BrocasHelm Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=160217rk8pz70mgf3974uwv748 (δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα) Skroutz που δεν είναι αξιόπιστο https://www.skroutz.gr/s/7971748/Arielli-LED2288FHD.html Πιστεύω καλή επιλογή για μικρή τηλεόραση δωματίου με αυστηρό ταβάνι τα 100. Από newsletter(ολόκληρο εδώ www.e-shop.gr/newsletter/mail-160217_182765.html ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 βλεπω εχει και hdmi οποτε θα μπορω να την εχω σαν tv monitor συγκεκριμενα πιο πολυ για το pc θελω καλυτερα να παω σε αυτην? http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-lt22e390ew-en-1163660.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Εχω την αντίστοιχη 24αρα και εχει πολυ ωραια χρωματα. Διαβαζει οτι εχω βαλει απο usb κ με ξεχωριστους υπότιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abdulah Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Ρυθμίζεται καθολου στο υψος και κλίση; Μου φαίνεται ότι για οθόνη, δε θα είναι ιδιαιτερα εργονομική αν δε ρυθμίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Όχι δε ρυθμίζεται αλλά δε νομίζω να είναι θέμα αυτό. Και οι 2 LG που έχω στα pc δε ρυθμίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 παιδιά,έχει pvr αυτή η όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ο συνδεσμος στο πρωτο ποστ ειναι (σπανιο) σωστος αφου ο συμφορουμιτης εκανε αψογα ο,τι επρεπε να κανει. Πως καταφερατε χθες να ποσταρετε λαθος συνδεσμο και ακομα να ψαχνεστε για την τιμη ειναι αξιο αποριας. Εφυγαν τα τελευταια/ακυρα 5 ποστς λοιπον. Η τιμη σημερα βγαινει οπως θα επρεπε (99.90) αφου "πηρε μπρος η μηχανη". Ισως και απο χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ο συνδεσμος στο πρωτο ποστ ειναι (σπανιο) σωστος αφου ο συμφορουμιτης εκανε αψογα ο,τι επρεπε να κανει. Πως καταφερατε χθες να ποσταρετε λαθος συνδεσμο και ακομα να ψαχνεστε για την τιμη ειναι αξιο αποριας. Εφυγαν τα τελευταια/ακυρα 5 ποστς λοιπον. Η τιμη σημερα βγαινει οπως θα επρεπε (99.90) αφου "πηρε μπρος η μηχανη". Ισως και απο χθες. Φιλε Matrix, απο το λινκ χθες σε πετουσε στην τιμη 117,90 Σημερα αποτι βλεπω ειναι 99,90! Νομιζω ειναι αψογη γι αυτα τα λεφτα. εγω προσωπικα θα τσιμπησω μια για δωματιο. Ευχαριστω τον ts αλλα και σενα matrix γιατι αν δεν εβλεπα την ειδοποιηση οτι εσβησες το ποστ μου εδ θα επαιρνα χαμπαρι οτι επεσε η τιμη παιδες η αντιθεση που λεει 1000/1 τι σημαινει? ρωταω γιατι αλλες βλεπω κατι εκατομμυρια κ αυτη μονο 1000? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
normal40 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 βλεπω εχει και hdmi οποτε θα μπορω να την εχω σαν tv monitor συγκεκριμενα πιο πολυ για το pc θελω καλυτερα να παω σε αυτην? http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-lt22e390ew-en-1163660.html Καλη περίπτωση αυτή, τι λένε οι ειδικοί του φόρουμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ναι παιδες πείτε γνώμες. Παρήγγειλα μια arielli αλλά αν είναι καλύτερη η Samsung η αν είναι για πέταμα η arielli να μη παραλάβω καν και να χτυπήσω τη Samsung. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exploticon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Ναι παιδες πείτε γνώμες. Παρήγγειλα μια arielli αλλά αν είναι καλύτερη η Samsung η αν είναι για πέταμα η arielli να μη παραλάβω καν και να χτυπήσω τη Samsung. σιγουρα σε menu και σε service θα ειναι καλυτερη η samsung τωρα σε θεμα εικονας περιμενω κι εγω να πουν ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larsus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 παντως στο σκρουτζ( ξερω οτι δεν ειναι και η καλυτερη πηγη) την αριελι την θαβουν και για την samsung Μονο καλα λενε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 H arielli κανει rebrand κινεζικες ηλεκτρικες συσκευες για την αγορα της Βουλγαριας. Αμφιβαλλω οτι η ποιοτητα κατασκευης ειναι ιδια με αυτη των "δυτικων" προιοντων, και δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν ιδια ποιοτητα εικονας. http://arielli.bg/en Απο την στιγμη που αγοραζεις flicker-free IPS monitor-tv LG στα 130 ευρω, δεν ειναι καν αρκετα καλη προσφορα για να πεις οτι ειναι τουλαχιστον vfm. http://www.e-shop.gr/othoni-lg-22mp47d-p215-ips-led-full-hd-p-PER.170441 Βεβαια να πω την αληθεια δε γνωριζω αν τα tv-monitor λειτουργουν χωρις υπολογιστη, ποτε δεν ειχα ουτε ενδιαφερθηκα να αποκτήσω. Aν δεν λειτουργουν απο μονα τους ως τηλεοραση, τοτε σιγουρα η arielli δεν εχει ανταγωνισμο στην τιμη της. Παλι ομως δε θα το ελεγα προσφορα, μαλλον οτι πληρωνεις παιρνεις ισχυει στην προκειμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 λειτουργουν μια χαρα σαν tv μονα τους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Πήρε κάνεις? Παρέλαβε να πει εντυπώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα