mademoiselle Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα, Έκανα πριν λίγο καιρό για πολύ λίγα λεπτά γιατί δεν βόλεψε τελικά η διαδικασία, με ένα φίλο μου το εξής. Μπηκαμε σε ένα πρόγραμμα το οποίο με την αδεια μου του επιτρέπει την πρόσβαση στον υπολογιστή μου και βλέπει τι κάνω. Για να με βοηθίσει σε μια εγκατάσταση. (τη ρημάδα δεν τα καταφέραμε!) Εγώ όμως δεν μπόρεσα να μπώ στη δικιά του, μας έβγαζε πρόβλημα. Έχω MacOS 10.6.8 Βέβαια δεν θυμάμαι το πρόγραμμα για να βοηθίσω στην απάντηση που ψάχνω. Θα ήθελα να ρωτήσω, αν γνωρίζετε, αν μπορεί να ξαναμπεί σε αυτό τον υπολογιστή με κάποιο τρόπο. Όχι της φαντασίας μας φυσικά. Αλλά ίσως με από κάποιο σέρβερ που απομνημόνευσε τότε την IP κτλ. Δεν τα γνωρίζω και καλά αυτά
seedrr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 με το teamviewer θα εγινε η διαδικασία μαλλον. Αν σου εδωσε να κατεβασεις ενα προγραμματακι (client) για να μπει στο PC σου τοτε μαλλον αυτό ειναι . Κανονικα αυτό το τρεχεις μια φορα και πρεπει να του δωσεις και ενα PIN . Απο οτι ξερω δεν μενει μόνιμα στον υπολογιστή σου. Aν υπαρχει λογος να σκεφτει κακόβουλα μπορεί να σου εδωσε καποιον αλλο πειραγμενο client ωστε να εχει την προσβαση μόνιμα. Σπανια το κανει καποιος αυτο θελει σοβαρό λογο για να αφιερωσει χρονο στην διαδικασια.
mademoiselle Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 με το teamviewer θα εγινε η διαδικασία μαλλον. Αν σου εδωσε να κατεβασεις ενα προγραμματακι (client) για να μπει στο PC σου τοτε μαλλον αυτό ειναι . Κανονικα αυτό το τρεχεις μια φορα και πρεπει να του δωσεις και ενα PIN . Απο οτι ξερω δεν μενει μόνιμα στον υπολογιστή σου. Aν υπαρχει λογος να σκεφτει κακόβουλα μπορεί να σου εδωσε καποιον αλλο πειραγμενο client ωστε να εχει την προσβαση μόνιμα. Σπανια το κανει καποιος αυτο θελει σοβαρό λογο για να αφιερωσει χρονο στην διαδικασια. Καλημέρα! Κοίταξε, ψάχναμε online προγράμματα για να κάνουμε τη διαδικασία και βρήκαμε ένα. Δεν εγκαταστήσαμε κάτι. Τώρα, αν παίζει καποιος keylogger που μπορεί να έχει, δύναται να μπέι στον υπολογιστή?
poulinos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα! Κοίταξε, ψάχναμε online προγράμματα για να κάνουμε τη διαδικασία και βρήκαμε ένα. Δεν εγκαταστήσαμε κάτι. Τώρα, αν παίζει καποιος keylogger που μπορεί να έχει, δύναται να μπέι στον υπολογιστή? αλλο πραγμα το Keylogger αλλο πραγμα το να εχει remote διαχειριση στο Pc σου.αν εχει remote διαχειριση ναι μπορει να βαλει keylogger.συνηθως τα προγραμματα που ειναι για remote διαχειριση και ειναι νομιμα ο αλλος δεν μπαινει ετσι απλα.υπαρχουν και αλλα που ειναι να το πω απλα για κακο σκοπο που αναγνωριζονται και σαν ιο εκτος αν ο αλλος εχει ριξει αρκετο κοπο για να το καλυψει. τωρα οπως ειπες αν ψαχνατε απλα να βρειτε ενα και το κατεβασατε και απο κανονικη σελιδα τοτε δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα.και τα παραξενα προγραμματα δεν θα ζηταγαν ακριβως pin για να αφησουν τον αλλον να μπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα