makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Είχα αγοράσει πριν από 1,5 χρόνο αυτό το tablet για εξοικείωση της συζύγου αλλά το παράτησε γρήγορα και έμεινε αχρησιμοποίητο. Το θυμήθηκα σήμερα και το φόρτισα και όταν το άνοιξα (η φόρτιση είναι ακόμη στη μέση), είδα ότι είναι σκοτεινιασμένο στην πάνω δεξιά γωνία, δείγμα ότι τα leds που βρίσκονται εκεί γύρω είτε δεν φωτίζουν αρκετά είτε έπαψαν να φωτίζουν. Αμφιβάλω αν βρίσκεται σε εγγύηση και, πριν απευθυνθώ στην εταιρεία, ρωτάω αν είναι κάτι που διορθώνεται εύκολα ή θα χρειαστεί σοβαρή επισκευή που μάλλον δεν αξίζει να πετάξω χρήματα.
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μαλλον μιλας για πιξελς και οχι λεντς... Μπορεις να ανεβασεις φωτο;;;;
NikosKallithea Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Τα led μάλλον ειναι καμμένα ή δεν πατάνε καλά, το μονο που μπορείς να κάνεις ειναι να το ανοίξεις για αντιπροσωπεία και επισκευή δεν νομίζω να αξιζει ....και εγώ έχω ενα tablet, η πιο άχρηστη αγορά που εχω κάνει
makfil Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Leds πρέπει να είναι και όχι pixels (πάνω δεξιά γωνία).
Moderators Inuyasha Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Αν το αγορασες καινουργιο εχεις εγγυηση , αντο καταστημα που το πηρες αρχισει τα χαζα τους εξηγεις οτι συνφωνα με τους κανονες της ευρωπαικης ενωσης δικαιουσε τουλαχιστον 2 χρονια εγγυηση , αν συνεχισουν προχωρα σε καταγγελεια σε καταναλωτικες οργανωσεις
makfil Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το αγόρασα από το Carrefour τον ΟΚΤ 2014 με την προσφορά στα 75€. Είμαι βέβαιος ότι αν πάω ακόμη και στο κατάστημα που το αγόρασα θα με παραπέμψουν στην αντιπροσωπεία και μάλλον θα τους τηλεφωνήσω για λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα