nzeppos Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Έχω ένα νυχοκόπτη στο γραφείο που τον είχα πάρει 2 ευρώ από το Σκλαβενίτη. Αργότερα πήρα έναν καλύτερο και τον παλιό δεν τον χρειάζομαι πλέον. Λέω να τον βάψω μαυροκόκκινο, να τον βαφτίσω "Gaming Nail Clipper", να τον πλασάρω ως "ο νυχοκόπτης που χρησιμοποιούν οι gamers εν ώρα gaming" και να τον πουλήσω 50 ευρώ. Έτσι βγαίνουν τα λεφτά κύριοι. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xKoctakizGR Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 η λαμπα που θα χει να φανταστω θα ναι gaming, οποτε θα χει και αυτη ενα 3χιλιαρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Eβαψα μαυρο-κοκκινο το βουρτσακι της τουαλετας. Τωρα πια ειναι gaming. Ξεσκατιζει χωρις lag. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtsef Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 α πατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Και εγώ παίζω σε 120" με έναν benq w1070. Μια χαρά είναι. Need for speed και τα μυαλά στα κάγκελα. Μην πω για ποδοσφαιράκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-optoma-gt1080-review Αν έχετε τα χρήματα για αγορά προτζέκτορα, αυτό εδώ κάνει 9 κατοστάρικα στην ελλάδα και θα κάνει την ίδια δουλειά με τον "gaming projector" στο 1/5 της τιμής. Με όσα περισσέψουν αγοράζετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο καλής κατάστασης κι ένα κουτί μπογιά να το βάψετε σε "gaming" ανταύγειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 υπαρχει κανενας που παιζει με projector? αμφιβαλλω Εγώ. Φανταστικό είναι. Το μόνο που έχω να παρατηρήσω είναι ότι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, η πολύ μεγάλη οθόνη κουράζει. Όχι ότι θα έδινα 5 χιλιάρικα για projector 1920x720. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
underdogg Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 κρίμα η acer από εκεί που ήταν η καλύτερη value for money για μένα, μας έχει ζαλίσει στη μπούρδα και στις βλάβες τα τελευταία 4 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Με 5 χιλιάρικα αποκλείεται να πάρω τον συγκεκριμένο, θα αγόραζα τον JVC DLA-RS500U η τον JVC DLA-RS600U.Άπειρες φορές καλύτερος σε όλα. BTW και ο barco (που έχω) mirrorless είναι, λόγω CRT τεχνολογίας και με φακό 1.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 η λαμπα που θα χει να φανταστω θα ναι gaming, οποτε θα χει και αυτη ενα 3χιλιαρο ειναι τεχνολογιας λειζερ που απο οτι λενε κραταει για αρκετο καιρο ακομα και αν τον χρησιμοποιεις 7-8 ωρες καθε μερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Έχω ένα νυχοκόπτη στο γραφείο που τον είχα πάρει 2 ευρώ από το Σκλαβενίτη. Αργότερα πήρα έναν καλύτερο και τον παλιό δεν τον χρειάζομαι πλέον. Λέω να τον βάψω μαυροκόκκινο, να τον βαφτίσω "Gaming Nail Clipper", να τον πλασάρω ως "ο νυχοκόπτης που χρησιμοποιούν οι gamers εν ώρα gaming" και να τον πουλήσω 50 ευρώ. Έτσι βγαίνουν τα λεφτά κύριοι. Κάτι τέτοιο έκανε και η NVIDIA σαν πρωταπριλιάτικο αστείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 γιατί όλοι συγκρίνουν στο τι γίνεται στην ελλάδα , πολύ ξένοι ξοδεύουν σε απο εδω και απο εκει δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Eβαψα μαυρο-κοκκινο το βουρτσακι της τουαλετας. Τωρα πια ειναι gaming. Ξεσκατιζει χωρις lag. Δε λες τίποτα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Περίμενα 120 hz και full HD ανάλυση με αυτά τα λεφτά και θα το σκεφτόμουνα Θα μείνω στον optoma hd80 που είναι μια χαρά χωρίς lag στα 60hz Τι input lag έχουν συνήθως οι projectors?Εξαρταται από το chip και τεχνολογία. Υπάρχουν projectors που είναι πολύ χαμηλοί με κάτώ από 5ms (πχ ο Acer 120 hz που εχω) αλλά είναι 720p Οι full hd ομως παίζουν πολυ. Το χαμηλό θεωρείται κάπου 15-30ms που είναι μια χαρά αν εξεραισουμε competitive fps. Μετα είναι άλλοι στα 50+ που είναι απαράδεκτοι. Είναι πολύ δύσκολο να βρες αυτές τις πληροφορίες στο net,εγώ έψαχνα κάνα μήνα πριν αγοράσω (2012 και πάλι δεν ήμουν 100% σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 υπαρχει κανενας που παιζει με projector? αμφιβαλλω Υπάρχουμε αλλά σίγουρα είμαστε λίγοι και σε δύο τρία χρόνια δεν θα υπάρχουμε λόγω vr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα