kob6931 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μετά τη λήξη, υπάρχει φόβος αυτόματης ανανέωσης με χρέωση; 1
gr234567 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το οικονομικότερο που βρίσκω είναι αυτό στις 12,5 λίρες http://www.ebay.co.uk/itm/112213266916
achilles_g_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 υπαρχει ακομα η προσφορα η καποια αντιστοιχη;Για έναν υπολογιστή σας και το bitdefender από public στα 6.99.
katsikoula Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Το οικονομικότερο που βρίσκω είναι αυτό στις 12,5 λίρες http://www.ebay.co.uk/itm/112213266916 Είναι αξιόπιστα αυτά? Αγορά serial από ebay? Μήπως τα κλειδώσει η Kaspersky 2 μήνες μετά? Έχεις κάποιος σχετική εμπειρία?
TheAccountant Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 υπάρχει σταθερά αυτή η προσφορά: http://www.barclays.co.uk/Helpsupport/FreeInternetSecuritySoftwarefromKasperskyBarclays/P1242557966961 Total Security για 5 installations με 7 λίρες. Μπείτε ομως με αγγλικό proxy, αλλιως δεν θα δειτε τιποτα... 2
iakoboss7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 και πως το αγοραζουμε? πρεπει να ειμαστε πελατες της barclays απο οτι καταλαβαινω...
TheAccountant Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 και πως το αγοραζουμε? πρεπει να ειμαστε πελατες της barclays απο οτι καταλαβαινω... Εγω πάντως δεν ειμαι και εχω αγοράσει κανονικα. Βαζεις ενα ονομα εκει που σου ζητα και 12 μηδενικα στο νουμερο... και πας για αγορα. Εχει μια προειδοποιηση πως αμα δεν γινει verified το ονομα με την barcays θα σου κανουν blacklist το key και refund... αλλα δεν εχω δει ποτε τιποτα και εχουμε αγορασει πολλοι αδεια ετσι. 2
iakoboss7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 ευχαριστουμε! παντως χωρις αλλαγη στο proxy το βλεπω κανονικα.
Orgios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Σας άρεσε όμως? Το εβαλα πέρισυ λόγω προσφοράς και το βρήκα ψιλοαπαράδεκτο, περισσότερα προβλήματα μου δημιούργησε παρά μου έλυσε ενώ είναι και ιδιαίτερα δύσχρηστο (βλέπε firewall κτλ κτλ) Φέτος τρώει uninstall
katsikoula Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Σας άρεσε όμως? Το εβαλα πέρισυ λόγω προσφοράς και το βρήκα ψιλοαπαράδεκτο, περισσότερα προβλήματα μου δημιούργησε παρά μου έλυσε ενώ είναι και ιδιαίτερα δύσχρηστο (βλέπε firewall κτλ κτλ) Φέτος τρώει uninstall επειδή εμένα με βόλεψε πάρα πολύ (UI, ελαφρύ και με καλές δυνατότητες) για πες μας ποιο καλύτερο σκοπεύεις να βάλεις για να το μελετήσουμε και οι υπόλοιποι το θέμα πριν προχωρήσουμε στην αναβάθμιση του
Orgios Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 επειδή εμένα με βόλεψε πάρα πολύ (UI, ελαφρύ και με καλές δυνατότητες) για πες μας ποιο καλύτερο σκοπεύεις να βάλεις για να το μελετήσουμε και οι υπόλοιποι το θέμα πριν προχωρήσουμε στην αναβάθμιση του Βασικά θεωρώ πάντα πιο σημαντικό το firewall και τα adware removal tools απο το antivirus αυτό καθ'αυτό. Οπότε κρίνοντας το firewall του Kaspersky το βρίσκω υπερβολικά basic και θαμένο στα υπομενου. Το Comodo (no1 για μένα) και το Zone Alarm έχουν υπερβολικά καλό firewall! Για τον υπολογιστή της γυναίκας μου που δεν με νοιαζει ιδιαίτερα να παιξω με τις ρυθμίσεις είναι οκ και μπορεί να το ανανεώσω. Για τον δικό μου θα δοκιμάσω το bitdefender και βλέπουμε... 1
Πέτρος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Σκέφτομαι μήπως για λίγο καιρό μείνω με WindowsDefender+MBAM (Win10). Όλο και περισσότεροι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει θέμα, αφού κανιβαλιές δεν κάνω με το σύστημά μου. Μόνο το SafeMoney θα μου "λείψει", γιατί δουλεύω αρκετά e-banking/e-pay κλπ, χωρίς να ξέρω αν πραγματικά προσφέρει κάτι ή είναι απλ΄αμια "βιτρίνα".
lgre_p Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγω πάντως δεν ειμαι και εχω αγοράσει κανονικα. Βαζεις ενα ονομα εκει που σου ζητα και 12 μηδενικα στο νουμερο... και πας για αγορα. Εχει μια προειδοποιηση πως αμα δεν γινει verified το ονομα με την barcays θα σου κανουν blacklist το key και refund... αλλα δεν εχω δει ποτε τιποτα και εχουμε αγορασει πολλοι αδεια ετσι. Σωστός. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2017 από lgre_p
lefphilip Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2017 Βασικά θεωρώ πάντα πιο σημαντικό το firewall και τα adware removal tools απο το antivirus αυτό καθ'αυτό. Οπότε κρίνοντας το firewall του Kaspersky το βρίσκω υπερβολικά basic και θαμένο στα υπομενου. Το Comodo (no1 για μένα) και το Zone Alarm έχουν υπερβολικά καλό firewall! Για τον υπολογιστή της γυναίκας μου που δεν με νοιαζει ιδιαίτερα να παιξω με τις ρυθμίσεις είναι οκ και μπορεί να το ανανεώσω. Για τον δικό μου θα δοκιμάσω το bitdefender και βλέπουμε... Φίλε στην θέση σου δεν θα ένιωθα πολύ ασφαλής με Comodo!!! Site: Comodo6.X Gaping Hole of DOOM 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις