Προς το περιεχόμενο

επιλογη mobo am3+

charyyy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα βρισκομαι σε αναζητηση Μητρικης για τον fx6300 αλλα καπου εχω χαθει !ολες εχουν απο καποιο θεμα!θα ηθελα να ειναι μεχρι 100 ευρο και να παιρνει ενα κλοκαρισμα στον φχ 4 σταθερα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 204
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα βρισκομαι σε αναζητηση Μητρικης για τον fx6300 αλλα καπου εχω χαθει !ολες εχουν απο καποιο θεμα!θα ηθελα να ειναι μεχρι 100 ευρο και να παιρνει ενα κλοκαρισμα στον φχ 4 σταθερα!

Αν εχεις μεγαλο κουτι(που να περνει ATX) πηγενε σε μια 990fx http://www.skroutz.gr/s/389397/Asrock-990FX-Extreme3.html

Έως 4 πάνε σχεδόν όλες.

Αλλά προσωπικά.

https://www.skroutz.gr/s/352368/Asus-M5A97.html

Η revesion 2 έχει 86 ευρώ.

ή

https://www.skroutz.gr/s/2355105/Asus-M5A97-EVO-R2-0.html

• Like 4

4? στα 4 παει για πλακα, αν εχεις μια καλη ψυχτρα για τον cpu μπορεις να τον πας 4.5 αφοβα.

"!ολες εχουν απο καποιο θεμα!"

τι προβλημα ειχες ακριβως;

4? στα 4 παει για πλακα, αν εχεις μια καλη ψυχτρα για τον cpu μπορεις να τον πας 4.5 αφοβα.

"!ολες εχουν απο καποιο θεμα!"

τι προβλημα ειχες ακριβως;

ψανχοντας για την καταληλη μητρικη βλεπω η μια δεν εχει καλη ψυξη,η αλλη ειναι 4+2 phase !η αλλη αυτο η αλλη εκεινο! ψυχτρα εχω την coolermaster tx3 evo !και δεν ξερω ποια μητρικη να επιλεξω!επεισης καρτα γραφικων εχω saphire hd 7850 2gb oc dual x!

Η μητρική (rev2) που σου πρότεινε ο sheogarath είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Άλλωστε είναι κάπως παράλογο για έναν επεξεργαστή των 100 ευρώ να πάρεις ακριβότερο m/b.

• Like 4

Για μικρό-μεσαίο overclocking (Πχ 4.2 σταθερά) , λίγο κάτω από 100 -> 970 UD3P rev.1 , M5a 970 R2.0 (όχι την LE), MSI 970 Gaming . Καμία άλλη. 

Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που έχουν κλοκάρει και με άλλες πχ DS3P αλλά μιλάμε για 4+1 mobo οπότε καλύτερα να λείπει.

--------------

Άσχετο αλλά παρατήρησα 2 νέες AM3+ κυκλοφορίες.

Asrock a970 G/3.1 & Gigabyte 970A Gaming

H πρώτη φαίνεται ακατάλληλη από μακριά, αδερφάκι της Fatality Perfomance.. η άλλη δείχνει λίγο μάχιμη πάντως και σε προσιτή τιμή (91 euros).

Gigabyte 970A Gaming

δείχνει λίγο μάχιμη πάντως και σε προσιτή τιμή (91 euros).

Mια DS3P είναι με άλλα χρώματα και ένα δυο features παραπάνω. ;)

Το ίδιο άθλιο 4+1 έχει.

• Like 2

Για μικρό-μεσαίο overclocking (Πχ 4.2 σταθερά) , λίγο κάτω από 100 -> 970 UD3P rev.1 , M5a 970 R2.0 (όχι την LE), MSI 970 Gaming . Καμία άλλη. 

Υπάρχουν περιπτώσεις ατόμων που έχουν κλοκάρει και με άλλες πχ DS3P αλλά μιλάμε για 4+1 mobo οπότε καλύτερα να λείπει.

--------------

Άσχετο αλλά παρατήρησα 2 νέες AM3+ κυκλοφορίες.

Asrock a970 G/3.1 & Gigabyte 970A Gaming

H πρώτη φαίνεται ακατάλληλη από μακριά, αδερφάκι της Fatality Perfomance.. η άλλη δείχνει λίγο μάχιμη πάντως και σε προσιτή τιμή (91 euros).

970 UD3P rev.1, έχω καιρό να ασχοληθώ, σ' αυτήν δουλεύει το llc?

Το 2011 αν θυμάμαι καλά είχα στείλει mail στο support της gigabyte για να συμπεριλάβουν

ρύθμιση στο bios, μου απάντησαν κάποιους μήνες μετά ότι θα το εντάξουν. Το 2014 που την

έπιασα τελευταία φορά στα χέρια μου, έπαιζε μόνο στο auto.

MSI 970 Gaming, seriously? είπα και πριν ότι έχω καιρό να ασχοληθώ, αλλά msi για oc?

Gigabyte 970  Gaming,  σ' αυτήν ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο δε θα έκανα oc

4+1 βαμμένη στα κόκιννα. Σα να πας στη Συγγρού μεθυσμένος και να μπερδέψεις

το μανάβη για γυναίκα, ένα πράμα.

970 UD3P rev.1, έχω καιρό να ασχοληθώ, σ' αυτήν δουλεύει το llc?

Το 2011 αν θυμάμαι καλά είχα στείλει mail στο support της gigabyte για να συμπεριλάβουν

ρύθμιση στο bios, μου απάντησαν κάποιους μήνες μετά ότι θα το εντάξουν. Το 2014 που την

έπιασα τελευταία φορά στα χέρια μου, έπαιζε μόνο στο auto.

MSI 970 Gaming, seriously? είπα και πριν ότι έχω καιρό να ασχοληθώ, αλλά msi για oc?

Gigabyte 970  Gaming,  σ' αυτήν ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο δε θα έκανα oc

4+1 βαμμένη στα κόκιννα. Σα να πας στη Συγγρού μεθυσμένος και να μπερδέψεις

το μανάβη για γυναίκα, ένα πράμα.

Ναι.Νομίζω σε όλα τα revs το llc είναι παραμετροποιήσιμο αλλά όπως και να έχει για oc στα 4-4.2 δε θα χρειαστεί να το πειράξει ~ ακόμη και σε rev με auto να πέσει κάποιος. Τα vrms της πάντως είναι άσχημα σε κάθε περίπτωση όπως είπε και ο Sheogorath.

Για την MSI gaming έχει ξαναγίνει η κουβέντα. Πρόσφατα ανταλλάξαμε και κάποια posts με τον Multi σε άλλο thread. Αν εξαιρέσουμε τα Mosfets που δε τα λες και τα ποιοτικότερα, είναι ανθεκτική μητρική για μέτριο oc. Πέρα από αυτό έχει κι ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

• Like 1

+1 στα λεγόμενα του scatman :), μιας και βλέπω πως η msi gaming έχει πολλά να προσφέρει, αρκετές 970a ud3p έχουν θέμα με το oc, αλλά δεν παύουν να αποτελούν ένα από τα ποιοτικότερα vfm am3+ mobo. Επίσης, η m5 a97 r2.0 που πρότεινε ο sheo από τα καλύτερα mobo, αν και 4+2 power phase, σκυλί μαύρο κατά τα άλλα :).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...