Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα διαβαζω οτι εχει ενα σοβαρο προβλημα στην μητρικη και οτι η lg το εχει παραδεχθει και το καλυπτει αν υπαρχει εγγυηση

πολλα ατομα λενε να προσεξω να ειναι νεο μοντελο 601 η 602

-πως το βλεπω αυτο ρε παιδια???το γραφει καπου??να το ρωτησω στο μαγαζι πριν το παρω??

(υπαρχει περιπτωση να το παρω αντικαταβολη γιαυτο αγχονωμαι)

-και επισης το εχει ξαναπαρουσιασει σε καποιον που πηρε νεο μοιντελο 601 η σε καποιον που το εστειλε ηδη πισω στο σερβις και το ξαναπηρε???

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

216723d1455731750t-kinda-official-lg-g4-

απο το serial number

δες την εικονα κατω απο το δάχτυλο γραφει S/N 602.... αυτο ειναι

• Like 2
Δημοσ.

Καλά διαβάζεις, η σειρά 50x έχει σοβαρά προβλήματα. Το δικό μου κόλλησε πριν τέσσερις μέρες και δυστυχώς παπαλα από εγγύηση λόγω root. Πήρα άλλο και είναι σειρά 6.

Δημοσ.

Καλά διαβάζεις, η σειρά 50x έχει σοβαρά προβλήματα. Το δικό μου κόλλησε πριν τέσσερις μέρες και δυστυχώς παπαλα από εγγύηση λόγω root. Πήρα άλλο και είναι σειρά 6.

και πως θα το έπαιρναν γραμμη αφου ειναι νεκρη η συσκευη

Δημοσ.

Δεν είναι νεκρή η συσκευή αλλά κολλάει στο αρχικό logo της LG (αριστερά πάνω γραφείο bootloader status :unlocled) οπότε το βλέπουν. Επίσης για να κάνεις root πρέπει πρώτα η LG α σου δώσει ένα κλειδί για ξεκλείδωμα του bootloader οπότε και από το imei μελλοντικά θα φαίνεται.

Το δικό σου κολλάει αυτή τη στιγμή στο αρχικό logo και αν bootαρει ποτέ, σέρνεται μέχρι που κολλάει και κάνει πάλι επανεκκίνηση. Αναγκαστικά αγόρασα νέο, σειρά 60κατι και το παλιό πάει για πούλημα ανταλλακτικά. :) :)

Δημοσ.

Δεν είναι νεκρή η συσκευή αλλά κολλάει στο αρχικό logo της LG (αριστερά πάνω γραφείο bootloader status :unlocled) οπότε το βλέπουν. Επίσης για να κάνεις root πρέπει πρώτα η LG α σου δώσει ένα κλειδί για ξεκλείδωμα του bootloader οπότε και από το imei μελλοντικά θα φαίνεται.

Το δικό σου κολλάει αυτή τη στιγμή στο αρχικό logo και αν bootαρει ποτέ, σέρνεται μέχρι που κολλάει και κάνει πάλι επανεκκίνηση. Αναγκαστικά αγόρασα νέο, σειρά 60κατι και το παλιό πάει για πούλημα ανταλλακτικά. :) :)

Κρατά το μπορεί στο μέλλον να βγει τίποτα στο XDA για επαναφορά όπως στα htc ή βρες τρόπο να τα μπρικαρεις παραπάνω ...τ ότι έχεις πάρει κλειδί για να ξεκλειδώσεις το bootloader δεν μου λέει τίποτα ....μπορεί να το πήρες και τλκ να μην το ξεκλειδωσες να το μετάνιωσες

Δημοσ.

Το g4 μου ειναι παρτιδα 505 μεχρι τωρα δν εχει φανει κανενα προβλημα προφανως δν το εχω και ροοτ!
Αμα γινει οτιδιποτε το καλυπτει κανονικα η εγγυηση ετσι??

• Like 1
Δημοσ.

Κανονικα στο καλυπτει η εγγυηση ναι εφοσον ισχυει ακομα μεχρι να κολλησει. Btw, 505 ειναι και το δικο μου. 

@Ziaba δε μου λεει κατι, αφου και να βγει αγορασα πλεον καινουριο δε κρατηθηκα. Προς το παρον αγγελια για ανταλλακτικα και βλεπουμε. :P :P

Δημοσ.

Από 601 + δεν υπάρχει πρόβλημα έτσι ?

Εγώ έχω το 601 και παρουσιάζει boot loop κατα την προσπάθεια σύνδεσης σε WiFi....

το στειλα στο service...

Δημοσ.

Κανονικα στο καλυπτει η εγγυηση ναι εφοσον ισχυει ακομα μεχρι να κολλησει. Btw, 505 ειναι και το δικο μου. 

@Ziaba δε μου λεει κατι, αφου και να βγει αγορασα πλεον καινουριο δε κρατηθηκα. Προς το παρον αγγελια για ανταλλακτικα και βλεπουμε. :P :P

Ψάξτο λίγο. Στο λέω γιατί θα μπορείς άνετα να το πουλήσεις. Αν δε βρεις μην περιμένεις να βγάλει το XDA. Απλά πούλα το για ανταλλακτικά.

Δημοσ.

ΟΛΑ τα G4 έχουν ίδιες πιθανότητες να πέσουν σε boot loop. Αν γίνει, καλό είναι να έχεις εγγύηση γιατί μητρική δεν βρίσκεις από eBay. Εμένα μου άλλαξαν μητρική, είχα 509 και μου έκαναν 603

Δημοσ.

Μήπως ξέρουμε - υποπτευόμαστε τι μπορεί να ξεκινήσει το boot loop? Κάποιο app, hard reset κτλ... Ή απλά κάποια στιγμη, ανεξάρτητα από την χρήση, εκεί που είναι όλα ωραία κ καλά την πατάς? Είμαι με 509 εδώ κ 5-6 μήνες χωρίς προβλημα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...