philmord Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Για πείτε μου,επειδη φαινεται να εχουν και τα δυο την ιδια τιμη,μιλωντας για skroutz παντα,και μη βλεποντας μεγαλη διαφορα στα χαρακτηριστικα τους,ειναι κανεις εδω που κατεχει καποιο ή ειναι κανεις που γνωριζει ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο;Α και αν εχετε και κανενα αλλο να μου προτεινεται σε αυτη την τιμη γιατι παραπανω δεν....
BACK12345 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Eγω θα πηγαινα στο flex, γιατι το g3 ως γνωστο εχει αρκετα προβληματα Απλα στο flex κατι παιζετε με τις παρτιδες αλλα δεν ξερω ακριβως τι, οποτε αμα το παρεις να σου πουν τα παιδια που ξερουν καλυτερα τι πρεπει να προσεξεις Μπορεις ακομα να δεις A5 και moto x 2014 αλλα εγω θα προτεινα το flex σαν καλυτερο
AlienTechGR Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Αν το πάρεις καινούριο από μαγαζί,εκτός απροόπτου θα πάρεις την παρτίδα 510 η οποία είναι εντελώς απροβλημάτιστη απ'όσο ξέρω.
UncleKim Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το μόνο κακό που έχω βρει στο Flex 2, είναι η μηδενική υποστήριξη από την κοινότητα (XDA κλπ). Αν δεν σε ενδιαφέρει, νομίζω αξίζει μιας και είναι κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Εγώ προσωπικά, στο ίδιο δίλημμα, τίμησα το Flex 2 και προς το παρόν δεν έχω λόγο να είμαι δυσαρεστημένος.
Peiraias28 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Τα είχα και τα 2 αν σε βολεύει η οθόνη του flex τότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Πολύ ταχύτατο χωρίς κολλήματα καλύτερη αυτονομία Καλό όσο αφορά την υπερθέρμανση όταν το είχα εγώ πριν κανένα 7 μήνες ήταν μια χαρά όπως και τα άλλα κινητά είχε φτιάξει με ένα update που είχε κανει
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μην συγκρινουμε το g3 με το flex 2,πολυ ανωτερο το flex2 !!
driverpit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Για πείτε μου,επειδη φαινεται να εχουν και τα δυο την ιδια τιμη,μιλωντας για skroutz παντα,και μη βλεποντας μεγαλη διαφορα στα χαρακτηριστικα τους,ειναι κανεις εδω που κατεχει καποιο ή ειναι κανεις που γνωριζει ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο;Α και αν εχετε και κανενα αλλο να μου προτεινεται σε αυτη την τιμη γιατι παραπανω δεν.... Θέλει και ερώτημα Gflex 2 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Εννοείται flex 2 με το G3 θα ξενερωσεις λόγω μπαταρίας, στα + του flex 2 είναι και το desing του.
philmord Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω ολους παιδια.Θα παω με το flex 2 σιγουρα.ευχαριστω και παλι 1
driverpit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω ολους παιδια.Θα παω με το flex 2 σιγουρα.ευχαριστω και παλι Υπάρχει και reviews στο insomnia http://www.insomnia.gr/review/_/smartphones/lg-g-flex-2-review-r557 1
nikos5800 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 και απο εμενα το flex 2 για τα χρηματα του ειναι απαιχτο, το εχει η μητερα μου και ειναι τελοιο
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Σας ευχαριστω ολους παιδια.Θα παω με το flex 2 σιγουρα.ευχαριστω και παλι Ξανασκέψου το...
PetrisMpekris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ξανασκέψου το... Τι να ξανασκεφτει ρε φιλε?
Thanos233 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Eγω θα πηγαινα στο flex, γιατι το g3 ως γνωστο εχει αρκετα προβληματα Απλα στο flex κατι παιζετε με τις παρτιδες αλλα δεν ξερω ακριβως τι, οποτε αμα το παρεις να σου πουν τα παιδια που ξερουν καλυτερα τι πρεπει να προσεξεις Μπορεις ακομα να δεις A5 και moto x 2014 αλλα εγω θα προτεινα το flex σαν καλυτερο Τι προβλήματα έχει το G3, γιατί εγώ που το έχω δεν έχω δει κανένα πρόβλημα... Για πείτε μου,επειδη φαινεται να εχουν και τα δυο την ιδια τιμη,μιλωντας για skroutz παντα,και μη βλεποντας μεγαλη διαφορα στα χαρακτηριστικα τους,ειναι κανεις εδω που κατεχει καποιο ή ειναι κανεις που γνωριζει ποιο απο τα δυο αξιζει περισσοτερο;Α και αν εχετε και κανενα αλλο να μου προτεινεται σε αυτη την τιμη γιατι παραπανω δεν.... Αν δεν έχεις θέμα με την κυρτή οθόνη πήγαινε για το flex, το λέω γιατί έχω δει από πολλούς ότι δεν τους βόλεψε τελικά.. Επειδή το έχω δει και από κοντά να ξέρεις ότι είναι μεγάλο σε μέγεθος, το G3 προσωπικά κάθετε καλύτερα στο χέρι μου.
Belisarius Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 To G3 το μόνο αρνητικό που έχει είναι η αυτονομία του αντικειμενικά και η μουντή παλέτα των χρωμάτων της οθόνης του υποκειμενικά. Διαφορετικά έχει εξαιρετική κάμερα και είναι γενικά απροβλημάτιστο. Προφανώς όσοι γράφουν για προβλήματα στο G3 εννοούν τα spikes (λοξυγγα) που κάνει μερικές φορές στο scrolling λόγω της υψηλής ανάλυσης που κι αυτά εξαφανίζονται με την αλλαγή launcher. Είναι βαρετό σε κάθε τοπικ που αναφέρεται το G3 να αναφέρονται προβλήματα και lags και να διαιωνίζεται άλλη μια καραμέλα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα