Προς το περιεχόμενο

PC case εως 50 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα.

Επειδη ηρθε η ωρα να αλλαξω το ταλαιπωρημενο κουτι μου θελω να παρω ενα καινουργιο μεχρι 50 ευρω.

Για να σας βοηθησω στης προτασεις που θα γινουν να σας πω οτι δεν θελω να εχει τροφοδοτικο και εχω μια ψυκτρα coolermaster 212 hyperx evo καθως και μια r9  380x 4 gb...

Με ενδιαφερει να εχει καλο airflow και αρκτετα fans ωστε να μην χρειαστη να βαλω αλλα,εχω ενα 120 mm στην καβαντζα εαν χρειαστει να βαλω ενα ακομα εξτρα αλλα δεν θα το προτιμουσα..

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το aerocool εχω, ενα φαν εχει μονο το οποιο το αλλαξα κιολας γιατι το ακουγα. Δε λεω, καλο για τα λεφτα του αλλα δεν θα το ξανααγοραζα, θα πηγαινα σε corsair 200r. Δεν εχει τιποτα στραβο, αλλα απο μικροπραγματα σπαστηκα 5-6 φορες.

• Like 1

Το 200r είναι πολύ καλό. Απο θέμα εμφάνισης και μόνο aerocool 800 απο 'μένα, λίγο παραπάνω απο το budget σου. Πόσα εκατοστά είναι η κάρτα σου και πόσους δίσκους θα βάλεις;

Ρίξ'του μια ματιά εδώ.

Το 200r είναι πολύ καλό. Απο θέμα εμφάνισης και μόνο aerocool 800 απο 'μένα, λίγο παραπάνω απο το budget σου. Πόσα εκατοστά είναι η κάρτα σου και πόσους δίσκους θα βάλεις;

εχω εναν ssd και 2 hdd η καρτα μου ειναι η r9 380x nitro 4gb backplate...δεν την εχω μετρησει,σκληρο δεν θα βαλω αλλο γιατι δεν εχει και αλλες sata h mobo..4 εχει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bάζεις και τους τρείς δίσκους πίσω όπως θα δείς στο review,  κάρτα παίρνει μέχρι 39cm απο ότι είδα. Και θα έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα χωρίς να φαίνονται καλώδια κλπ. Παρόλαυτά δες και την πρόταση του crimsonSky_gr

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Bάζεις και τους τρείς δίσκους πίσω όπως θα δείς στο review,  κάρτα παίρνει μέχρι 39cm απο ότι είδα. Και θα έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα χωρίς να φαίνονται καλώδια κλπ. Παρόλαυτά δες και την πρόταση του crimsonSky_gr

link για το review?

http://www.e-shop.gr/case-zalman-z3-plus-black-p-PER.806969

Εχει 4 προεγκατεστημενους σχετικα αθορυβους 12αρηδες(αν το βαλεις στο πατωμα και οχι επανω, διπλα σου στο γραφειο σου, πληρως αθορυβους) και χωραει 99,9% των aftermarket ψυκτρων,οπως αυτη που ηδη εχεις μεχρι 16mm. Εξαιρετικο vfm, ομως ποια μητρικη εχεις?Εχει σημασια.

http://www.e-shop.gr/case-zalman-z3-plus-black-p-PER.806969

Εχει 4 προεγκατεστημενους σχετικα αθορυβους 12αρηδες(αν το βαλεις στο πατωμα και οχι διπλα στο γραφειο σου, πληρως αθορυβους) και χωραει 99,9% των aftermarket ψυκτρων,οπως αυτη που ηδη εχεις μεχρι 16mm. Εξαιρετικο vfm, ομως ποια μητρικη εχεις?Εχει σημασια.

ASUS H110M-C

ASUS H110M-C

Ενταξει εισαι, μια χαρα. :)

Ομως εχε ενα σημαντικο υποψη σου. Αν δεν εχεις modular τροφοδοτικο πρεπει,πριν βιδωσεις την μητρικη να περασεις το 4απινο καλωδιο του τροφοδοτικου για το cpu  απο την τρυπουλα πανω αριστερα,γιατι μετα δεν χωραει. (Την κοκκινησα.)

post-73690-0-70045800-1459515959_thumb.jpg

Εαν δειτε την φωτο στο profil Μου,avatar,βλεπετε που ειναι το κουτι..σε αυτην την θεση θα μπει..την ανεβαζω παλι για να δειτε καλυτερα

post-385552-0-15865700-1459515649_thumb.jpg

Κατσε να ριξω μια ματια..... :)

την παίρνει και το zalman

Εαν δειτε την φωτο στο profil Μου,avatar,βλεπετε που ειναι το κουτι..σε αυτην την θεση θα μπει..την ανεβαζω παλι για να δειτε καλυτερα

Ωραίος! :-)  Το στριμώχνεις εκεί δεν θα φαίνεται τπτ οπότε άστο το aerocοol. Διαβάζοντας τα σχόλια για το zalman πάντως είμαι ντεμί

εχω το thermaltake smart 630w semi modular

εχω το thermaltake smart 630w semi modular

Μια χαρα εισαι,Τζιτζικος. :) Δες και το σημαδακι στο προηγουμενο μου σχολιο με την φωτο και μην το ξεχασεις.

Κατα την προσωπικη μου γνωμη,αυτην την περιοδο,στις τιμες που διατιθενται στο e-shop,απο αρχιτεκτονικη και αισθητικη τα Zalman απο την τιμη που σου εδειξα,μεχρι 60 ευρω περιπου,διαφορα μοντελα,για αυτα που δινουν δεν εχουν αντιπαλο στην value for money αγορα. Πολυ ωραιο design και χρηστικα.

Και το Aerocool καλο ειναι,λιγο πιο ευρυχωρο αλλα με μονο ενα ανεμιστηρα.Θελεις τουλαχιστον αλλους 2, οποτε για να μην ειναι πολυ θορυβωδεις πρεπει να υπολογισεις αλλα 12-15 ευρω συνολικα,νομιζω.Υπαρχουν και των 3 ευρω αλλα κανουν φασαρια.Οποτε συνολικα θα σου παει γυρω στα 55 ευρω. Δεν ειναι μεγαλη η διαφορα,αλλα απο εκει και μετα οτι σου αρεσει περισσοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...