Προς το περιεχόμενο

Acer Predator Z850. Gaming Projector με τιμή… $5000

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα νυχοκόπτη στο γραφείο που τον είχα πάρει 2 ευρώ από το Σκλαβενίτη. Αργότερα πήρα έναν καλύτερο και τον παλιό δεν τον χρειάζομαι πλέον.

Λέω να τον βάψω μαυροκόκκινο, να τον βαφτίσω "Gaming Nail Clipper", να τον πλασάρω ως "ο νυχοκόπτης που χρησιμοποιούν οι gamers εν ώρα gaming" και να τον πουλήσω 50 ευρώ.

Έτσι βγαίνουν τα λεφτά κύριοι.

• Like 12
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-optoma-gt1080-review

Αν έχετε τα χρήματα για αγορά προτζέκτορα, αυτό εδώ κάνει 9 κατοστάρικα στην ελλάδα και θα κάνει την ίδια δουλειά με τον "gaming projector" στο 1/5 της τιμής. 

Με όσα περισσέψουν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο καλής κατάστασης κι ένα κουτί μπογιά να το βάψετε σε "gaming" ανταύγειες.

• Moderators

υπαρχει κανενας που παιζει με projector? αμφιβαλλω

Εγώ. Φανταστικό είναι.

Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, η πολύ μεγάλη οθόνη κουράζει.

Όχι ότι θα έδινα 5 χιλιάρικα για projector 1920x720.

Με 5 χιλιάρικα αποκλείεται να πάρω τον συγκεκριμένο, θα αγόραζα τον JVC DLA-RS500U η τον JVC DLA-RS600U.
Άπειρες φορές καλύτερος σε όλα.

BTW και ο barco (που έχω) mirrorless είναι, λόγω CRT τεχνολογίας και με φακό 1.2 :P

η λαμπα που θα χει να φανταστω θα ναι gaming, οποτε θα χει και αυτη ενα 3χιλιαρο

ειναι τεχνολογιας λειζερ που απο οτι λενε κραταει για αρκετο καιρο ακομα και αν τον χρησιμοποιεις 7-8 ωρες καθε μερα.

Έχω ένα νυχοκόπτη στο γραφείο που τον είχα πάρει 2 ευρώ από το Σκλαβενίτη. Αργότερα πήρα έναν καλύτερο και τον παλιό δεν τον χρειάζομαι πλέον.

Λέω να τον βάψω μαυροκόκκινο, να τον βαφτίσω "Gaming Nail Clipper", να τον πλασάρω ως "ο νυχοκόπτης που χρησιμοποιούν οι gamers εν ώρα gaming" και να τον πουλήσω 50 ευρώ.

Έτσι βγαίνουν τα λεφτά κύριοι.

Κάτι τέτοιο έκανε και η NVIDIA σαν πρωταπριλιάτικο αστείο

Περίμενα 120 hz και full HD ανάλυση με αυτά τα λεφτά και θα το σκεφτόμουνα

Θα μείνω στον optoma hd80 που είναι μια χαρά χωρίς lag στα 60hz

Τι input lag έχουν συνήθως οι projectors?

Εξαρταται από το chip και τεχνολογία. Υπάρχουν projectors που είναι πολύ χαμηλοί με κάτώ από 5ms (πχ ο Acer 120 hz που εχω) αλλά είναι 720p

Οι full hd ομως παίζουν πολυ. Το χαμηλό θεωρείται κάπου 15-30ms που είναι μια χαρά αν εξεραισουμε competitive fps.

Μετα είναι άλλοι στα 50+ που είναι απαράδεκτοι.

Είναι πολύ δύσκολο να βρες αυτές τις πληροφορίες στο net,εγώ έψαχνα κάνα μήνα πριν αγοράσω (2012 και πάλι δεν ήμουν 100% σίγουρος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...