KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Υπάρχει κάποιο software το οποιο να τρεχει στην μνημη και να σκαναρει συνεχεια καποιο συγκεκριμενο folder για ενα συγκεκριμενο τυπο αρχειων. oταν βρισκει αυτον τον τυπο αρχειων να μεταφερει αυτοματα αυτα τα αρχεια σε εναν αλλο folder που εχω θεσει εγω, και αν υπαρχουν αρχεια με το ιδιο ονομα σε εκεινο το folder να κανει autorename τα copied αρχεια με αυξανομενη αριθμηση πχ house.gif house (1).gif house (2).gif κτλ για να καταλαβετε τι ακριβως θελω να κανω: με τον Chrome σωζω τα webpages ως mhtml format στον μονιμο folder που εχω θεσει στις ρυθμισεις του browser. υπαρχουν καποια downloads manager addons που κανουν autosort to folders , τα αρχεια που σωζω απο το ιντερνετ opvw jpg,png,mp3,κτλ. σε folders images,music,κτλ. δυστυχως για αγνωστο λογο δεν δουλευουν με το mhtml, οποτε ψαχνω ενα εξωτερικο προγραμμα για να κανει αυτη την δουλεια για αυτον τον τυπο αρχειων. υπαρχει κατι τετοιο; θελω να ειναι οσο το δυνατον ελαφρυ αφου θα τρεχει συνεχεια και να ειναι ευκολο στην χρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δες αν σε βολέψει κάτι από εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Θενξ για το λινκ. εβαλα το DropIt, το οποιο μου ελυσε τα χερια, ειδικα με τον Chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα