεφτα για αναβαθμιση και χρειαζεσαι για καποιο λογο π.χ για παιχνιδια κλπ κλπ να πεζεις καλυτερα..βεβαιως και οποιαδηποτε αναβαθμιση αξιζει...

αν παλι εισαι σχετικα καλα οπως εισαι ...σιγουρα ο ι5 εχει διαφορα απο τον δικο σου και οχι τοσο μικρη οπως λες...

όχι δεν έχω

μην σου πω θα περιμένω ευκαιρία

άσε που δεν ξέρω να τις αλλάζω τις cpu μπλέξιμο

γενικά είμαι light γκάμερ

παίζω CSS 

λίγο steam οποτε τύχει φαντάσου έχω 5750 1GB 2009 και αυτή

είμαι πιο πολύ του social media, youtube, upload- download, light editing , photoshop, lt5 

αυτά

Xeon σχεδον παντα βρισκονται λιγο πιο φθηνα καθως ειχαν κινηθει αρκετα σε server
http://www.servethehome.com/intel-xeon-x3460-review-home-small-business-server/

After the Intel Xeon X3440 review, I wanted to see the difference between the X3440 and the Intel Core i7-860.
Of course, I could have just purchased a Core i7-860, but instead I decided to get an Intel Xeon X3460 because
it is essentially the same CPU, just with ECC support. For all intents and purposes, the Intel Xeon X3460’s
performance should be identical to the Core i7-860
.

Ο i7 860 - Xeon 860 [ :devil: ] νομιζω ειναι για τη περιπτωση, που καποιος δεν θελει να
ασχοληθει με overclocking, απλως να εχει ικανοποιητικη επεξεργαστικη ισχυ εξαρχης

δεν έχω ebay - ούτε πιστωτική 

είμαι old school , αγοράζω local shopper

επίσης δεν έχω ιδέα πως αλλάζει cPu, εδώ τις μνήμες έκανα 15 λεπτά να τις βάλω 

Μην δώσεις τίποτα για αλλαγή του επεξεργαστή μόνο, δεν αξίζει. Φτάνει και μόνο να σκεφτείς ότι η μητρική είναι σπάνια και αν σου καεί θα μείνεις με την cpu. Γι αυτά που θες μια χαρά είσαι. Όταν πραγματικά αλλάξουν οι ανάγκες σου τότε το ξανασκέφτεσαι για ολική αναβάθμιση..

• Like 1

Όταν είχα τον δικό μου (i530 sta 2.9) τον έφτασα μέχρι 3.9 χωρίς πρόβλημα αλλά όχι με την ψύκτρα της ιντελ. Μπορεί να φτάσει με καλή ψύκτρα μέχρι τα 4 - 4,4 και να είναι σχεδόν ισάξιος με τον ι5 750 στοκ όμως. Θα βρεις αρκετά πράγματα για o/c αν ψάξεις για το συγκεκριμένο cpu.   

• Like 1

Μα αν ειναι να ψαχτει για overclock τοτε θα επρεπε να ειχε ηδη παρει τον Xeon στα ~21 ευρω :devil:
παρα κατι τοσο, θα μπορουσε να δωσει τον i3 @ Ελλαδα...θελεις ακομη και να τον χαρισει μεχρι
10ευρω => τετοια αναβαθμιση τοσο φθηνα, απο i3 -> i5 απλως δεν υπαρχει, οποτε το συζηταμε?

• Like 2

δεν βρίσκω ελλάδα, μονο ελλάδα μπορώ να κάνω συναλλαγή- θα δω γιατί ο i3 είναι καλύτερος από τον i5 τελικά

εάν είναι να πάρο κάτι θα πάρο 10ατίας μηχάνημα πάλι...

Μια γενικη ~ αντιστοιχηση ειναι:
συχνοτητα τελικη i5 X 1.77 = συχνοτητα που πρεπει να φθασει ο i3, για να τον κοντραρει! :-)
Σ' ενα απλο παραδειγμα 1156 i5 @ 3.5GHz = θελουμε (το λιγοτερο) ενα 1156 i3 @ 6GHz :devil:

• Like 2

Απου δεν θελει να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει λενε στο χωριο μου. Ο ι5 με την ψυκτρα ηταν ευκαιρια και ηταν λες και ηταν παραγγελια. Εγω περιμενα να μας πει σημερα οτι τον πηρε. Αλλα μπα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...