BraziL Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μπορει καποιος να ριξει τα φωτα του για αυτην την TV? σκεφτομαι να παρω μια 42-43'' και αυτη με εχει ψησει αρκετα. http://www.skroutz.gr/s/6633551/LG-42LF652V.html
theosk Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Θα προτιμουσα στην θεση σου Sony ή Samsung. Καλυτερα χρωματα απο την Lg η οποια επισης εχει και χαλια μαυρο μιας και ειναι ips
PostHelper Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Θα προτιμουσα στην θεση σου Sony ή Samsung. Καλυτερα χρωματα απο την Lg η οποια επισης εχει και χαλια μαυρο μιας και ειναι ips Και εγω στο ψαξιμο ειμαι και εχω καταληξει σε αυτην την LG 42LF652V, και απο την συντριπτικη πλειοψηφεια των reviews που εχω δει(και εχω δει ΠΟΛΛΕΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ) ολοι μιλανε με τα καλυτερα λογια. Αμεσες ανταγωνιστριες στην τοπ λιστα μου οι Samsung UE40H6400 και Samsung UE40J6200 αλλά η 1η εχει ενα θεμα με την εικονα στα τηλεοπτικα καναλια μεσω της digea και οπως μου ειπε καποιος που τις εχει και τις 2, η LG 42LF652V εχει σαφως καλυτερη εικονα στα τηλεοπτικα καναλια, ενω η 2η(Samsung UE40J6200) δεν ειχε τοσες πολλες καλες reviews(οχι οτι ειχε κακες, απλως δεν βρηκα τοσες πολλες κριτικες οσο για τις αλλες 2) οσο οι αλλες 2 οπου ειχαν "απειρες". Τωρα αυτα που λες για χάλια μαυρο της LG απο οσο διαβαζω ειναι ψευδες και ενας μυθος. Το μαυρο της ειναι μια χαρα λενε. Ισως χειροτερο απο την Samsung αλλά καμια σχεση με "χάλια μαυρο". Επισης τα χρωματα απο οσο εχω καταλαβει ειναι εκπληκτικα και στις 2, αλλά στις ταινιες ενα προβαδισμα το εχει η Samsung UE40H6400. Γενικα πλεον κλεινω προς την LG 42LF652V. **Επισης βλεπω οτι το μελος iron727 εχει παρει αυτη την τηλεοραση(ζηταει βοηθεια για καποιο θεμα(οχι προβλημα) παρακατω σε αλλο τοπικ) οποτε μπορεις να του στειλεις προσωπικο μηνυμα για την γνωμη του και για ερωτησεις. Και μετα να τις μεταφερεις τις πληροφοριες εδω.
graphist83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Γενικά χωρις να θελω να πάρω κάποια πλευρα brand κτλ, αλλα πιο πολυ για να σε προστατευσω, μάλλον κανεις την χειρότερη επιλογη. Εφόσον κατάλαβα οτι θα βλεπεις ταινίες. Ισως απο τις χειροτερες TV για κάποιον που ασχολείται. Πρόσφατα έβαλα καμια 40 αρια απο αυτες σε ενα ξενοδοχείο και ασχοληθήκαμε με μια απο αυτες στο μαγαζι ετσι ωστε να ειμαστε προετοιμασμενοι (ρυθμίσεις, λίστα καναλιών σε USB, τοπολογια VESA κτλ). Οποτε είδαμε πολλά..... (Σε πανελ με VA ακομα και μια Toshiba που ειχαμε πρόχειρη ηταν μακράν προτιμότερη)... Απο τα μεγαλα φαουλ το πολυ παιχνιδιαρικο μενου της που ηθελε 15 λεπτα να στηθει, Η λογικη στο να κανεις ταξινομηση και ονοματολογία εισόδων απο τις πιο περίεργες.. Και αρκετα lugy ολο το μενου. Οτι ήθελα να κανω ειχε μια υστέρηση. Σε εικονα αρκετα μετρια. Σε φωτεινές συνθήκες ειναι οκ, Αρκετα ζωηρή με μπολικα δυναμικα για IPS με FPA φιλτρα. Το βραδυ κλασσικό δραμα, Μωβ - καφετί μαυρο, ανομοιομορφία λευκου με μπολικα light blled και κλασσική κίνηση 50ΗΖ πανελ με μετριο image interpolation το οποιο εκανε τα πράγματα καπως καλυτερα. Τα πολλα reviews που τα ειδες? Καποιο με μετρησεις χρωματικής ακρίβειας και μαυρου - αντίθεσης σε ANSI με όργανο δεν εχω βρει. Εμεις να σου πω την αληθεια δεν ασχοληθήκαμε να κανουμε παρολο που υπάρχουν μετρικα και όργανα. Αλλωστε δεν ειδα κατι διαφορετικό απο τα κλασσικά μοντελα της εταιριας. Αυτο με την digea πραγματικά που ακουω απο μερικούς (οχι απο εσενα, απο αυτούς που τα λενε) με ξεπερνάει. Ολες οι σύγχρονες TV εχουν πολυ καλους scaler. Αμα ρυθμίσεις λιγο την TV παρνεις τα μεγιστα. Μερικοι χρηστες ανοιγουν την tv απο το κουτι, βαζουν Ant1 και τους βγαινει το ματι.. Λογικο.. Πως περιμενεις να δεις σε μια TV με 1080 setup ενα αρχαιο καναλι με εκπομπές 320i upscaled στα 560 (φετος και 1080 ) ??? H J6200 απο την αλλη μπορει να ειναι λιγο πιο φτωχη σε εξοπλισμό αλλα απο εικονα ειναι τυπική PSA. Με μαυρο 0.043cd/m2 (η 652 ειναι πανω απο 0.100cd/m2) Εύκολα μενού, συμπαθητικό smart με ικανο DLNA που παιζει απροβληματιστα και καλο scaler.Α και 100Hz εγγενη, Διπλάσιο απο την 652V. Χρωματικα τα παει καλα με λιγο σκάλισμα. Την θεωρω πολυ καλη και ισορροπημένη. Οσο για το μυθο σχετικα με το IPS δες και κρινε σε σκοτεινο περιβάλλον IPS - VA VA - IPS IPS OVERALL Θα σου ελεγα και σε Sony που φετος ειναι πολυ καλες, αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν εχει κατι αξιοπρεπες.
BraziL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 http://www.skroutz.gr/s/7050698/Samsung-UE40JU6000.html αυτη την εχει προσφορα στα 399. ειναι καλυτερη λυση?
graphist83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Είναι 4Κ έχει χειρότερη κίνηση από την 6200 Αλλά πιο σύγχρονο hardware. Πάλι όμως από την 652 προτιμότερη μακράν
heavyrain Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μιας και ειμαι μεγαλος fan της lg θα αναφερθω μονο για τα μαυρα. Ειχα/εχω στη κατοχη μου 3 lg και 1 hp (ολες ips) μπορω να πω οτι το μαυρο της ειναι μια χαρα σε φωτεινο δωματιο. Αλλα οταν χαμηλωνει ο φωτισμος η ακομα χειροτερα σε πληρως σκοτεινο δωματιο ειναι πολυ κακο, τινει να γινει γκρι. Επισης σε σκοτεινο χωρο το φαινομενο ips glow φαινεται εντονοτατα. Καποια πιο ακριβα μοντελα βεβαια εχουν local dimming που κανει αρκετα καλη δουλεια. Ως επισης κατοχος sony με va πανελ επιβεβαιωνω οτι τα μαυρα ΕΙΝΑΙ μαυρα (μονο σε σκοτεινο περιβαλλον βλεπεις να χανει λιγο το μαυρο, αλλα και παλι καμια σχεση με ενα ips).
graphist83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ναι και οι Sony με VA πάνελ τα πάνε αντίστοιχα καλά σε αντίθεση.
asbatey Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ..επειδη ψαχνω κι εγω αυτην την περιοδο για tv και ειχα καταληξει στην http://www.stockisti.com/it/lg-smart-tv-full-hd-43-43lf590v.html υποθεσω οτι ειναι πανω κατω τα ιδια με την lg που ειχε καταληξει ο ts? και αν καταλαβα καλα,να προτιμαμε τηλεορασεις με va panel για καλυτερα μαυρα ? καμια αξιολογη προταση εκτος απο αυτες που αναφερθηκαν υπαρχει?κι αν γινεται οχι μαυρο χρωμα,εχουμε πηξει στο μαυρο,δεν αντεχω αλλο Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από asbatey
asbatey Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Στα λεφτα και στο μεγεθος αυτης που βρηκες? πανω κατω θα ελεγα ναι.40'' εως 48'' ~450euro η χρηση θα ειναι τηλεοραση,σειρες- ταινιες απο υπολογιστη.θα προτιμουσα με dlna για να διαβαζει τα αρχεια απο τον δισκο πανω στο ρουτερ.(εξου και επελεξα ''εξυπνη'') η συγκεκριμενη μου αρεσε σαν design πολυ και ημουν ετοιμος να την παραγγειλω.εχει και καλη τιμη... λεω,κατσε να ριξω μια ματια στο φορουμ να παρω καμια ιδεα ακομα...και επεσα στο τοπικ αυτο. H οποια αγορα θα γινει απο ιταλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα