Runner25 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 βασικα αυτο που λεει ο τιτλος θα ηθελα ακουστικα για παιχνιδια που να υποστηριζουν surroudn ταβανι στη τιμη δεν εχω αρκει να μη το ξεφτυλισουμε, θα χρησιμοποιηθει στο συστημα της υπογραφης ευχαριστω πολυ παιδια
Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αν θέλεις αληθινά surround ακουστικά που δεν κάνουν προσομείωση η φτηνή εκδοχή είναι τα roccat kave xtd analogue 5.1 (όχι τα digital) http://www.amazon.co.uk/Roccat-Analogue-Removable-Noise-Cancelling-Microphone/dp/B00UHRXTM2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460152275&sr=8-2&keywords=roccat+kave+xtd και η ακριβή εκδοχή είναι τα razer tiamat 7.1 http://www.amazon.co.uk/Razer-Tiamat-Elite-Gaming-Headset/dp/B007CS9WYI/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1460152457&sr=8-2&keywords=razer+7.1 Τα tiamat δεν τα έχω ακούσει, λένε ότι είναι ευαίσθητα, στο θέμα του surround πάντως πρέπει να τα πηγαίνουν πολύ καλά (σύμφωνα με reviews και κριτικές) Τα roccat τα έχω ακούσει παίζοντας bf4. Χάσιμο. Ότι καλύτερο έχουν ακούσει τα αυτιά μου από gaming headset. Ξεχωρίζεις μπρος - πίσω ήχους πεντακάθαρα. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Σε παιχνίδια βέβαια που δεν υποστηρίζουν 5,1 ή 7,1 αντίστοιχα, υποθέτω ότι θα αποδίδουν παρόμοια με ακουστικά προσομείωσης πολυκάναλου ήχου (πχ hyperx cloud II) 1
discoboyminimal Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 πειτε μου λιγο. ειστε σοβαροι? surround σε ακουστικα? πως γινεται αυτο. τα ακουστηκα εχουν 2 καναλια. ενα δεξι και ενα αριστερο. (ξερω οτι δουλευουν με emulation τα 7.1 κλπ, αλλα no point! , ολα τ ακουστηκα μπορουν να το κανουν αυτο)(και δεν ειναι κατι αλλα παρα marketing , γιατι ουτε καλυτερα ακουγεται ουτε εχει διαφορες σε κατι) οτι θελουν ας λενε οι κατασκευαστες.7.1 5.1 2.1 δεν προκειτε να γινουν ποτε τα ακουστηκα οποτε , παρε ενα αξιολογο ακουστικό , επωνυμης μαρκας - επαγγελματια στον ηχο και μην πετας λεφτα για δηθεν razer roccat κλπ. 2
ADHD Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Razer trash στα headsets, reviews απο plebs και razer fanboys/fangirls. Παρε sennheiser/beyerdynamic/akg/Audio-Technica αναλογα τι θες open/closed με mic χωρις mic και παρε και μια soundblaster z για το καλυτερο virtual surround στα παιχνίδια, στη μουσικη θα τα εχεις stereo εννοείται.. Καλος οδηγος να επιλεξεις εδω, εχουν περασει απο τα χερια μου sennheiser hd 558, akg k612 pro, sennheiser game zero(αυτα εχω τωρα) και κατι μουφες turtle beach οταν ημουν console peasant, αν θες κατι για αυτα ρωτα με. Και τα hyper x cloud αθλια ειναι απλα ειναι value for money, αν εχεις χρημα να δωσεις παρε κατι καλο θα σου μεινει πολλα χρονια ακουστικα δεν αλλαζεις συχνα δεν ειναι gpu/cpu.. http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-3-18-2016-mrspeakers-ether-c-1-1-added 2
Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) πειτε μου λιγο. ειστε σοβαροι? surround σε ακουστικα? πως γινεται αυτο. τα ακουστηκα εχουν 2 καναλια. ενα δεξι και ενα αριστερο. (ξερω οτι δουλευουν με emulation τα 7.1 κλπ, αλλα no point! , ολα τ ακουστηκα μπορουν να το κανουν αυτο)(και δεν ειναι κατι αλλα παρα marketing , γιατι ουτε καλυτερα ακουγεται ουτε εχει διαφορες σε κατι) οτι θελουν ας λενε οι κατασκευαστες.7.1 5.1 2.1 δεν προκειτε να γινουν ποτε τα ακουστηκα οποτε , παρε ενα αξιολογο ακουστικό , επωνυμης μαρκας - επαγγελματια στον ηχο και μην πετας λεφτα για δηθεν razer roccat κλπ. Τι εννοείς πως γινεται αυτό? Αν ήσουν σοβαρός θα έκανες ένα google search να δεις πως γίνεται. Τα kave έχουν τρεις οδηγούς σε κάθε ακουστικό και τα tiamat 4 σε κάθε ακουστικό. Ναι καλά κατάλαβες δεν έχουν από ένα ηχείο σε κάθε αυτί, άρα ο ήχος δεν είναι δικάναλος και γίνεται πολυκάναλος με προσομείωση. Τα γράφω βέβαια και στο πρώτο post αλλά φευ... Όρίστε και μια φώτο με το πως συνδέονται (είπαμε οι σοβαροί το βρίσκουν με google search) Το usb είναι για τροφοδοσία και ο ήχος έρχεται από τα ξεχωριστά κανάλια που βγάζει η κάρτα ήχου. Δεν είναι σαν τα virtual που ο ήχος έρχεται στο usb και μετά η ενσωματωμένη κάρτα ήχου (αίσχος) των ακουστικών αναλαμβάνει και αποδίδει το ψευτοsurround. Εδώ φαίνεται το χώρισμα ανάμεσα στους ΤΡΕΙΣ (3) διαφορετικούς οδηγούς (ηχεία) σε κάθε ακουστικό με σύνολο ΕΞΙ (6) (όχι δύο) οδηγών. Σε κάποιο site είχα βρει και φώτο πως είναι λυμένα, αλλά τώρα δεν το βρίσκω. Άκου πρώτα από αληθινό surround ακουστικό και μετά έλα γράψε ότι είναι πεταμένα λεφτά (για gaming). Για οτιδήποτε άλλο φυσικά και είναι πολύ ακριβά για αυτό που παρέχουν. ---- Φυσικά η αγορά ποιοτικότερων ακουστικών στα ίδια χρήματα κιόλας είναι σοφότερη allaround λύση, αλλά όσα virtual έχω ακούσει, από ενσωματωμένες στο usb των ακουστικών μέχρι sb z, είναι σαφώς κατώτερες λύσεις (στο surround και μόνο) -προφανώς είναι και ακριβότερες- σε σχέση με τα roccat kave. Τα tiamat υποθέτω θα είναι ακόμα καλύτερα. υγ. Ένα offtopic σχόλιο. Όσο φανμποϋσμός και κάλος στον εγκέφαλο είναι να τρελένεται κανείς με κάθε τι razer ή corsair κλπ ΑΛΛΟ ΤΌΣΟ κάλος στον εγκέφαλο είναι, να είναι ντε και καλά χάλι κάτι επειδή είναι amd ή gigabyte. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2016 από Whitefanged
discoboyminimal Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 εκανα λαθος , και δεν ξερω πως μου ξεφυγε αυτο. ειχα ψαξει παλιοτερα για surround ακουστηκα και δεν βρηκα καλα αποτελεσματα.. anyway. ακομα πιστευω οτι ειναι κακα ακουστηκα τα surround. δεν προσφερουν τιποτα ουσιαστικό. καταρχην εχουν χασει την φιλοσοφία του 'surround'. το 'surround' υπαρχει για να παρεις τα ηχεια σου , να τα στήσεις στο καθιστικό σου σε διαφορες αποστασεις απο τον θεατη-ακροατη , και να ακουσεις απο διαφορετικες γωνιες , μοιρες, αποστασεις , εντασεις. καταλαβαινωντας απο που ερχεται ο καθε ηχος. τωρα με 3 ηχεια σε αποσταση 1εκατοστου το ενα απο το αλλο , σε closed cabin (ακουστηκο) τι απ ολα αυτα θα καταλαβεις δεν ξερω. απο πολλες αποψεις νομιζω υπερισχύουν τα απλα ακουστηκα
Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 anyway. ακομα πιστευω οτι ειναι κακα ακουστηκα τα surround. δεν προσφερουν τιποτα ουσιαστικό. καταρχην εχουν χασει την φιλοσοφία του 'surround'. το 'surround' υπαρχει για να παρεις τα ηχεια σου , να τα στήσεις στο καθιστικό σου σε διαφορες αποστασεις απο τον θεατη-ακροατη , και να ακουσεις απο διαφορετικες γωνιες , μοιρες, αποστασεις , εντασεις. καταλαβαινωντας απο που ερχεται ο καθε ηχος. τωρα με 3 ηχεια σε αποσταση 1εκατοστου το ενα απο το αλλο , σε closed cabin (ακουστηκο) τι απ ολα αυτα θα καταλαβεις δεν ξερω. απο πολλες αποψεις νομιζω υπερισχύουν τα απλα ακουστηκα Πιστεύεις και νομίζεις. ΟΚ. Για surround σε gaming ειδικά FPS πχ BF4 είναι ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Ξεχωρίζεις μπρος δεξία, πίσω αριστερά μέσα στο χαμό μετά από δυο ώρες gaming. Άκουσε τα και μετά πίστευε ότι θες.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Razer trash στα headsets, reviews απο plebs και razer fanboys/fangirls. Παρε sennheiser/beyerdynamic/akg/Audio-Technica αναλογα τι θες open/closed με mic χωρις mic και παρε και μια soundblaster z για το καλυτερο virtual surround στα παιχνίδια, στη μουσικη θα τα εχεις stereo εννοείται.. Καλος οδηγος να επιλεξεις εδω, εχουν περασει απο τα χερια μου sennheiser hd 558, akg k612 pro, sennheiser game zero(αυτα εχω τωρα) και κατι μουφες turtle beach οταν ημουν console peasant, αν θες κατι για αυτα ρωτα με. Και τα hyper x cloud αθλια ειναι απλα ειναι value for money, αν εχεις χρημα να δωσεις παρε κατι καλο θα σου μεινει πολλα χρονια ακουστικα δεν αλλαζεις συχνα δεν ειναι gpu/cpu.. http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-3-18-2016-mrspeakers-ether-c-1-1-added Πως γινεται ενα ακουστικο των 100περιπου ευρω να ειναι αθλιο αλλα value for money? Οχι οτι διαφωνω με τις αλλες εταιριες απλα μου κολλησε καπως το παραπανω. Εγω παντως απο ακουστικα με μικροφωνο προτεινω τα https://www.skroutz.gr/s/439182/Sennheiser-PC-360.html 3
ADHD Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ειναι γιατι τα αμεσως επομενα σαν headset εχουν 200ε+ σχεδον αν θες σκετα headphones ομως αλλαζει το πραγμα, αθλιο ισως ειναι υπερβολη απλα τα ακουσα και δεν μου αρεσαν καθολου ουτε ο ηχος τους και ενας φιλος που τα εχει εναι και το mic τους χαλι μαυρο.. Καλα insomnia και βγαζω το g502 αθλιο για fps και τα hyper x cloud 2 αθλια στον ηχο και δεν εχω φαει ακομα ban.. :P
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Ειναι γιατι τα αμεσως επομενα σαν headset εχουν 200ε+ σχεδον αν θες σκετα headphones ομως αλλαζει το πραγμα, αθλιο ισως ειναι υπερβολη απλα τα ακουσα και δεν μου αρεσαν καθολου ουτε ο ηχος τους και ενας φιλος που τα εχει εναι και το mic τους χαλι μαυρο.. Καλα insomnia και βγαζω το g502 αθλιο για fps και τα hyper x cloud 2 αθλια στον ηχο και δεν εχω φαει ακομα ban.. :P Βασικα παραπανω εγραψες για τα σκετα Cloud τα οποια συνδεονται με καρφακι και αν εχεις ξεχωριστη καρτα ηχου κανουν παπαδες γιαυτο και ειπα οτι κατι δεν πολυ στεκει. Οσο για το μικροφωνο δεν θυμαμαι σε gaming headset να εχω ποτε ακουσει πραγματικα καλα λογια για τα μικροφωνα τους. Εγω παντως οταν χρησιμοποιουσα το μικροφωνο δεν ακουσα καποιο παραπονο περι αυτου. Το να λες ενα δημοφιλες προιον αθλιο δεν ειναι κατι που πρεπει να σε ριξουν στην φωτια οι αλλοι.Το να λες οτι ειναι αθλιο χωρις επιχειρηματα εκει αλλαζει το πραγμα,πιο πολυ απο πλευρας βαρυτητας επιχειρηματων. Εγω προσωπικα εχω το G502 και σε fps παιχνιδια(κυριως counter strike)δεν εχω παραπονο.Βεβαια εννοειται οτι δεν παει για σοβαρο competitive ή esports κλπ οπως και η πλειοψηφια αλλωστε του κοσμου στην Ελλαδα. Και εκει αλλωστε ειναι που διαφωνω και στα ποντικια,πρωτον γιατι η πλειοψηφια του κοσμου στην Ελλαδα δεν το ψαχνει τοσο πολυ για αυτα,και δευτερον και ισως κυριοτερο γιατι δεν εχω την δυνατοτητα να δοκιμασω ζωντανα ολα τα γνωστα ποντικια της αγορας για να δω τι μου ταιριαζει οπως στο εξωτερικο Α και τα Cloud για την ιστορια τα προτεινουμε κυριως σε σχεση με κατι Razer και Logitech μεχρι 100ευρω,οχι για παραπανω χρηματα
Κάβουρας Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Τώρα το roccat kave τα βλέπω με 3ς drivers σε κάθε κανάλι. Πόσο είναι ο καθένας 15mm; Μπάσο φουλ δυνατό με έντονη ακοή λάσπης και ψηλά ανύπαρκτα. Και πως το έχουν κάνει 5.1 με 3ς drivers σε κάθε ακουστικό δεν ξέρω, εννοώ κάθε κανάλι δεξί-αριστερό να βγάζει ακριβώς τον ίδιο ήχο. Επίσης αν πιστεύεται ότι τα stereo δεν έχουν positional cues κάνετε λάθος... Για μένα πάρε στέρεο ακουστικά ανοιχτού τύπου με έμφαση στα χαμηλά.
Whitefanged Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Τώρα το roccat kave τα βλέπω με 3ς drivers σε κάθε κανάλι. Πόσο είναι ο καθένας 15mm; Μπάσο φουλ δυνατό με έντονη ακοή λάσπης και ψηλά ανύπαρκτα. Και πως το έχουν κάνει 5.1 με 3ς drivers σε κάθε ακουστικό δεν ξέρω, εννοώ κάθε κανάλι δεξί-αριστερό να βγάζει ακριβώς τον ίδιο ήχο. Επίσης αν πιστεύεται ότι τα stereo δεν έχουν positional cues κάνετε λάθος... Για μένα πάρε στέρεο ακουστικά ανοιχτού τύπου με έμφαση στα χαμηλά. Δύο 40άρια και ένα 30άρι σε κάθε αυτί. Κι αυτά λάσπη σαν τα 15άρια που είδες στον ύπνο σου ή καλύτερα? Ο ts ζήτησε surround για games. Η έμφαση στα χαμηλά που κολλάει? Που στο καλό θα του χρησιμεύσει? Καταλάβαμε είσαι ηχοψαγμενίδης, μπράβο ξέρεις ότι οι οδηγοί μπορεί να δίνουν έμφαση σε κάποιες συχνότητες, άντε τώρα να τα γράψεις copy paste σε κάποιον που θέλει ακουστικά για ταινίες ή μουσική. Και πάλι ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι η έμφαση σε συγκεκριμένες συχνότητες έχει να κάνει με το είδος μουσικής που ακούει κανείς.....
Κάβουρας Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Έμφαση στα χαμηλα. Λάθος μου, με συγχωρείται. Εμφαση στο μπάσο ήθελα να γράψω εννοώ να είναι καθαρό και δυνατό.Αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι είναι τελείως λάθος, το μπάσο είναι χαμηλά. Εχεις παιξει counter με σάπια ακουστικά να δεις πως ακούγεται; Εγώ πάντως την γνώμη μου την είπα και δεν επιτέθηκα σε κανέναν. Γενικως προσπάθησε να αποφύγεις κλειστου τύπου. m50 srh 840 δεν ποιανουν μία στα κ702.Επίσης είδα το σκουτζ, τι παίζει και ακρίβηναν όλα; Πέρσι έπαιρνες k701-2 200ευρω φέτος τα πιο κοντινά τα q701 τιμη σοκ. Τεσπα, τα roccat θα τα δοκιμάσω να δω τι ψάρια ποιανουν. Edit: Φευγουμε λιγο off. TS: Γενικώς το Virtual surround δεν πολυαξίζει, όσο για τα roccat δεν ξέρω οπότε είται βλεπεις σε κάτι τετοιο ή παίρνεις καλά ακουστικά.
CrimsonSky_gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Whitefanged σου κλεβω το ηχοψαγμενιδης μ αρεσε B) Το κακο μαζι τους ειναι το bias που κουβαλανε απο τα λεφτα που εχουν αφησει στις audiophile περιπετειες τους. Gaming headset? Gaming=κακο, δεν τα χω δει στο head-fi=κακο, δεν εχει 12340 ευρω=κακο, καινουργια τεχνολογια που δεν την ξερω=κακο και ουτω καθεξης. Δηλαδη ουτε εγω τα εχω τα ακουστικα ουτε τα χω ακουσει, κουτσα στραβα θα μπορουσα να πω μια γνωμη αερα πατερα αλλα δεν το κανω, αυτοι γιατι μπαινουν στον κοπο.. Edit Και το ηχοπατερας(απο το εργατοπατερας) ειναι καλο 1
Fubar.gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Αγόρασα πρίν χρόνια το Logitech G35 για να παίζω multiplayer CoD-MW2. Βοηθαει πάρα πολύ, ακούς τα βήματα των άλλων και καταλαβαίνεις απο ποιά κατεύθυνση έρχονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα