saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Στο παρόν θέμα θα συγκεντρώσουμε τις καλύτερες εφαρμογές ανά κατηγορία. Θα φτιάξω για αρχή μια πρόχειρη λίστα, βοηθήστε με προτείνοντας εφαρμογές και κατηγορίες παρακάτω. Φυσικά η σειρά είναι είτε τυχαία είτε προσωπική επιλογή. Επίσης ξέρω οτι μερικές ειναι άνευ σημασία αλλα είπα να κάνω σχεδών για ολές τις κατηγορίες και για όσους θέλουν ή να δουν ή να βαλουν(Αυτο ειναι βέβαια δική τους επιλογή). Οποτε παμε να δουμε. Διαχείριση Αρχείων: 1) X-plore 2) Es File Explorer 3) Solid Explorer 4) B1 File Manager 5) File Manager by Gira.me Διαχείριση συμπιεσμένων αρχείων: 1) B1 Free Archiver 2) ZArchiver 3) RAR for Android 4) AndroZip File Manager 5) Easy Unrar, Unzip & zip Καιρός: 1) Ez Weather 2) Yahoo! Weather 3) The Weather Channel 4) HD Widgets 5) Android Weather & Clock Μηνύματα: 1) Handcent SMS 2) Chomp 3) Textra 4) Go SMS 5) 8sms Μουσική: 1) PowerAmp 2) PlayerPro 3) n7player 4) TuneIn Radio 5) SuperTube Περιηγητές: 1) Dolphin 2) Boat 3) Opera mini 4) Next 5) Naked Περιηγητές με ενσωματωμενο Adblock: 1. UC Browser 2. CM Browser 3. Adblock Browser 4. Ghostery Privacy Browser 5. Maxthon Browser Πληκτρολόγια: 1) TouchPal X 2) Swype 3) SwiftKey 4) Google Keyboard 5) Hacker's Keyboard Πλοήγηση: 1) Sygic 2) Co-pilot 3) Navigon 4) NavFree 5) MapFactor 6) HERE Σημειώσεις: 1) Evernote 2) ColorNote Notepad Notes 3) Note Everything 4) Any.do 5) Google Keep Φωτογραφία: 1) Camera ZOOM FX 2) CameraPro 3) Camera FV-5 4) Pixlr Express 5) QuickPic Backup: 1) Titanium Backup 2) Helium 3) Super Backup 4) Easy Backup 5) SMS Backup & Restore E-mail: 1) Aqua Mail 2) K-9 3) SolMail 4) CloudMagic 5) Blue Mail Launchers: 1) Nova 2) Apex 3) Next 4) Go 5) Launcher8 Media Player: 1) MX Player 2) BS Player 3) Mobo Player 4) RealPlayer 5) VLC Player News Reader: 1) Flipboard 2) Pocket 3) Feedly 4) Circa 5) Zite Office: 1) OfficeSuite 2) QuickOffice 3) Kingsoft Office 4) Smart Office 5) Polaris Office Torrent Client: 1) tTorrent 2) Flud 3) μTorrent 4) aTorrent 5) μTorrent Remote VPN: 1) F-Secure Freedome VPN 2) SecureLine VPN 3) TunnelBear VPN 4) SurfEasy VPN for Android 5) Fast Secure VPN Social Networks: 1) Facebook 2) Instagram 3) Twitter 4) Badoo - Meet New People 5) Google+ Επικοινωνία: 1) WhatsApp Messenger 2) Facebook Messenger 3) Viber 4) Skype - free IM & video calls 5) Tango Messenger, Video & Calls Network Tools: 1) dSploit 2) Wi.cap. Network sniffer Pro 3) Intercepter-NG (ROOT) 4) Fing - Network Tools 5) ezNetScan Fitness: 1. Nike+ Running 2. RunKeeper 3. miCoachtrain & run 4. Runtastic 5. Zombies, Run! Εξοικονομηση μπαταριας: 1. Greenify 2. Battery Doctor 3. Deep Sleep 4. Battery Calibration 5. Du Battery Saver Cleaner: 1. Clean Master 2. All in one Toolbox 3. AVG Clean 4. CCleaner 5. Sd Maid Antivirus: 1. AVG 2. Avast 3. 360 Security 4. Kaspersky 5. CM Security Αποθηκευτικος χωρος: 1. Google Drive 2. CM Backup 3. G Cloud Backup 4. OneDrive-Cloud 5. Dropbox Travel: 1. Triplt:Trip Planner 2. TripAdvisor Hotels Flights 3. KAYAK Flights,Hotels & Cars 4. Expedia Hotels,Flights & Cars 5. Trivago-The Hotels Search EBook: 1. FBReader:Favorite Book Reader 2. Wattpad-Free Books & Stories 3. Cool Reader 4. eReader Prestigio:Book Reader 5. Moon+Reader Dialer: 1. Truedialer-Phone & Contacts 2. ZenUI Dialer & Contacts 3. ExDialer-Dialer & Contacts 4. RocketDial Dialer & Dontacts 5. Contacts & Dialer by drupe Finance: 1. Budget & Personal Finance 2. Finance Manager 3. Daily Expenses 3 4. Monefy-Maney Manager 5.AdroManey(Expense Track) Κλειδωμα Εφαρμογων: 1. AppLock 2. Gallery Lock(Hide Pictures) 3. AppLock Master-Lock your apps 4. App Lock (Keypad) 5. Super AppLock Privacy Security Information about your Android: 1. CPU-Z 2. AnTuTu benchmark 3. AIDA64 4. CPU X:System & Hardware Info 5. CPU / RAM/ DEVICE Identifier Information Problem Mobile Battery: 1. Nova Battery Tester 2. Battery Monitor Widget Pro 3. CurrentWidget: Battery Monitor 4. GSam Battery Monitor 5. Ampere Απεγκατασταση Εφαρμογων(root): 1. Root Uninstaller 2. Root App Deleter 3. Titanium Backup 4. Root App Remover 5. Lucky Patcher Transportation: 1. Πληροφορίες Ο.Α.Σ.Θ. 2. Athens Transportation 3. Train OSE Schedule 4. MarineTraffic ships positions(3.59€) 5. fuelGR Business: 1. OfficeSuite + PDF Editor 2. Tiny Scanner-PDF Scanner App 3. WPS Office + PDF 4. Polaris Office 5. File Commander- File Manager Call Block: 1. Call Blocker 2. Call Blocker-Blacklist 3. Call Blacklist-Call Blocker 4. Call and SMS Easy Blocker 5. Blacklist Plus Call Blocker SMS Spam: 1. Text Blocker 2. SMS Blocker 3. Spam Blocker 4. No SMS Spam(3.07€) 5. Anti SMS Spam Pro(1.69€) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2016 από saruman123 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 θα δοκιμασω μερικες - μερικες ηδη τις εχω οπως το Super Backup-dolphin-go keyboard-avg cleaner-CPU-Z-viber-QuicPic & ton ES File Explorer εβαλες και fitness βλεπω να βαλεις-προσθεσεις και το Go Keyboard στα πληκτρολογια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 θα δοκιμασω μερικες - μερικες ηδη τις εχω οπως το Super Backup-dolphin-go keyboard-avg cleaner-CPU-Z-viber-QuicPic & ton ES File Explorer εβαλες και fitness βλεπω να βαλεις-προσθεσεις και το Go Keyboard στα πληκτρολογια Ειπα να βαλω για ολα τα γουστα να μην μεινει κανενας παραπονεμενος. Στι λιστα εχω βαλει αν ειδες 5 τα υπολοιπα τα λετε εσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Το hangouts γτ δεν είναι μέσα; Από μουσική έχω το phonograph, αρκετά καλό και δωρεάν. Μήπως να γράψεις δίπλα σε κάθε εφαρμογή αν είναι δωρεάν ή επί πληρωμή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μήπως να γράψεις δίπλα σε κάθε εφαρμογή αν είναι δωρεάν ή επί πληρωμή;Ειναι ευκολο να καταλαβεις ποιο ειναι δωρεαν η οχι.Αν γραφει στο τελος pro ή prime ειναι αυτα που ειναι επι πληρωμη. Εγω εχω γραψει σχεδων ολα που ειναι δωρεαν αντε να εχω κανα δυο που ειναι επι πληρωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Προφανώς και δεν το λέω για εμένα. Για αυτούς που δεν ξέρουν (και συνήθως δεν θα ψάξουν να δουν αν είναι ή όχι δωρεάν) το λέω. Ωραία threads ανοίγεις για το android, συνέχισε έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Προφανώς και δεν το λέω για εμένα. Για αυτούς που δεν ξέρουν (και συνήθως δεν θα ψάξουν να δουν αν είναι ή όχι δωρεάν) το λέω. Ωραία threads ανοίγεις για το android, συνέχισε έτσι. Καλα εκανες και το ειπες,οποιος δεν ξερει πιστευω να δει και τις συζητησεις που κανουμε.Σε ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo1st487 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 saruman βλεπω απο τη μια κραζεις τις εφαρμογες "σκουπιδια" τυπου clean master, CCleaner, avg antivirus, facebook, facebook messenger κλπ και απο την αλλη τις εβαλες στη λιστα με τις καλυτερες εφαρμογες. Why???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 saruman βλεπω απο τη μια κραζεις τις εφαρμογες "σκουπιδια" τυπου clean master, CCleaner, avg antivirus, facebook, facebook messenger κλπ και απο την αλλη τις εβαλες στη λιστα με τις καλυτερες εφαρμογες. Why????Παντα θα τις κραζω.Αλλα οταν κανεις ενα ποστ δεν το κανεις ουτε για την παρτη σου αλλα ουτε για μερικα ατομα,το κανουμε για ολους. Αν διαβασες επισης στην αρχει εχω γραψει: "Επίσης ξέρω οτι μερικές ειναι άνευ σημασία αλλα είπα να κάνω σχεδών για ολές τις κατηγορίες και για όσους θέλουν ή να δουν ή να βαλουν(Αυτο ειναι βέβαια δική τους επιλογή)" Οποτε δεν θελω να αδικησω κανεναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2016 θα δοκιμασω μερικες - μερικες ηδη τις εχω οπως το Super Backup-dolphin-go keyboard-avg cleaner-CPU-Z-viber-QuicPic & ton ES File Explorer εβαλες και fitness βλεπω να βαλεις-προσθεσεις και το Go Keyboard στα πληκτρολογια Να ξερεις οτι στους browser παιζει ρολο τι συνδεσει εχουμε.Ολοι κανουν την ιδια δουλεια. Εμεις απλος κοιταμε τι απαιτησεις θελουμε και βαζουμε τον αναλογο που μας ταιριαζει. Τωρα αμα εχουμε ενα "αδυναμο" κινητο για μενα καλυτερα να επιλεξουμε εναν με οσο ποιο λιγα MB και να μην τρωει πολλους πορους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ναι καλυτερα να χρησιμοποιουμε τις default εφαρμογες οσο μπορουμε πχ το google keep υπηρχε αρα περιττα τα υπολοιπα οπως κ το google calendar υπηρχε ηδη μεσα αρα πολυ δυσκολα θα βαλεις καποιο αλλο calendar. Στους browsers τελικα το opera mini με καλυψε αφου ειναι πολυ ελαφρυ αν και κρατησα κ τον dolphin λογω συνηθειας-μαζοχισμου Το Super Backup τελειο κ δοκιμασμενο σε διαφορες συσκευες με πολλες μεταφορες......εναλλαξ κανει και backup καθε 15 μερες scheduled Απο τη λιστα που εκανες καλο ειναι να κανεις μια 2η λιστα (παλι δουλεια σου εβαλα αν και ειναι ευκολο το ξεσκαρταρισμα σε πολυ μικρη λιστα) πολυ-πολυ μικροτερη με μόνο τα υπερ-απαραιτητα κ τα πολυ δοκιμασμενα-τεσταρισμενα apps αφου ξερω οτι τα εχεις βαλει-βγαλει τα περισσοτερα Εχει πολυ σαβουρα θελει κ χρονο να δεις τι σου ταιριαζει με τα apps ποια ειναι πιο βαρια apps για ξηλωμα κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 ναι καλυτερα να χρησιμοποιουμε τις default εφαρμογες οσο μπορουμε πχ το google keep υπηρχε αρα περιττα τα υπολοιπα οπως κ το google calendar υπηρχε ηδη μεσα αρα πολυ δυσκολα θα βαλεις καποιο αλλο calendar. Στους browsers τελικα το opera mini με καλυψε αφου ειναι πολυ ελαφρυ αν και κρατησα κ τον dolphin λογω συνηθειας-μαζοχισμου Το Super Backup τελειο κ δοκιμασμενο σε διαφορες συσκευες με πολλες μεταφορες......εναλλαξ κανει και backup καθε 15 μερες scheduled Απο τη λιστα που εκανες καλο ειναι να κανεις μια 2η λιστα (παλι δουλεια σου εβαλα αν και ειναι ευκολο το ξεσκαρταρισμα σε πολυ μικρη λιστα) πολυ-πολυ μικροτερη με μόνο τα υπερ-απαραιτητα κ τα πολυ δοκιμασμενα-τεσταρισμενα apps αφου ξερω οτι τα εχεις βαλει-βγαλει τα περισσοτερα Εχει πολυ σαβουρα θελει κ χρονο να δεις τι σου ταιριαζει με τα apps ποια ειναι πιο βαρια apps για ξηλωμα κλπ Εγω εκανα αυτη τι λιστα με υποτιθεται τα 5 "καλυτερα" ανα κατηγορια.Τωρα να κανω μια αλλη λιστα με αυτα που νομιζω εγω ειναι νομιζω περιττη. Αφου υπαρχει αυτη που εφτιαξα ας δει ο καθενας τη θελει και ας κρινει μονος του τι θελει και τι οχι. Η μπορει να εχει αλλη γνωμη για αλλες εφαρμογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 MusixMatch για μουσικη, δεν ειναι η πιο βολικη ουτε η πιο σφαιρατη εφαρμογη (ακομα και η Stock της Google παιζει να ειναι καλυτερη) αλλα βγαζει αυτοματα τους στιχους που ειναι ενα μεγαλο συν. Επισης νομιζω δεν ειδα το Link Bubble που βολευει παρα πολυ γιατι σου ανοιγει τα λινκ σαν φουσκες αντι να σε πηγαινει στον browser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik5163 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Λοιπόν παιδιά ο boat είναι εκπληκτικός web browser. Έχει απίστευτες παραμετροποιήσεις. Επίσης ο ghostery είναι πολύ καλός αλλά ο boat έχει μέχρι και εντολές με χειρονομίες . Φίλε saruman πολύ καλή ιδέα -ήδη έκανα συνδρομή... Δεν θα μπορούσε να γίνει pin; Για πλοήγηση στην αθήνα ποιόν από τους 5 θα μου προτείνατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makeran Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Spotify για μουσική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα