Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επεσα πανω σε αυτη την ειδηση και πιστευω πρεπει να αναφερθει.Με την αγορα επιλεγμενων μητρικων asus εχουμε επιστροφη μεχρι 50 ευρω αναλογα με το μοντελο,Απο οτι καταλαβα αγοραζεις τη μητρικη,τους στελνεις την αποδειξη και ενα τραπεζικο λογαριασμο και σου επιστρεφουν ενα ποσο αναλογα με το μοντελο Περισσοτερες πληροφοριες στο site που παραθετω

asus

edit:

οπως επισημανε και το μελος Thetruth η προωθητικη ενεργεια ισχυει :

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 - 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Τα αιτήματα επιστροφής μετρητών πρέπει να υποβάλλονται το νωρίτερο 30 ημέρες και το αργότερο 60 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς 

ΤΑ μοντελα των μητρικων ειναι πολλα, αρα καλο ειναι να τα δειτε απο το site

Δημοσ.

18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 - 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

Τα αιτήματα επιστροφής μετρητών πρέπει να υποβάλλονται το νωρίτερο 30 ημέρες και το αργότερο 60 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς

Δημοσ.

ΜΕΧΡΙ 50 και οταν μιλαμε για πχ Sabertooth στα 260+ είναι τόσο υπερτιμημενες του κερατά που και τα 50 είναι μικρή επιστροφή  :P  .

Δημοσ.

Είχε γίνει και την περίοδο των Χριστουγέννων αντίστοιχη ενέργεια όπου βρήκα την ευκαιρία να αναβαθμίσω και να πάρω μια πολύ καλή μητρική Ζ170 Hero VIII γύρω στα 205E. Η διαδικασία είναι τυπικότατη (εξαντλούν όλα τα χρονικά περιθώρια). Αίτηση ακρίβώς 30 μέρες από την αγορά και επιστροφή χρημάτων σε άλλες 30 μέρες από την αίτηση. Προσωπικά με αγορά 23/12/15 η επιστροφή έγινε 3/3/16 καθώς είχα δώσει τραπεζικό λογαριασμό που δεν ήμουν δικαιούχος (το επώνυμο ήταν το ίδιο βέββαια). 

Δημοσ.

Διαβασα τους ορους για να δω τι λεει σχετικα με τα καταστηματα αγορας, και λεει πως πρεπει να ειναι επισημοι Asus Μεταπωλητες. Αυτο δε ξερω αν ισχυει για ολα τα σκρουτζαδικα, οποτε ειναι ενα θεμα το πως το ελεγχεις...

Αποκει και περα δυστυχως τις "απλες" Χ99 Asus δε τις εχει μεσα που μπορει να με ενδιεφερε καποια (να ερθει σε πιο γηινη τιμη δηλαδη πχ η Χ99 pro).

Για καποιον που τον ενδιαφερει το Ζ170 , καλη τιμη νομιζω ειναι η Sabertooth-S που εχει 40ε cashback και αρχικη γυρω στα 220. Ειναι και πολυ ιδιαιτερη μητρικη με το λευκο χρωμα, τελεια για black-white mods.

Δημοσ.

Ναι τόσο βγαίνει. Αν έχεις σύστημα Haswell και θέλεις να αναβαθμίσεις μητρική είναι καλή περίπτωση. Αν κοιτάς όμως να στήσεις τώρα σύστημα καλύτερα να πας σε Skylake.

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει κατι να προσεξουμε οσον αφορα τους επισημους αντιπροσωπους γτ μεσα απο το σαιτ της asus δεν ανακαλυψα κατι...

δλδ απο οπου κ να παρουμε απο σκρουτζ ειμαστε οκ?

Δημοσ.

H ASUS επιστρέφει έως 50 ευρώ, σε αγορές συγκεκριμένων μητρικών:

https://offers.asuspromotions.com/gr/el/pages/motherboardcashback/home 

Εγώ παρήγγειλα ήδη την Η170 gaming που λιγουρευόμουνα, θα μου επιστρέψει η ASUS 30 ευρώ σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς...

Ίδωμεν... 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χτύπησα και εγώ μία Asus :-D

Έβαλε banner και το e-shop για την προσφορά της Asus

asus_cashback_1603_650x90.jpg

Μην πάρετε από το eshop χρεώνει αρκετά παραπάνω τις μητρικές της Άσους.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν και παλιό το θέμα ας γράψω την εμπειρία μου..

Όλα καλά με τα στοιχεία που μου ζήτησε η ASUS αν και θέλει προσοχή σε περίπτωση που κάποιος έχει τεράστια ψήκτρα στην cpu γιατί πιθανόν να καλύπτει κάποιους κωδικούς που βρίσκονται δίπλα από το socket...

Μετά την αποστολή των στοιχείων μου ήρθε e-mail ότι θα γίνει έλεγχος αυτών και στην συνέχεια θα μου έρθει και άλλο e-mail για να με ενημερώσουν αν έγινε δεκτή η αίτηση ή όχι.

Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα θα ξαναστείλουν e-mail όταν βάλουν τα λεφτά.

Στην περίπτωσή μου όλα πήγαν άψογα και μου τα έστειλαν τα λεφτά -3 € που κράτησε η τράπεζα.

Όσοι σκέφτονται για αγορά Asus ας κοιτάζουν και για καμιά προσφορά πχ μετά από αυτήν έδιναν δώρο ένα game.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...