Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 μερες μου κρασαρουν τα windows με μπλε οθονη. Μετα απο 10 λεπτα περιπου. 

εχει κανεις ιδεα τι παιζει;

α επισης το προβλημα αναφερεται στο critical structure corruption

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ όποτε αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα με κρασάρισμα των windows πρώτα τσέκαρα μήπως τα κάνει κάποιο πρόγραμμα αυτό (πχ κάποια καινούργια drivers της κάρτας γραφικών που μπήκαν πρόσφατα), για αρχή δοκίμαζα να κάνω restore τον υπολογιστή σε μια προηγούμενη ημερομηνία, αν αυτό δεν έλυνε το πρόβλημα πάμε σε Repair ή καλύτερα σε format που είναι και η πιο σίγουρη λύση για να σου λυθει το πρόβλημα. 

Δημοσ.

+αμα εχεις συνδεσει καποια καινουργια συσκευη στο συστημα αυτες τις 2 μερες(πχ ακουστικα,usb drive κτλπ) μπορει να ειναι η αιτια.

Δημοσ.

Εννοώ εγκατέστησε τους τελευταίους drivers του bluetooth. Αυτοί που υπάρχουν πρέπει να είναι παλαιότερης ημερομηνίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε uninstall κ μετα install?

εαν εχεις την καλοσυνη πες μου τα βηματα να κανω .ευχαριστω

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

Πας control panel---->System και κάνεις κλικ στο Device Manager. Στη συνέχεια πας στο Bluetooth. Εκεί όσα υπάρχουν στη λίστα κάνεις το εξής.

την επιλέγεις, κάνεις δεξί κλικ και uninstall. Στο παραθυράκι που θα ανοίξει τσεκάρεις το κουτάκι που λέει "Delete the driver.....". Κάνεις λοιπόν για όλα το ίδιο όσα υπάρχουν στη λίστα.

Για παράδειγμα στην παρακάτω φωτό κάνεις uninstall ότι υπάρχει στο Human Interface Devices. Εσύ θα κάνεις το ίδιο για το Bluetooth μόνο έτσι? Όχι όλο το device manager.

post-363616-0-30779600-1459276223_thumb.jpg

Όταν τα κάνεις όλα απεγκατάσταση πας στο σαιτ του λάπτοπ σου και κατεβάζεις τους drivers με την πιο πρόσφατη ημερομηνία και τους εγκαθιστάς.

ΥΓ: Χρησιμοποιώ αγγλική ορολογία γιατί έχω Αγγλικά win.

Δημοσ.

λοιπον πηγα εκει και εκανα απεγκατασταση τα 2 πρωτα που ειναι στην καρτελα προσαρμογες δικτυου ( bluetooth device). To πρωτο που λεει bluetooth ειναι η συσκευες που εχουν κανει pair οποτε δεν πειραζω τπτ απο κει.

επισης βρηκα και κατι περιεργο στην δευτερη εικονα με αγνωστες συσκευες...τι παιζει εκει;

http://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/HP-Pavilion-g6-Notebook-PC-series/5082224/model/5116797

εδω ειναι οι drivers...δεν βρισκω πουθενα για bluetooth...μηπως ειναι στο driver network?!

post-127104-0-07665800-1459277248_thumb.png

post-127104-0-71688500-1459277256_thumb.png

Δημοσ.

Για να μην μπερδευτείς γιατί έχεις ένα σωρό εκεί μην τα κάνεις απεγκατάσταση. Απλά κάνει εγκατάσταση τους τελευταίους drivers.

Ναι στο Driver network είναι και εγκατέστησε ότι έχει σχέση με Bluetooth.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...