Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να αγορασω το s7 edge!!
Μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα να περιμενω εως το πασχα μηπως βγαλει το Public καμια προσφορα και το παρω φθηνοτερα!!! Ο λογος που θελω να το παρω απο Public συγκεκριμενα ειναι το προγραμμα ασφαλισης που δινει με 90€ το οποιο καλυπτει το κυριοτερο προβλημα που ειναι η θραυση της οθονης!!!! Και καλυπτει για 2 χρονια οτι ακριβως καλυπτει και ο κατασκευαστης μονο που οσο τους το εχεις παραδωσει για σερβις σου δινουν και πρωσορινη συσκευη με παρομοια χαρακτηριστικα μεχρι να ετοιμαστει το δικο σου!!! Πιστευω αξιζει να δωσω το κατι παραπανω και να το παρω απο εκει, και οχι απο σκρουτζ οπου κατω απο 700 δεν προκειται να το βρω, διοτι η συσκευη ειναι μεγαλη και καπιια στιγμη ειναι αναποφευκτο οτι θα πεσει κατω, και λογω κυρτης οθονης σπαει ευκολα!!!
Ποια ειναι η γνωμης σας περι αυτου του σκεπτικου;;;;
Ευχαριστω για τις απαντησεις και σορρυ για το μεγαλο κειμενο!!!!

Δημοσ.

Το προγραμμα ασφαλισης ειναι απο τις μεγαλυτερες μουφες που υπαρχουν. Και αν ποτε σπασει η οθονη σου , θα κανουν τα παντα για να μην στο φτιαξουν. Οποτε δεν ειναι τιποτα παρα μονο ενας ακομα τροπος τροπος για να κοροιδευουν κοσμο και να τους παιρνουν χρηματα. Απο κει και περα, το μονο πραμα που θα "χασεις" αμα προχωρησεις σε αγορα απο σκρουτζ ειναι το οτι δεν θα εχεις ανα πασα στιγμη ενα μαγαζι public για να πας πισω το κινητο σε περιπτωση που παθει κατι και σε καλυπτει η εγγυηση και δεν θα τρεχεις με μεταφορικες  οπως με καποιο σκρουτζομαγαζο.

Και τωρα για το κινητο,αμα του παρεις μια θηκη καλη (πχ spigen) και να πεσει κατω δεν παθαινει τιποτα,επισης λογω του gorilla glass 4 (μπρος-πισω) το κινητο ειναι δυσκολο να γρατζουνιστει. Στο λεω απο προσωπικη εμπειρια (κατοχος s6 edge).

Υ.Γ δεν ειμαι samsung fan boy,oυτε εχω κατι με τα public,απλα λεω πως εχουν τα πραγματα.

• Like 3
Δημοσ.

Ηδη το public το πουλαει 80€ ακριβοτερα απο οτι αλλα μαγαζια.

Το πασχα λογικα η διαφορα θα ειναι γυρω στα 150€.

Καλυτερα να το παρεις απο το φθηνοτερο μαγαζι και να κανεις ασφαλιση σε μια ασφαλιστικη αν φοβασαι τοσο το σπασιμο. Συχνα οι ασφαλειες καλυπτουν κ την κλοπη και ειναι σε χαμηλοτερο κοστος με του public.

Πχ:

http://www.xirogiannopoulos.gr/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/

...Για κινητά / tablets αξίας από € 401 έως € 1.400, ολικά ετήσια ασφάλιστρα € 19.

Τελος, δες εδω τι ακουγεται για την ασφαλεια του Public:

http://www.adslgr.com/forum/threads/847121-public-service-%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7!

Δημοσ.

Φιλε haHa ομολογω πως αυτην την εταιρια δεν την ηξερα, θα παρω τηλ σε λιγο να εωτησω πως ακριβως γινεται η διαδικασια, και αν μου πουν πτι γινεται μολις αγορασω το κιν να τους το παω και να κανω την ασφαλεια κανονικα, εφυγα για αγορα απο σκρουτζ

Πιστευεις ομως οτι η παρουσα εταιρια ειναι αξιοπιστη;;; Θα με καλυψει ή ειναι δήθεν;;; Με το Public με παλαιοτερη αγορα μου ενος Iphone με ειχε καλυψει κανονικοτατα!!!!

Δημοσ.

Πιστευεις ομως οτι η παρουσα εταιρια ειναι αξιοπιστη;;; Θα με καλυψει ή ειναι δήθεν;;; Με το Public με παλαιοτερη αγορα μου ενος Iphone με ειχε καλυψει κανονικοτατα!!!!

Το λινκ που σου εδωσα ειναι ουσιαστικα ασφαλεια στην GENERALI HELLAS.(γνωστη ασφαλιστικη)

Οχι οτι οι ασφαλιστικες ειναι οι πιο εμπιστες εταιριες, αλλα θα την προτιμουσα απο το public.

Αλλωστε σε τετοιες εταιριες ασφαλιζουν οι ανθρωποι τα αυτοκινητα τους κ τη ζωη τους, οποτε το κινητο ειναι πιο απλο.

Μπορεις να κοιταξεις κ σε αλλες ασφαλιστικες.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι τα 90€ του public (συν τα περιπου 150€ καπελο στην τιμη του κινητου σε σχεση με το skroutz σε ενα μηνα) ειναι αρκετα μεγαλο ποσο για ασφαλιση μονο σπασιματος.

Δημοσ.

Εννοείται οτι η ασφάλιση του Public είναι απάτη. Ένας φίλος μου μεγάλο κορόιδο αφού αγόρασε Mls έκανε την ασφάλιση και μετά όταν έσπασε η οθόνη κάναν τους... κινέζους. Όχι έτσι, όχι γιουβέτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...