george_008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 σας ευχαριστω πολυ θα παω σε αυτο μαλλον https://www.skroutz.gr/s/7753582/Phanteks-Enthoo-Pro-M.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δες αυτά που σου είπε ο blueblood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 δεν εχω σκοπο να βαλω υδροψυξη αυτον το καιρο εχβ αεροψυξη και ειμαι οκ. με τον θορυβο δεν εχω προβλημα, θα εχω 4 φανς επανω. αφου ο κατω ανεμιστηρας δεν προσφερει και πολλα θα παω στο πιο πανω αφου ειναι και πιο φθηνο. ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 επίσης δες reviews πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntemis21 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 εδω και ενα μηνα εχω το λιγο μικροτερο το v31 και ειναι τρομερο μπορω να πω.και σαν ποιοτητα κατασκευης και σαν χωρους μεσα, μιας που σε λιγο θα βαλω 2 ψυγεια μεσα ενα μονο και ενα τριπλο και πολλους ανεμιστηρες. το v51 το ειδα ακριβος μετα την παραγγελεια μου και αν το ειχα δει λιγο πιο νωρις θα το προτιμουσα στα σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εμένα με καλύπτει το v41 αν είχε αυτά τα πλαστικά που κρύβουν τα καλώδια που πάνε πίσω θα το έπαιρνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μετα απο 20 και πλεον μερες υπομονης ηρθε το phanteks enthoo pro m απο visionstudio! Τα σχολια δικα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Έσπασε στη μεταφορά ρε 'σύ, σε οποιδήποτε προϊόν θα μπορούσε να συμβεί μή χαλιέσαι. Τους πήρες τηλ ήδη υποθέτω. Δες το γενικά άν σε καλύπτει και περίμενε την αλλαγή. Γενικότερα πώς το βλέπεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 το εστειλα ηδη πισω και περιμενω αλλο. Γενικα το πρειμενα λιγο καλυτερο πολυ πλαστικο μου φανηκε. Και το χρωμα πανω στο μεταλικο εφευγε πολυ ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 πού ακριβώς έφυγε χρώμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 το πλαστικο μπορει να μου φανηκε ετσι επειδη το ειδα σπασμενο και ξενερωσα. ενα δοντακι απο το πλαινο καπακι αυτο με το τζαμι ηταν στραβωμενο και μολις πηγα να το κουμπωσω ακουμπησε στο σιδερο και εφυγε το χρωμα του μονο που το ακουμπησα δεν εβαλα δυναμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Φυσικά και ξενέρωσες μετά απο 20 ημέρες αναμονής. Για να σε καθησυχάσω (όπως το περιγράφεις) δεν ήταν χρώμα αλλά ρετάλι στην εγκοπή που έφυγε όταν το κούμπωσες και συμβαίνει μόνο στις ενώσεις με τα παράθυρα. Το έχω διαπιστώσει σε δύο μοντέλα aerocool και αρχικά μέχρι να καταλάβω ξενέρωσα όπως κι εσύ. Μια χαρά είναι το κουτί κάνε λίγο υπομονή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 λογικα κανενα 20ημερο ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα