ST0RM Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Γεια σας !! Εχω αγορασμενα 8ρια, και σαν καλο κοροιδο που ειμαι, εκανα την δωρεαν αναβαθμιση και σε Win10. Τωρα θελω να κανω φορματ, και επι τη ευκαιρια να γυρισω στα αγαπημενα μου 7αρια(σπασμενα δυστηχως). Εφτιαξα το bootable στικακι μου, το συνδεσα, ολα καλα. Το προβλημα ειναι στην εγκατασταση. Οταν διαλεγω partition, παει να κανει την εγκατασταση, και μου πεταει αυτο το μηνυμα: "Η Εγκατασταση των Windows δεν ηταν δυνατο να προετοιμασει ξανα τη μηχανη αναπτυξης". Και μετα μου ζηταει να κανω επανεκκινηση και να ξανα bootαρω το USB. Το εκανα, τζιφος. Εψαξα λιγο στον Θειο γουγλι αλλα δεν βρηκα τιποτα. Καμια ιδεα τι να κανω ?? Να ξανα κατεβασω τα WIn, και να ξανα κανω το bootable στικακι ??
vaggospat13 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Γεια σας !! Εχω αγορασμενα 8ρια, και σαν καλο κοροιδο που ειμαι, εκανα την δωρεαν αναβαθμιση και σε Win10. Τωρα θελω να κανω φορματ, και επι τη ευκαιρια να γυρισω στα αγαπημενα μου 7αρια(σπασμενα δυστηχως). Εφτιαξα το bootable στικακι μου, το συνδεσα, ολα καλα. Το προβλημα ειναι στην εγκατασταση. Οταν διαλεγω partition, παει να κανει την εγκατασταση, και μου πεταει αυτο το μηνυμα: "Η Εγκατασταση των Windows δεν ηταν δυνατο να προετοιμασει ξανα τη μηχανη αναπτυξης". Και μετα μου ζηταει να κανω επανεκκινηση και να ξανα bootαρω το USB. Το εκανα, τζιφος. Εψαξα λιγο στον Θειο γουγλι αλλα δεν βρηκα τιποτα. Καμια ιδεα τι να κανω ?? Να ξανα κατεβασω τα WIn, και να ξανα κανω το bootable στικακι ?? Τι δε σου άρεσε στα win10 φίλε μου; Δοκίμασε να διαγράψεις το partition και να φτιάξεις νέο, άπλα πρόσεχε γτ θα χάσεις όσα δεδομένα είχες μέσα.
ST0RM Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τι δε σου άρεσε στα win10 φίλε μου; Δοκίμασε να διαγράψεις το partition και να φτιάξεις νέο, άπλα πρόσεχε γτ θα χάσεις όσα δεδομένα είχες μέσα. Ναι το ξερω οτι θα χασω τα δεδομενα. Απλα το θεμα ειναι πως να το διαγραψω ? Δεν ειδα τετοια επιλογη στο installer των WIndows. Μαλλον θα πρεπει να κατεβασω linux και να τα σβησω μεσα απο εκει ε ?? Στα Win 10 υπαρχουν παρα πολλα bugs. Οταν λεμε παρα πολλα λεμε παρα πολλα. Απο το search function μεχρι τα προγραμματα, τα αρχεια κ.τ.λ Συν του οτι με το που περασα απο τα win 8 στα win 10 το υπολογιστης μου εγινε και 10 φορες ποιο αργος.
Xristaras12 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 εαν το partition είναι σε GPT πρέπει να το κάνεις MBR για να περαστούν τα 7αρια. προσωπικά θα σου έλεγα να μείνεις στα 8.1 καλά,χρυσά τα 7αρια αλλα σε ταχύτητα δεν φτάνουν τα 8.1/10. Ναι το ξερω οτι θα χασω τα δεδομενα. Απλα το θεμα ειναι πως να το διαγραψω ? Δεν ειδα τετοια επιλογη στο installer των WIndows. Μαλλον θα πρεπει να κατεβασω linux και να τα σβησω μεσα απο εκει ε ?? Στα Win 10 υπαρχουν παρα πολλα bugs. Οταν λεμε παρα πολλα λεμε παρα πολλα. Απο το search function μεχρι τα προγραμματα, τα αρχεια κ.τ.λ Συν του οτι με το που περασα απο τα win 8 στα win 10 το υπολογιστης μου εγινε και 10 φορες ποιο αργος. θέλει καθαρή εγκατάσταση για να παίξουν σωστά τα 10αρια και δευτερον να περάσεις drivers απ το site του κατασκευαστή του λάπτοπ. μην αφήσεις τα 10αρια να περάσουν τους generic.
Grim Ripper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Τα 7αρια λειτουργούν και σε GPT. Μου πήρε πόσο καιρό για να καταφέρω να κάνω εκγατάσταση τα 7 σε μη GPT/UEFI mode, μου είχε σπάσει τα νεύρα και το μόνο που ήθελε ήταν στο boot να επιλέξω legacy dvd drive αντί για το uefi dvd drive. (ένα drive έχει αλλά το δείχνει 2 φορές)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα