Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.εχω το εξης συστημα.cpu-pentium g3258.mobo-msi z97 gaming.ram-8gb corsair vengeance 1600.gpu-xfx r9 280x.psu-approx 800w gold+.ο g3258 ειναι για τα σκουπιδια.οποτε θελω προταση για εναν καλο i5 για να παιζω τα παντα αξιοπρεπως.ευχαριστω προκαταβολικα guys

Δημοσ.

Σε i5 κοιτάς εδώ http://www.skroutz.gr/s/3765361/Intel-Core-i5-4440-Box.html

αν και έχεις z97 mobo που ταιριάζει καλύτερα ξεκλείδωτος i5 cpu (όχι ότι θα έχεις κάποιο πρόβλημα και με τον απλό i5).

ειμαι κατα του overclocking φιλε μου..1)γιατι δεν ξερω και 2)δεν νομιζω πως χρησιμευει ιδιαιτερα σε κατι.επισης μηπως τυχαινει να εχεις προσωπικη εμπειρια απο αυτην την cpu;

Δημοσ.

Προσωπικά έχω εμπειρία από έναν φίλο με i5 4460 και μια χαρά τερματίζει  την κάρτα του (r9 380) στα games...Γενικά με όποιον i5 και αν επιλέξεις δεν θα έχεις πρόβλημα με μονή gpu τουλάχιστον.Όσο για το oc βοηθάει όταν θα ξεμείνει από δύναμη το cpu και εκεί το βοηθάει με το extra boost να το κρατήσεις για λίγο καιρό ακόμα....Αλλά σεβαστή και η γνώμη σου για το oc βεβαίως....

Δημοσ.

Προσωπικά έχω εμπειρία από έναν φίλο με i5 4460 και μια χαρά τερματίζει  την κάρτα του (r9 380) στα games...Γενικά με όποιον i5 και αν επιλέξεις δεν θα έχεις πρόβλημα με μονή gpu τουλάχιστον.

σκεφτομα το πολυ σε κανα 6μηνο να βαλω αλλη μια ιδια καρτα σε crossfire και αλλα 8gb ram και να μην πειραξω τιποτα αλλο..με 4440-4460 ειμαι κομπλε κατα την αποψη σου;και σε ευχαριστω για τον χρονο σου κιολας

Δημοσ.

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα για μονή gpu αλλά για crossfire με τους εν λόγω cpus δεν έχω άποψη τι κάνουν....Καλό θα ήταν να περιμένεις και κάποια άλλη γνώμη....

Δημοσ.

για το oc δεν εισαι λαθος.οταν παει να ψοφησει η cpu θα το χρησιμοποιουσα αφου δεν θα ειχα να χασω κατι..απλα αφου θα παρω καινουργια cpu δεν το διακινδυνευω..ο g3258 που εχω παει σκουπιδια λογω αδικαιολογητα βαριου oc που ειχε κανει ο προηγουμενος ιδιοκτητης και δεν μου το ειπε κιολας οταν τον πηρα

Δημοσ.

Πρέπει να γνωρίζει το τι ακριβώς κάνει κανείς με το oc σε cpu/gpu ειδάλλως καλό είναι να μην το επιχειρεί....Εγγύηση δεν είχε ο g3258?

Δημοσ.

οχι.και πηρα και τον 3258 και την z97 απο αυτον..παλι καλα που η μητρικη ηταν κομπλε.για το cpu δεν με πειραξε ιδιαιτερα

Πρέπει να γνωρίζει το τι ακριβώς κάνει κανείς με το oc σε cpu/gpu ειδάλλως καλό είναι να μην το επιχειρεί....Εγγύηση δεν είχε ο g3258?

οχι.και πηρα και τον 3258 και την z97 απο αυτον..παλι καλα που η μητρικη ηταν κομπλε.για το cpu δεν με πειραξε ιδιαιτερα
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.εχω το εξης συστημα.cpu-pentium g3258.mobo-msi z97 gaming.ram-8gb corsair vengeance 1600.gpu-xfx r9 280x.psu-approx 800w gold+.ο g3258 ειναι για τα σκουπιδια.οποτε θελω προταση για εναν καλο i5 για να παιζω τα παντα αξιοπρεπως.ευχαριστω προκαταβολικα guys

Άσχετό με την ερώτησή σου το τροφοδοτικό σου είναι Gold?

Δημοσ.

Άσχετό με την ερώτησή σου το τροφοδοτικό σου είναι Gold?

ναι φιλε μου.εγγυημενο σε περιπτωση που θελω να βαλω και δευτερη gpu πανω

Δημοσ.

ναι φιλε μου.εγγυημενο σε περιπτωση που θελω να βαλω και δευτερη gpu πανω

Δεν βλέπω κανένα τέτοιο που να είναι gold. Ίσως να μην ψάχνω σωστά. Όχι δύο ούτε καν μία gpu δεν θα έβαζα σε αυτό.

Το ερώτημά σου νομίζω απαντήθηκε.

Δημοσ.

Δεν βλέπω κανένα τέτοιο που να είναι gold. Ίσως να μην ψάχνω σωστά. Όχι δύο ούτε καν μία gpu δεν θα έβαζα σε αυτό.

Το ερώτημά σου νομίζω απαντήθηκε.

οπως ειπες κι εσυ φιλε μου ασχετο με την ερωτηση μου.μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει κατι ποτε..σε ευχαριστω για την συμβουλη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...