Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia C4 VS LG Flex 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αναζήτηση κινητού στα ~230 € νομίζω ότι έχω καταλήξει σε αυτά τα 2. Το Flex 2 έχει θετικές κρητικές αλλά θέλω να τι έχει να πεί η Sony εδω. Στα specs είναι πολύ πάρα πολύ κοντά οπότε θέλω να δω απο εμπειρία χρήσης τι γίνεται. 

Sony Xperia C4 VS LG Flex 2 . GO !!!

Δημοσ.

Lg g flex 2 ξεκαθαρα και δεν βλεπω πως ειναι πολύ κοντα.Το c4 έχει ένα φθηνό mediatek επεξεργαστή και χειροτερη μπαταρια ,ενω το flex 2 εχει snapdragon 810 και μπαταρια 3000mah + την καλυτερη εμφάνιση.

Δημοσ.

offtopic

Στην αναζήτηση κινητού στα ~230 € νομίζω ότι έχω καταλήξει σε αυτά τα 2. Το Flex 2 έχει θετικές κρητικές αλλά θέλω να τι έχει να πεί η Sony εδω. Στα specs είναι πολύ πάρα πολύ κοντά οπότε θέλω να δω απο εμπειρία χρήσης τι γίνεται. 

cret.jpg

1469.jpg

ontopic: lg δαγκωτο

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7227&idPhone2=6916&

http://www.kimovil.com/en/compare/lg-g-flex-2,sony-xperia-c4

• Like 1
Δημοσ.

Lg g flex 2 ξεκαθαρα και δεν βλεπω πως ειναι πολύ κοντα.Το c4 έχει ένα φθηνό mediatek επεξεργαστή και χειροτερη μπαταρια ,ενω το flex 2 εχει snapdragon 810 και μπαταρια 3000mah + την καλυτερη εμφάνιση.

Δεν γνωρίζω τον Mediatek γιαυτό δεν μπορούσα να συγκρίνω. Επίσης δεν ξέρω την αρχιτεκτονική που εφαρμόζεται πίσω από 2 ξεχωριστούς επεξεργαστές στην LG. Ναι το LG έχει καλύτερη μπαταρία. Το θέμα εμφάνιση είναι σχετικό εμένα μ' αρέσει το Sony πιο πολύ. Είναι δώρο για την κοπέλα μου βέβαια οπότε μπορεί να την ρωτήσω κιόλας. Αν και νομίζω ο τείνω προς το LG . 

Δεν μετανιώνω για το λάθος μου γιατί μου χάρισες πολύ γέλιο. Το kimovi δεν το ήξερα (δεν είμαι ψαγμένος στο topic κινητά) Τα specs τα είδα και εγώ στο GSMarena. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Νομίζω πως το C4 ίσως να έχει λίγο καλύτερη κάμερα..για τις γυναίκες αυτό ίσως να μετράει περισσότερο  :-)

Δημοσ.

Νομίζω πως το C4 ίσως να έχει λίγο καλύτερη κάμερα..για τις γυναίκες αυτό ίσως να μετράει περισσότερο  :-)

Να σου πω το σκέφτηκα. Ειδικά η μπροστινή είναι μόνο 2.1 mp αλλά έχει καλύτερη ανάλυση. 

Δημοσ.

Να σου πω το σκέφτηκα. Ειδικά η μπροστινή είναι μόνο 2.1 mp αλλά έχει καλύτερη ανάλυση. 

εγώ νομίζω γενικά είναι στα ίδια...καλύτερα ρώτα την κοπέλα σου πιο θα της άρεσε και σε τι χρώμα..Γυναίκες

Δημοσ.

Ποιό C4 ρε παιδιά; Πλάκα κάνουμε; To Flex2 έχει καλύτερη αναλογία μεγέθους συσκευής και οθόνης, fast charge, περισσότερες δυνατότητες σε κάμερα ειδικά σε video (κι ας έχει f/2.0 το C4), μεγαλύτερη μπαταρία, σαφώς ανώτερο επεξεργαστή, πιο όμορφη οθόνη λόγω oled και σαφώς πιο όμορφο design. (το τελευταίο είναι μεν υποκειμενικό αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με τα bezels της Sony σηκώνουμε τα χέρια ψηλά).

Στο μόνο που υπερτερεί το C4 είναι οτι έχει flash στη μπροστινή κάμερα η οποία είναι 5mp αλλά τραβάει 720p video ενώ το Flex σε Full-Hd. 

Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο συσκευών. Το Flex 2 είναι μια συσκευή κατηγορίας ναυαρχίδας που για διάφορους λόγους έτυχε να βρεθεί σε χαμηλή τιμή και το C4 μια από τις γνωστές κλαπαρχιδιές της Sony low-end με τιμολόγηση mid-range.

Αυτή τη στιγμή το κινητό της Sony κοστίζει και 10 ευρώ ακριβότερα. Μωρ τι μας λες!

Οι γυναίκες δεν είναι τόσο ΄΄ζώα΄΄ σε αυτά τα θέματα. Το Flex 2 έχει μόνο την ιδιαιτερότητα της κυρτότητας, άμα βάλει τις συσκευές δίπλα δίπλα και δει την οθόνη τους η επιλογή θα είναι εύκολη.

Δημοσ.

Μπορεί να ήταν άτοπη η σύγκριση αλλά τουλάχιστον ξέρω ότι θα πάω στο flex 2 με σιγουριά. Υπάρχει κάποιο άλλο κινητό (όχι Κίνας) σε αυτή τη τιμή που να αξίζει να δω ; Αυστηρά ταβάνι τα 250 €.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...