Προς το περιεχόμενο

Σχετικά με την προσφορά Dark Souls: Prepare to Die Edition από Golden Joystick Store

7nisiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χμμ...free Dark Souls:Prepare to Die Edition

http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

Ευχαριστούμε. Προλαβα και πηρα κλειδί εγω και 2 φιλοι μου το πρωι.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σας ηρθε κιολας το κλειδι ;

Ουπς, το εγραψα και γω περίεργα. Εννοώ οτι καναμε τη διαδικασία που αφήνεις mail/steam id.

Internal Server Error

Αναμενομενο, πεσανε με τα μουτρα και ριξανε τον σερβερ.

Αγνωστο αν θα επανελθει ή θα κατεβασει την προσφορα για να στρωσει, υποψιαζομαι το 2ο, ξαναδοκιμαστε αργοτερα.

Πλεον δεν παιζει το 1ο λινκ, αλλα παιζει ακομη απο εδω!

http://mail.myfavouritemagazines.co.uk/k/Future-Publishing/dark_souls_code

Έδωσα τα στοιχεία μου και είπε κάτι για 7 μέρες αναμονή. Πιστεύω όλα πήγαν καλά και η γκίνια μου με τα διάφορα giveaways που δε μπορούσα να πάρω κλειδιά να έσπασε με τον καλύτερο τρόπο :P

• Like 1

"The key will be available and useable 4 March 2016 until 31 March 2016" Άντε να δούμε, δεν είναι άσχημα για να δεις το παιχνίδι

Ενταξυ εδω το ψιλο τερματισες :P Σε καθε steam sales εχει μπει το παιχνιδι σε τιμη μολις 5 ευρω(και ειναι μαζι με το DLC).Δεν ειναι δα και το απαγορευτικο το ποσο.Οχι οτι βεβαια το δωρεαν χαλαει κανενα αλλα λεμε τωρα.

• Moderators

Το πήρα και εγω το dark souls αν και δεν μου αρέσει σαν παιχνίδι καλο ειναι για δωρεάν , δεν περίμενα πάντως να μου το στείλουν :P

Με εξοργίζει ελαφρώς η φράση «καλό είναι για δωρεάν» όταν μιλάμε για τίτλους επιπέδου Dark Souls.

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο τέτοια αριστουργήματα δεν πρέπει να γίνονται freebies, γιατί ευτελίζονται σαν τίτλοι και δεν χρήζουν της εκτίμησης που τους αρμόζει. :)

• Like 5

Ενταξυ εδω το ψιλο τερματισες :P Σε καθε steam sales εχει μπει το παιχνιδι σε τιμη μολις 5 ευρω(και ειναι μαζι με το DLC).Δεν ειναι δα και το απαγορευτικο το ποσο.Οχι οτι βεβαια το δωρεαν χαλαει κανενα αλλα λεμε τωρα.

Εντάξει σεβαστή κάθε άποψη, προσωπικά δεν θα χάλαγα λεφτά για να πάρω παιχνίδι που βγήκε πριν 4 χρόνια, ούτε με 5€ (μάλλον για να το θέσω καλύτερα, δεν θα το έκανα για το DS). Και εμπάσυπεριπτώση, αφού το έκαναν και το δίνουν, ας το δώσουν ολόκληρο για πάντα, τι σημαίνει το παίξτε μόνο 25 μέρες; Μιλάμε για παιχνίδι του 2012, εντάξει για μένα είναι καρναβάλι αυτό σαν κίνηση

Με εξοργίζει ελαφρώς η φράση «καλό είναι για δωρεάν» όταν μιλάμε για τίτλους επιπέδου Dark Souls.

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο τέτοια αριστουργήματα δεν πρέπει να γίνονται freebies, γιατί ευτελίζονται σαν τίτλοι και δεν χρήζουν της εκτίμησης που τους αρμόζει. :)

Προσωπικά δεν βρήκα ποτέ το κάτι ιδιαίτερο στην σειρά. Αντίστοιχα φαντάζομαι παιχνίδια που με καθήλωσαν όπως τα Max Payne, Witcher ή Day of the Tentacle ( :P) δεν θα άρεσαν σε πολλούς ;-)

• Like 1

• Moderators

Προσωπικά δεν βρήκα ποτέ το κάτι ιδιαίτερο στην σειρά. Αντίστοιχα φαντάζομαι παιχνίδια που με καθήλωσαν όπως τα Max Payne, Witcher ή Day of the Tentacle ( :P) δεν θα άρεσαν σε πολλούς ;-)

Αφού αναφέρεις το Max Payne ας το παραλληλίσουμε με αυτό:

Το -πρώτο- Dark Souls είναι για τα hardcore action-RPG's ότι είναι το πρώτο Max Payne για τα 3rd-person action shooters: ότι καλύτερο έχει βγει στο genre του. Όταν μιλάμε για ότι καλύτερο υπάρχει στο είδος του (πάντα έχοντας ως δεδομένο την εποχή που βγήκαν) δεν μπορείς να λες «καλό είναι για τζάμπα» λες και είναι για τα σκουπίδια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...