Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα εχω χιλιοψαξει. και ακομη δεν κατεληξα σε κανενα....... πειτε μου ενα και θα το παρω να τελειωνω!

μεχρι 400 ευρω (ουτε ευρω παραπανω)..   απο σκρουτζ σκεφτομαι, να βγει πιο φθηνα...

βασιζομαι παρα πολυ στην ταχυτητα και την μπαταρια.. η καμερα ας ειναι και αισχος δε με νοιαζει. σωστε με!!!!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα LG δεν αξίζουν με την καμια ..... η samsung ή μηλο ... παρε να χεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Για τα λεφτα που δίνεις παίρνεις χαλαρά ενα 5S (εναλλακτικα αν καταλήξεις στο μοντελο ριξε και καμια ματια στις αγγελιες :-) :-) ).

Δημοσ.

Ρε τρολαρετε ομαδικα εδω περα; Τι 5s και s5 και βλακιες του προτεινετε;

Εγω λεω να πας σε g4, μονοδρομος, ή αλλιως και το z5 ή z5 compact ειναι καλα

Και επεισης γραφεις σε λαθος θεμα, εδω  επρεπε να ρωτησεις

• Like 2
Δημοσ.

τα εχω χιλιοψαξει. και ακομη δεν κατεληξα σε κανενα....... πειτε μου ενα και θα το παρω να τελειωνω!

μεχρι 400 ευρω (ουτε ευρω παραπανω).. απο σκρουτζ σκεφτομαι, να βγει πιο φθηνα...

βασιζομαι παρα πολυ στην ταχυτητα και την μπαταρια.. η καμερα ας ειναι και αισχος δε με νοιαζει. σωστε με!!!!!

Εκτος απο αυτα που σου ειπε ο BACK12345 δεν και το Oneplus 2(345€ στην επισημη σελιδα τα 64GB)https://oneplus.net/gr/oneplus-2
Δημοσ.

5s και s5 ;;;  :wacko:

Δεν ξερω τι μεγεθος θελεις..Το g4 που προτεινουν τα παιδια ναι ειναι πολυ καλο τηλ αλλα με καποια θεματακια (μπες στο αντιστοιχο νημα να διαβασεις τι παιζει) κ απο μπαταρια δεν τα παει κ τοσο καλα..

Αν σε ενδιαφερει να ειναι μικρο υπαρχει το Ζ5 compact με πολυ καλη αυτονομια/αριστη καμερα/στερεο ηχεια/επεκταση μνημης/αδιαβροχο/δυνατο soc/πολυ καλο λογισμικο..Γενικα ειναι ενα δυνατο κ ολοκληρωμενο compact..Σε phablet υπαρχει το mate 7 οπως ειπαν τα παιδια..Επισης καλα λογια λενε κ για το note 3 pro κ με πολυ καλη αυτονομια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...