Runner25 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 προτεινετε ενα καλο free antivirus Για windows 10 ευχαριστω
GIORGI. Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και εγώ έχω w10 και δεν βάζο antivirus, κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται έχει δικό του Windows Defender . 2
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 προτεινετε ενα καλο free antivirus Για windows 10 ευχαριστω Πήγαινε στο παρακατω link και δες τα charts-δοκιμές για real time protection KAI perfomance test. Μετά διάλεξε ποιο θέλεις και δοκίμασε το. Εγώ (προσωπική γνώμη) θα διάλεγα αναμεσα σε avast, avira και bitdefender Και εγώ έχω w10 και δεν βάζο antivirus, κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται έχει δικό του Windows Defender . 6
zncisnikos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ρίξε μια ματιά http://chart.av-comparatives.org/awardslist.php?year=2015 https://www.av-test.org/en/antivirus/home-windows/windows-10/ εγώ χρησιμοποιώ τον Κινέζο (360 Total Security) + Malwarebytes Anti-Malware 2
kalodrei Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 360 total security +malwarebytes και απο μενα και εισαι ενταξει , 1
GIORGI. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Και εγώ έχω w10 και δεν βάζο antivirus, κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται έχει δικό του Windows Defender . Πού το είδες το αστείο ? είχες χρησιμοποίηση Microsoft Security Essentials ? εγώ είχα χρησιμοποίηση πολύ καιρό και ξέρω (Defender το ίδιο είναι) διάβασε παρακάτω http://windows.microsoft.com/en-us/windows/security-essentials-download
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πού το είδες το αστείο ? είχες χρησιμοποίηση Microsoft Security Essentials ? εγώ είχα χρησιμοποίηση πολύ καιρό και ξέρω (Defender το ίδιο είναι) διάβασε παρακάτω http://windows.microsoft.com/en-us/windows/security-essentials-download ΜΗ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΗ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑ Πέρα απο την πλάκα και επειδή πραγματικά θέλω να βοηθώ άλλους, το mse είναι λίγο για να προστατεύσει ένα μέσο χρήστη και πολύ λιγο για να προστατεύσει ενα χρήστη που του αρεσει να σκαλίζει λίγο παραπάνω. Πήγαινε στη σελίδα http://chart.av-comparatives.org/chart1.php και δες τα συγκριτικά για τα τελευταία 1-2 χρόνια. Δες λοιπον που βρίσκεται το mse Εκτός απο το real-world protection που ειναι και το πιο σημαντικό δες και το fire detection. 1
GIORGI. Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Eδώ και 4 χρονια χρησιμοποιώ το mse και δεν είχα πρόβλημα καθόλου. επιπλέον κάνω scan με Malwarebytes και τίποτα τέλος πάντων 1
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Eδώ και 4 χρονια χρησιμοποιώ το mse και δεν είχα πρόβλημα καθόλου. επιπλέον κάνω scan με Malwarebytes και τίποτα τέλος πάντων Εντάξει δε θες να ακουσεις. Δεν είναι προβλήμα μου και έστω οτι κάνω λάθος, τουλάχιστον δες τι βγάζουν τα τεστ που σίγουρα περιορίζουν το στατιστικό λάθος.
iparou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πήγαινε στο παρακατω link και δες τα charts-δοκιμές για real time protection KAI perfomance test. Μετά διάλεξε ποιο θέλεις και δοκίμασε το. Εγώ (προσωπική γνώμη) θα διάλεγα αναμεσα σε avast, avira και bitdefender To bitdefender φαίνεται το καλύτερο αλλά η free version δεν παρέχει Windows 10 protection σύμφωνα με το επίσημο site. WTF σημαίνει αυτό ? Δεν κάνει για τα 10-ρια ?
thomasG4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μια χαρά υποστηρίζει τα Windows 10 απλά δεν είναι Windows 10 certified. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του. Σε όσα pc το έχω με Windows 10 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι "κόλπο" της εταιρίας για να αγοράσει κάποιος την certified έκδοση του Bitdefender (Endpoint Security) για να έχει και τεχνική υποστήριξη για το προϊόν. Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις έτσι.
iparou Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μια χαρά υποστηρίζει τα Windows 10 απλά δεν είναι Windows 10 certified. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του. Σε όσα pc το έχω με Windows 10 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι "κόλπο" της εταιρίας για να αγοράσει κάποιος την certified έκδοση του Bitdefender (Endpoint Security) για να έχει και τεχνική υποστήριξη για το προϊόν. Απευθύνεται κυρίως σε επιχειρήσεις έτσι. Μάλιστα. Το εγκατέστησα σε λαπτοπ με Win7 να δω πως πάει και αν μείνω ικανοποιημένος θα το βάλω και στο δικό μου που έχει Win 10 και θα πετάξω το ESET Smart Security 8 που απ' ότι είδα από τα συγκριτικά δεν είναι και να πετάς τη σκούφια σου. P.S. Και το Kaspersky φαίνεται πολύ δυνατό αλλά δεν είναι Free.
Runner25 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 παιδια να ρωτησω κατι, πριν ειχα το avg free η καταναλωση μνημης μου εδειχνε 43 τις 100 τωρα εβαλα οπως μου ειπατε το 360 total security και βλεπω τη μνημη 36 με 38 τις 100 τι σκατα το avg ετρωγε τη μνημη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα